pistons70 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 No ładnie :), liczę ,że będzie z Niego dobry gracz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 28 minut temu, pistons70 napisał: No ładnie :), liczę ,że będzie z Niego dobry gracz! Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 minal rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 https://www.basketballnews.com/stories/isaiah-livers-ready-to-rise-up-second-season-detroit-pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Tak wstepnie rzuce pytaniem: Ktoś z was myślał by wybrać sie 19 stycznia do Paryza na Pistons-Bulls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 5 godzin temu, kolader napisał: Tak wstepnie rzuce pytaniem: Ktoś z was myślał by wybrać sie 19 stycznia do Paryza na Pistons-Bulls? Ciężko chyba zdobyć bilety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 W dniu 20.08.2022 o 18:30, kolader napisał: Tak wstepnie rzuce pytaniem: Ktoś z was myślał by wybrać sie 19 stycznia do Paryza na Pistons-Bulls? Ja myślałem W dniu 20.08.2022 o 23:36, Tecu napisał: Ciężko chyba zdobyć bilety. Tzn? Już wyprzedane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Ja myślałem Tzn? Już wyprzedane? Chyba jeszcze nie było sprzedaży,ale kojarzę, że w Londynie sprzedały się błyskawicznie i tanie nie były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Nom. Zapisałem się na info jak ruszy sprzedaż wiec zobaczę, jak nie bedzie pojebanej ceny to pewnie ruszę, bo z Rotterdamu mam 2:20h takim szybkim pociągiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Ceny będą pokurwione. Pre covid w Londynie 200-400f, a od tego czasu wszystkie wydarzenia poszły w górę x5. Wimbledon z 200f na 2000f itd. Taniej złapać lot do USA. Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Powoli już tak tanio nie jest z lotami a i noclegi drożeją w USA a aby wyjazd miał sens to potrzeba 9 dni aby się dobrze czasowo przestawić coś zwiedzić i zaliczyć 3-4 mecze. Najtaniej i najkrócej z lotem to NYC gdzie można liczyć podwójnie mecze Nets Knicks oraz w zasięgu 3 godzin autobusem Philly plus Was oczywiście to jest mądrzejsze niż Paryż czy Abu Zabi Nowe linie norweskie maja dobre ceny ale trzeba dolecieć do Oslo co zaburza trochę filozofię tanio chyba ze ktoś ma na celowniku jeszcze 3 dni w Oslo Ktoś ze ściany zachodniej to z Berlina może szarpnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 11 godzin temu, Tecu napisał: Chyba jeszcze nie było sprzedaży,ale kojarzę, że w Londynie sprzedały się błyskawicznie i tanie nie były Akurat cena nie gra dla mnie roli. Akurat bliskość okrągłych urodzin powoduje że chciałbym troszkę zaszaleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Takie pytanie. Może ktoś bardziej siedzący w temacie podać jakie Tłoki mają picki w najbliższych latach od innych drużyn? I to samo w drugą stronę tzn . które nasze picki zostały wytransferowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 11 minut temu, DRK napisał: Takie pytanie. Może ktoś bardziej siedzący w temacie podać jakie Tłoki mają picki w najbliższych latach od innych drużyn? I to samo w drugą stronę tzn . które nasze picki zostały wytransferowane. https://basketball.realgm.com/nba/draft/future_drafts/detailed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad Boy 76 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 W dniu 20.08.2022 o 12:30, kolader napisał: Tak wstepnie rzuce pytaniem: Ktoś z was myślał by wybrać sie 19 stycznia do Paryza na Pistons-Bulls? Tak przez chwilę mi się zamarzyło żeby się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 W dniu 22.08.2022 o 19:17, kolader napisał: Akurat cena nie gra dla mnie roli. Akurat bliskość okrągłych urodzin powoduje że chciałbym troszkę zaszaleć. https://nbaexperiences.com/nba-paris-games-2023?adgroupid=139269446334&utm_campaign=18189551946&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=618897809230&utm_term=nba paris game 2023 tickets&gclid=Cj0KCQjwjvaYBhDlARIsAO8PkE3Hsi9nUAh3hzgW7Dlx-J7VMOwRoVDF5RABOL8CdApnuWrUE7yEMtcaAmGcEALw_wcB Nie wiem czy to jest legal strona, ale coś takiego znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 W dniu 22.08.2022 o 19:17, kolader napisał: Akurat cena nie gra dla mnie roli. Akurat bliskość okrągłych urodzin powoduje że chciałbym troszkę zaszaleć. Leć do stanów i w tej cenie kupisz 5 biletów na regularny. Bez sensu wbijać na jeden mecz w EU gdzie można na serio poznać nba u korzeni Czy to będzie NYC czy ŁA czy TX to masz w promieniu 200km - 350km trochę opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi