RappaR Opublikowano 24 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 https://www.telegraph.co.uk/politics/2024/09/23/pubs-to-call-last-orders-early-under-labour-nanny-state/ Kolejny krok w UK by @Reikai i reszcie się żyło w UK jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 15 minut temu, LAF napisał(a): Jak Michalak spudłował tego wolnego to zrobiłem sobie drinka. Wóda z wodą i powiem dziwnie smakował Ja sobie raz zmieszałem wodę z wodą i po tym moralniak się ciągnął tygodniami. Piłem jak zwierzę. Nigdy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 w moim otoczeniu taka kombinacja to specjalność „wujków z wesela” i policjantów, a to nie są grupy, które warto w tym temacie naśladować. nie dość ze człowiek się szybciej upija, to jeszcze psuje smak vodki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 20 minut temu, lorak napisał(a): w moim otoczeniu taka kombinacja to specjalność „wujków z wesela” i policjantów, a to nie są grupy, które warto w tym temacie naśladować. nie dość ze człowiek się szybciej upija, to jeszcze psuje smak vodki. W moim większość tak pije, powiem szczerze, że wyraźne obrzydzenie mam tylko ja jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 wodę popijać wódką to normalka ale robić z tego drinka to nie znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 48 minut temu, Koelner napisał(a): wodę popijać wódką to normalka ale robić z tego drinka to nie znałem Woda do wódki, sok do piwa, upadek jest bliski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Woda i wódka to jest obrzydliwość ofc znam ludzi którzy tak degustują osobiscie nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Pierwsze słyszę o tym barbarzyństwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 7 godzin temu, ignazz napisał(a): Pierwsze słyszę o tym barbarzyństwie idzie nowe, idzie lepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Lebron w wieku 40 lat dalej niszczy, Lakersi zaczynają sezon 3-0, Lewandowski w wieku 36 lat strzela jak za najlepszych czasów Bayernu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Najlepsza przyśpiewka z centrum Berlina wraz z kilkoma pijanymi Angolami 2 wars and 1 world cup xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 I jak? Weszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 10 minut temu, LAF napisał(a): strona do wysyłania plików 3 h czekania @julekstep Ponoc nie warto czekac tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 żarcie u brudnych brudasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 17 minut temu, LAF napisał(a): Teraz sobie je popijam. W ogóle nie czuć piwa w tym. Takie jak woda Corona jest okropna i jeszcze nie spotkałem choćby jednej osoby, której by smakowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 10 godzin temu, vero1897 napisał(a): Corona jest okropna i jeszcze nie spotkałem choćby jednej osoby, której by smakowała. Lepiej sprawdza się jako zamiennik wody niż piwa Nie jest słodka to jej spory atut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi