memento1984 Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 6 minut temu, memento1984 napisał(a): Perfection doesn’t e… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 19 minut temu, RappaR napisał(a): Perfection doesn’t e… Zaczelo sie bardzo kulturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 co to za napój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 10 godzin temu, memento1984 napisał(a): ta koreańska zupka top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 (edytowane) W dniu 6.09.2024 o 03:12, Koelner napisał(a): co to za napój? Jakis damski 25%’towy Edytowane 7 Września 2024 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 (edytowane) W dniu 6.09.2024 o 08:12, Koelner napisał(a): co to za napój? Wydaje mi się ze to shochu jest: https://wami-japan.com/article/881/ @memento1984 Edytowane 10 Września 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 13 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Wydaje mi się ze to shochu jest: https://wami-japan.com/article/881/ @memento1984 tak wyglada, ale tam wtedy fajniejsze bylo jedzenie a nie 25% butelka na 5-ciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 16 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Wydaje mi się ze to shochu jest: https://wami-japan.com/article/881/ @memento1984 trucizna jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 29 minut temu, Koelner napisał(a): trucizna jakaś 25% to dobre na te male azjatyckie szczury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 1 godzinę temu, memento1984 napisał(a): 25% to dobre na te male azjatyckie szczury! To w azji mniejsze szczury trzeba robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 11 godzin temu, memento1984 napisał(a): 25% to dobre na te male azjatyckie szczury! No to fakt, głowy do picia gorzały to mają słabe. Kilka razy gościłem Wietnamczyków i za każdym razem taki sam scenariusz- półtora litra na sześciu i każdy zajebany bardziej niż autobus do Wąchocka, dosłownie padali jak muchy. Cała podłoga w salonie była udekorowana nieprzytomnymi Victor Charlie. Z drugiej strony te "małe azjatyckie szczury" spuściły taki wpierdol jankesom, że spierdalali z Sajgonu jak małe rybki przed szczupakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 2 minuty temu, mayor napisał(a): No to fakt, głowy do picia gorzały to mają słabe. Kilka razy gościłem Wietnamczyków i za każdym razem taki sam scenariusz- półtora litra na sześciu i każdy zajebany bardziej niż autobus do Wąchocka, dosłownie padali jak muchy. Cała podłoga w salonie była udekorowana nieprzytomnymi Victor Charlie. Z drugiej strony te "małe azjatyckie szczury" spuściły taki wpierdol jankesom, że spierdalali z Sajgonu jak małe rybki przed szczupakiem jankesy to trochę sami sobie dali wpierdol ale fakt, że jak widzisz tą ilość ludzi oraz to że są w stanie jebać 24h to jest przerażające jeszcze żeby nie ta grzeczność i łatwość wpadania w panikę to by nas zajebali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 58 tysięcy zmarłych Amerykanów, dwa miliony Wietnamczyków. Amerykanie przegrali z sowiecką propagandą, historycznie ciężko wskazać większy wpierdol militarnie spuszczany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): 58 tysięcy zmarłych Amerykanów, dwa miliony Wietnamczyków. Amerykanie przegrali z sowiecką propagandą, historycznie ciężko wskazać większy wpierdol militarnie spuszczany. Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 6 godzin temu, mayor napisał(a): No to fakt, głowy do picia gorzały to mają słabe. Kilka razy gościłem Wietnamczyków i za każdym razem taki sam scenariusz- półtora litra na sześciu i każdy zajebany bardziej niż autobus do Wąchocka, dosłownie padali jak muchy. Cała podłoga w salonie była udekorowana nieprzytomnymi Victor Charlie. Z drugiej strony te "małe azjatyckie szczury" spuściły taki wpierdol jankesom, że spierdalali z Sajgonu jak małe rybki przed szczupakiem Cytat Prawdopodobnie od 40% do 50% Azjatów reaguje na alkohol znacznie mocniej, niż chociażby Słowianie. Dzieje się tak dlatego, że powstająca w ich organizmach forma drugiego wspomnianego enzymu, dehydrogenazy-2 aldehydu (ALDH2) jest nieaktywna lub zdecydowanie mniej aktywna niż u europejskich kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 9 godzin temu, mayor napisał(a): No to fakt, głowy do picia gorzały to mają słabe. Kilka razy gościłem Wietnamczyków i za każdym razem taki sam scenariusz- półtora litra na sześciu i każdy zajebany bardziej niż autobus do Wąchocka, dosłownie padali jak muchy. Cała podłoga w salonie była udekorowana nieprzytomnymi Victor Charlie. Z drugiej strony te "małe azjatyckie szczury" spuściły taki wpierdol jankesom, że spierdalali z Sajgonu jak małe rybki przed szczupakiem Spróbuj z Japońcami, tam są solidni zawodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Powiem wam tak... Jim Beam Apple 4 drinaski na leniwą sobotę. Jakoś tak mnie naszło, żeby nie stracić weekendu, nie było żadnych planów, to postanowiłem oceniać występy podczas HT Super Bowl. PS Jestem zawiedziony, że ten temat dopiero dzisiaj odkryłem... @RappaR good job my friend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 od wódki rozum krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 15 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 21 godzin temu, obi napisał(a): Powiem wam tak... Jim Beam Apple 4 drinaski na leniwą sobotę. Jakoś tak mnie naszło, żeby nie stracić weekendu, nie było żadnych planów, to postanowiłem oceniać występy podczas HT Super Bowl. PS Jestem zawiedziony, że ten temat dopiero dzisiaj odkryłem... @RappaR good job my friend. Ostatnio znalazłem Devil's Cut od Jim Beama w Carrefour. Ostatnio go piłem chyba z 8 lat temu i myślałem że go wycofali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi