kcp78 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 3 godziny temu, steve napisał: boli pupa czy co?? Ciebie powinna, od zakładania gówno-tematów i od prowadzenia debilnych dyskusji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) 5 minut temu, kcp78 napisał: Ciebie powinna, od zakładania gówno-tematów i od prowadzenia debilnych dyskusji... a Ty powinieneś zniknąć typie z forum, bo nikogo nie obchodzi Twoja osoba i nikogo nie obchodzi Twoja opinia. a Twoje tematy zakładane to hoho, tylko fanow Pistons obchodzo xD (myślę, że nawet nie), jesteś jak wrzód śmierdzący na dupie tego Forum i nikt tego nawet nie usunie, co tylko potwierdza moją opinię xD Edytowane 20 Czerwca 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 w końcu jakaś ciekawa dyskusja na forum @kcp78 chyba tego tak nie zostawisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 17 minut temu, steve napisał: a Ty powinieneś zniknąć typie z forum, bo nikogo nie obchodzi Twoja osoba i nikogo nie obchodzi Twoja opinia. a Twoje tematy zakładane to hoho, tylko fanow Pistons obchodzo xD (myślę, że nawet nie), jesteś jak wrzód śmierdzący na dupie tego Forum i nikt tego nawet nie usunie, co tylko potwierdza moją opinię xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 3 minuty temu, airmax napisał: że co, że przesadziłem, gość jest tak irytujący, ze mam wrażenie, że każdy na forum ma go dość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, steve napisał: sorry ale te screeny daja mi raka xD Brian Scalabrine vibe. P.S. Czyżby piracki windows? xD Edytowane 20 Czerwca 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 55 minut temu, julekstep napisał: w końcu jakaś ciekawa dyskusja na forum @kcp78 chyba tego tak nie zostawisz? Nie zamierzam kopać się z koniem. Typ ma IQ poniżej progu mojej tolerancji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, kcp78 napisał: Nie zamierzam kopać się z koniem. Typ ma IQ poniżej progu mojej tolerancji... chłopie każdy ma Cię tu za durnia niczym Rodman na forum, a ty się uważasz za uj wie kogo xD. co za śmieszny chłopek xD 38 minut temu, Pepis21 napisał: Brian Scalabrine vibe. P.S. Czyżby piracki windows? xD that's right mate!! Edytowane 20 Czerwca 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 40 minut temu, steve napisał: Rodman on jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Koelner napisał: on jest spoko a to sorry, wiem, że LAF jest spoko mimo różnych drastycznych wręcz przeciwieństw między nami, ale Rodman is different kind of animal, ale jak jest spoko to piąteczka Edytowane 20 Czerwca 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 3 godziny temu, Pepis21 napisał: P.S. Czyżby piracki windows? xD i screen na poziomie jakiego dawno nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Me Myself and I napisał: i screen na poziomie jakiego dawno nie widzialem nie wstydze się capture a screen shot cxD Edytowane 20 Czerwca 2022 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 8 godzin temu, steve napisał: that's right mate!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi