Ivergs Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Jak tak czytam to bardzo chciałbym poznać tych lekarzy. Da się z nimi umowic przez apke luxmedu? Moi tylko cygara i drogie wino, zero jazdy po pijaku i seksu bez zobowiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 22 minuty temu, ignazz napisał(a): Ja to amator jestem. Przyznaje. Można pić mało a przepijać dużo Rebus na niedzielę. Wiecie co usłyszał mój Ojciec gdy zobaczyliśmy tamtą flaszkę? Z colą wszystko dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 17 minut temu, Ivergs napisał(a): Moi tylko cygara Do papierosów jakoś nie mogłem się przekonać a jakie cygara się teraz pali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 4 minuty temu, LAF napisał(a): Do papierosów jakoś nie mogłem się przekonać a jakie cygara się teraz pali? z wąsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 18 minut temu, LAF napisał(a): Do papierosów jakoś nie mogłem się przekonać a jakie cygara się teraz pali? Jak z 2 razy paliłem to Romeo y Juliet i byly spoko ale to tanie dla plebsu. Jak będę u pulmonologa to zapytam co elita pali i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu to się pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Ciebie w dyskusji twojego ojca mieszać nie będę. Wpis sugerujący że nie nauczył Ciebie czytać ale za to chlać byłby prymitywny. . Nie da się być bardziej pasywno-agresywną rurą. Jak już chcesz z nim jechać to zrób to jak facet, a nie takie gówno produkujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 18 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Nie da się być bardziej pasywno-agresywną rurą. Jak już chcesz z nim jechać to zrób to jak facet, a nie takie gówno produkujesz. W sumie ciekawe, tzn ja jestem ciekawy co z ręką na sercu może Fluber potwierdzic że nauczył się od/go ojciec narazie wiemy że na pewno nie było to czytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 56 minut temu, agresywnychomik napisał(a): W sumie ciekawe, tzn ja jestem ciekawy co z ręką na sercu może Fluber potwierdzic że nauczył się od/go ojciec narazie wiemy że na pewno nie było to czytanie. Całkiem sporo rzeczy, których ojciec powinien nauczyć syna- jak rąbać drzewo, jak się bić, jak wykonać podstawowe naprawy, jak zabić królika, które grzyby można zbierać itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 5 minut temu, fluber napisał(a): Całkiem sporo rzeczy, których ojciec powinien nauczyć syna- jak rąbać drzewo, jak się bić, jak wykonać podstawowe naprawy, jak zabić królika, które grzyby można zbierać itp @LeweBiodroSmoka w strachu! Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): co z ręką na sercu może Fluber potwierdzic śmiechłem xDDD co Z RĘKĄ NA SERCU może fluber potwierdzić w kontekście wymyślonej postaci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 23 minuty temu, julekstep napisał(a): co Z RĘKĄ NA SERCU może fluber potwierdzić w kontekście wymyślonej postaci xD W sensie, że nie miał ojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, LAF napisał(a): W sensie, że nie miał ojca W sensie ze rl life ojciec i ta fikcyjna postac o ktorej pisze (a z ktora mayor mial beefa xD) to dwie rozne sprawy Nie twierdze ze fluber jest Jezusem. Bez przesady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) To kim zatem był ojciec Flubera ? Największa zagadka obecnie na tym forum Edytowane 6 godzin temu przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, julekstep napisał(a): W sensie ze rl life ojciec i ta fikcyjna postac o ktorej pisze (a z ktora mayor mial beefa xD) to dwie rozne sprawy Ciekawe, że akurat to uznałeś za fikcję;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, fluber napisał(a): Ciekawe, że akurat to uznałeś za fikcję;) a gdzie napisałem że tylko to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): a gdzie napisałem że tylko to? Co do innych historii nie miałeś takiej potrzeby tego otwarcie negować. Ale to jest powiązane z Twoim światopoglądem, że nie wierzysz w awans społeczny dlatego tak się uruchamiasz jak i tym wspominam. Nie chcesz dopuścić do żadnej rysy w Twoim światopoglądzie;) Choć co do zasady masz rację, po prostu ja jestem wyjątkowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, julekstep napisał(a): @LeweBiodroSmoka w strachu! przestań już to odgrzewać, bo Ci napi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Co do innych historii nie miałeś takiej potrzeby tego otwarcie negować. Ale to jest powiązane z Twoim światopoglądem, że nie wierzysz w awans społeczny dlatego tak się uruchamiasz jak i tym wspominam. Nie chcesz dopuścić do żadnej rysy w Twoim światopoglądzie;) Choć co do zasady masz rację, po prostu ja jestem wyjątkowy:) raczej Ty zauważasz akurat to negowanie kiedy pasuje ci pod narrację do kontynuacji trollowania Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): przestań już to odgrzewać, bo Ci napi****le może w końcu fluber zauważy że z tego też się nabijam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu ojxiec 4 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): W sumie ciekawe, tzn ja jestem ciekawy co z ręką na sercu może Fluber potwierdzic że nauczył się od/go ojciec narazie wiemy że na pewno nie było to czytanie. z pewnością nie nauczył go skutecznie usunąć konta na forum koszykarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): ojxiec z pewnością nie nauczył go skutecznie usunąć konta na forum koszykarskim Tu się nie da usunąć konta. 2 godziny temu, julekstep napisał(a): raczej Ty zauważasz akurat to negowanie kiedy pasuje ci pod narrację do kontynuacji trollowania Nie, uruchamiasz się albo przy tej historii z moim ojcem albo przy pisaniu o grubasach, widać to z kilometra. Poważniejesz wtedy w swoim ironizowaniu. 3 godziny temu, LAF napisał(a): To kim zatem był ojciec Flubera ? Największa zagadka obecnie na tym forum Żadna zagadka, wszystko co napisałem to szczera prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi