MarcusCamby Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Czyli tacy gracze jak Miye Oni, Cj Elleby czy DeJon Jarreou są już pewni pewni kontraktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Czyli tacy gracze jak Miye Oni, Cj Elleby czy DeJon Jarreou są już pewni pewni kontraktu? Owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 3 minuty temu, ozzy110 napisał: Owszem Bucks stracili już dwóch ważnych weteranów z poprzedniego sezonu, gdzie utrata Bullocka to już na prawdę duży błąd @evitacre, a tu dochodzą jeszcze takie podpisy. Słabo to zaczyna wyglądać dla Giannisa Jego lojalność już jest wystawiona na ogromną próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Akurat nwora i dean wade są spoko bieda rolesami Ale prawda, Giannis płacze jak w ciągu ostatnich lat rozleciał mu się team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Nwora i Gabe Vincenta dlatego nie wymieniłem, bo oni z QO nie są wartością ujemną i można ich dogadać na kontrakt. Dean Wade jest two-way, więc zgodnie z nową zasadą i tak nie muszę go podpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Imo oceniać trzeba będzie Bux za rok - wtedy będą mieli dużo miejsca w salary oamietajmy ze sytuacja finansowo-kadrowa to nie wina @evitacre tylko poprzednika, a Evita robi co może żeby ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Organizacja jest jedna i póki co od paru lat robi WsYstko dla trade request Tu potrzeba cudu, żeby za jakiś czas owe trade request się nie pojawiło. A evitcare niestety na cudotwórcę nie wyglada. Może @Qcin_69? A Evitcare przejąłby mniej wymagająca organizacje. Ps. Czekam na wiadro pomyj, choć każdy kto się zna, wie ze mam racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) WQrwa no weźcie dajcie jakiś karniak czy cus no tylko Gabe chciałem zatrzymać Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Edytowane 5 Września 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 3 minuty temu, evitacre napisał: WQrwa no weźcie dajcie jakiś karniak czy cus no tylko Gabe chciałem zatrzymać Proponuje żeby karniakiem była utrata gabe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 26 minut temu, człowiek...morza napisał: Organizacja jest jedna i póki co od paru lat robi WsYstko dla trade request Tu potrzeba cudu, żeby za jakiś czas owe trade request się nie pojawiło. A evitcare niestety na cudotwórcę nie wyglada. Może @Qcin_69? A Evitcare przejąłby mniej wymagająca organizacje. Ps. Czekam na wiadro pomyj, choć każdy kto się zna, wie ze mam racje. dziękuje za zaufanie coGoata, ale wole patrzeć na poczynania Szulima, daje większa gwarancje odrzucenia TR Giannisa, ma więcej głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 22 minuty temu, Qcin_69 napisał: dziękuje za zaufanie coGoata, ale wole patrzeć na poczynania Szulima, daje większa gwarancje odrzucenia TR Giannisa, ma więcej głosów powiedzialbym, ze zabawne, ale to raczej smutne, bo prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Wychodzi na to, ze w ciągu 2 lat stałem się Wielkim Szu i trzęsę całym beGM dobre tabsy tam bierzecie, że macie taki strach i urojenia - na następnym złocie możecie się podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: Organizacja jest jedna i póki co od paru lat robi WsYstko dla trade request Tu potrzeba cudu, żeby za jakiś czas owe trade request się nie pojawiło. A evitcare niestety na cudotwórcę nie wyglada. Może @Qcin_69? A Evitcare przejąłby mniej wymagająca organizacje. Ps. Czekam na wiadro pomyj, choć każdy kto się zna, wie ze mam racje. Jak pójdzie TR to pójdzie, ale weź ty się od Bucks odczep. Może NYK niech przejmie, przez 4 rundy Pool’owi kontrakt tam składają, tez się pomoc przyda. 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Proponuje żeby karniakiem była utrata gabe xD A już nawet niech to będzie tylko nie CJ Ellaby i qwa Jerau coś tam ( oczywiście gdyby został oficjalne stanowisko klubu byłoby inne i nauczylibyśmy się jego nazwiska ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 W dniu 30.08.2022 o 18:56, człowiek...morza napisał: nie oferuję QO Toscano-Andersonowi jednak oferuję. czy mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) 18 godzin temu, człowiek...morza napisał: jednak oferuję. czy mogę? Halo rado? @ozzy110 @MarcusCamby Dziadku @Szulim Edytowane 9 Września 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Taki wniosek to jest rozpatrywany do 3 dni roboczych. Jak dostaniesz odpowiedź to już pewnie nie bedziesz mogl : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Ale pytanie czy nie mogę cofnąć decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: Ale pytanie czy nie mogę cofnąć decyzji No nie możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 No nie bądźcie tacy…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: No nie bądźcie tacy…. Jacy? Trzymający się zasad CBA? Edytowane 9 Września 2022 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi