DArmstrong Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Niesamowite jest to Sacramento Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 a co tam jest 'niesamowitego'?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DArmstrong Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Drużyna koszykarska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 16 godzin temu, DArmstrong napisał: Drużyna koszykarska. nie przejmuj sie! kiedys wejdziecie do play off! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 18 godzin temu, Robaq napisał: Sabonis po swoim dtrugim TD w sezonie złapał kontuzje, która może być groźna A skąd takie info bo w gazetach Sacramento Bee czytam ,że dużo zależy od tolerancji na ból czyli raczej nie jest to groźne ale bolesne. Coś jeszcze mieli robić wczoraj by ocenić jakie jest ryzyko poważniejszej kontuzji więc pewnie jakieś mecze odpuści ale nie wygląda na coś poważnego bo to by rentgen wykazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DArmstrong Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Godzinę temu, kcp78 napisał: nie przejmuj sie! kiedys wejdziecie do play off! ... ? Ja nie gram w koszykówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 40 minut temu, DArmstrong napisał: ? Ja nie gram w koszykówkę ja tez nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 @Robaq No i Litwin podobno ma grać pomimo bólu. PRzynajmniej tak to się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Kings są na tyle upierdliwym meczapem, że spokojnie bierę tu 1-1 w tym dwumeczu, powodzenia oj Jordi to pickup z naszego sztabu, tak żeby było mało nawiązań przez osobę Szalonego Majka Edytowane 28 Grudnia 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) @ely3 no ja tak tego dokładnie nie widzę, podczas treningów w S5 grał Len ( co tylko świadczy że Holmes jest na totalnym oucie), dzisiaj Sab nie trenował rzutów, jest qestionable na dzisiejszy mecz, ale nikt sie nie spodziewa, że zagra. Póki co nie ma w planach operacji, ale też nie ma żądnej info, w którym spotkaniu moglby zagrać, ja obstawiam kilka spotkan outu i potem ew. sprawdzenie czy ten bol (ale to pewnie za 3-5 spotkan)b. przeszkadza w grze czy tylko troche ooo Sab out na dzisiejszy mecz Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Cytat How long does it take to recover from avulsion fractures? You might need to wear a cast or splint for a few weeks. Fractures usually take about three to 12 weeks to heal completely. Jak bedzie z tym gral, to raczej tego nie wyleczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 otóz to naprawdę nie spodziewam się jego powrotu w styczniu. wiec pewnie KIngs będą szukać na gwałt trade jakiegoś wysokiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 czy kolega @Koelner może mi przypomnieć jak to było z tą bańką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy kolega @Koelner może mi przypomnieć jak to było z tą bańką? lepszy trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 21 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy kolega @Koelner może mi przypomnieć jak to było z tą bańką? siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Kiedy ja powiem Malik, wy powiecie Monk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: siema no elo, jak Malone się za 25 lat nauczy brać czas w porę to może nie będziemy takich meczów przegrywać i taka proźba, nie oznaczaj mnie z rana gdy jest mecz, bo oglądając powtórkę wiedziałem, że raczej nie napisałeś mi gratulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Reikai napisał: Kiedy ja powiem Malik, wy powiecie Monk. Monk! Chłop z ławki wykręcił 33 punkty! Dodając do tego 31 punktów Foxa i 31 punktów Sabonisa robi się nam 95/127 punktów zdobytych przez trzech zawodników ale mimo wszystko mega szacun, że to udźwignęli. Bardzo fajny meczyk. Powiem wam szczerze, że biorąc pod uwagę niepewną formę Clippers, to, że Booker na dłuższy czas się wysypał i tragiczną grę Warriors na wyjeździe… Naprawdę zaczynam wierzyć, że Sacto może w tym sezonie bić się o Division Champions. Ostatni raz udało im się to w sezonie 02/03 a więc czemu by po 20 latach nie wywalczyć mistrzostwa dywizji ponownie? Mega ciekawy sezon nam się rozkręca! Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 49 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: i taka proźba, nie oznaczaj mnie z rana gdy jest mecz, bo oglądając powtórkę wiedziałem, że raczej nie napisałeś mi gratulacji nie ma szans aby pozbawić się takiej przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 W dniu 28.12.2022 o 04:27, Robaq napisał: otóz to naprawdę nie spodziewam się jego powrotu w styczniu. wiec pewnie KIngs będą szukać na gwałt trade jakiegoś wysokiego. Czy my mamy styczeń ,że tak się żartobliwie zapytam? Sabonis grał dziś ze złamanym kciukiem i zagrał świetnie. Kings potrzebowali tego bo bez niego jednak są znacząco słabszym zespołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi