LAF Opublikowano Sobota o 16:49 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:49 50 photos może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Sobota o 16:52 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:52 ekonomiczna dobra wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano Sobota o 17:05 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:05 Kurcze nie umiem z żadną colo/pepsi zero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Niech se Fluber gada, że to kwestia tego, że jestem stary i zezgradziały, ale naprawdę młode roczniki są chore. 3 raz w ciągu na SOR mi przywieźli karetką/przyprowadzili nawalonego ~20 latka. Chodziłem na 18-stki, chodziłem na półmetki i nie spotkałem się sytuacji i nie słyszałem o sytuacji, by ktoś wzywał karetkę, bo ktoś zezgonował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Niech se Fluber gada, że to kwestia tego, że jestem stary i zezgradziały, ale naprawdę młode roczniki są chore. 3 raz w ciągu na SOR mi przywieźli karetką/przyprowadzili nawalonego ~20 latka. Chodziłem na 18-stki, chodziłem na półmetki i nie spotkałem się sytuacji i nie słyszałem o sytuacji, by ktoś wzywał karetkę, bo ktoś zezgonował. Ale to jako lekarz rekomendujesz, żeby takie zezgonowania ignorować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 7 godzin temu, RappaR napisał(a): Niech se Fluber gada, że to kwestia tego, że jestem stary i zezgradziały, ale naprawdę młode roczniki są chore. 3 raz w ciągu na SOR mi przywieźli karetką/przyprowadzili nawalonego ~20 latka. Chodziłem na 18-stki, chodziłem na półmetki i nie spotkałem się sytuacji i nie słyszałem o sytuacji, by ktoś wzywał karetkę, bo ktoś zezgonował. Odeslaleś na izbę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Odeslaleś na izbę? Pewnie nie przyjął i odesłał do domu, skoro wezwanie było bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 59 minut temu Udostępnij Opublikowano 59 minut temu 13 minut temu, fluber napisał(a): Pewnie nie przyjął i odesłał do domu, skoro wezwanie było bez sensu. Jak chłop nie mógł chodzić (zezgonowany) to jak mógł wysłać do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 53 minuty temu Udostępnij Opublikowano 53 minuty temu 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jak chłop nie mógł chodzić (zezgonowany) to jak mógł wysłać do domu? No normalnie, dzwonisz po członka rodziny i niech zabiera do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 52 minuty temu Udostępnij Opublikowano 52 minuty temu 28 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Odeslaleś na izbę? Podwójna lewatywa i płukanie żołądka! I to tak żeby wołał wszystkich świętych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 48 minut temu Udostępnij Opublikowano 48 minut temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): No normalnie, dzwonisz po członka rodziny i niech zabiera do domu. Ja bym w ramach edukacyjnych wysłał na izbę a nie po nocy dzwonić po biednych ludzi ale ja to ja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 47 minut temu Udostępnij Opublikowano 47 minut temu 4 minuty temu, Krzemo napisał(a): Podwójna lewatywa i płukanie żołądka! I to tak żeby wołał wszystkich świętych! Tylko to raczej nie on dzwonił po tę karetkę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 minuty temu Autor Udostępnij Opublikowano 24 minuty temu To samo co w kwestii setek innych pijanych co się nimi zajmuję w ciągu roku w ramach SORu. Dałem na wózek, zleciłem etanol z krwi i tyle. Rano wytrzeźwiał, wstał i poszedł. Różnica jest taka, że reszta to bezdomni i menele znajdywani nieprzytomni na ulicy, którymi się nie ma kto zająć i wzywają przechodnie co znajdują osobą, z którą nie wiedzą co się dzieje, a nie koledzy, bo widzą, że wypił pół litra i wymiotuje. 52 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Odeslaleś na izbę? Funkcjonowanie izby to najbardziej chory system w kraju. Po pierwsze nielegalny. Po drugie nieadekwatnie drogi dla jego uczestników - jak to określili przeciwnicy, w Warszawie najdroższy hotel. A po trzecie - nieistniejący. Nie ma u mnie w okolicy izby wytrzeźwień, ponieważ nie przynosiła zysków i radni zdecydowali ją zamknąć. Osoby nietrzeźwe co najwyżej po interwencji policji trafiają do PDOZ, który nie jest utrzymywany z pieniędzy samorządzowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi