LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 4 godziny temu, ignazz napisał: Aż się chce 3:4 w takim przypadku. ale za co? ja już jestem siwy jak Stern 6 godzin temu, rw30 napisał: Tak @ely3 mam nadzieję, że to czytasz i coś tam podziałasz,. albo reprymenda albo wypad tego gościa bo ile można. jakaś 60ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Szacunek dla Denver, grają kapitalną/efektywną koszykówkę. Nawet KCP nie robi swoich standardowych linijek. 6 godzin temu, fluber napisał: A nie powinno http://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612747&Season=2022-23&SeasonType=Playoffs&PlayerIds=2544,1630559 Pewnie nie, ale może być ciężko przebić/wyrównać oferty które może dostać. To idealny gracz dla Popa, a fundusz rodzinny nie może się równać z kasą reszty właścicieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 1 godzinę temu, josephnba napisał: Jesteś tak samo lotny jak Harden wydajny w PO Pisałem wcześniej że Nuggets kontrolowali mecz i grali na 70%, jak włączyli maxa, Lakers mogli tylko patrzeć i flopować Jak wyglądało to mityczne "włączenie" maxa? To, że wcześniej kilka trójek Nuggets nie wpadlo, które w 4th Q wpadły? Wg mnie maxa to Nuggets włączyli w 3rd jak musieli grać bez Joka przez foul trouble i utrzymali wynik. Piszesz coś o rw, że niby nie jest lotny czego, bym nie powiedział pamiętając historię jego postów, a twoje za to są tak prostolinijne i prymitywne, że równie dobrze mogłes wrócić pod nickiem janushnba i tak nikt, by nic nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 8 godzin temu, Jendras napisał: O lol, zaczyna się trolling Można spokojnie dyskutować, czy Lakers nie mieli najtrudniejszej drabinki ze wszystkich czterech finalistów. seria z Wolves byłaby o wiele lepsza niż ta z rozbitymi Grizz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 13 godzin temu, Vice-kontorezerwowe napisał: prosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Hej Kyrie, chcesz coś z Avonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi