ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Tatrzańska Krzepka ma 72% Lacka zawsze wale w Alchemii na Kazimierzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 22 minuty temu, ignazz napisał(a): Tatrzańska Krzepka ma 72% Lacka zawsze wale w Alchemii na Kazimierzu. Ach Alchemia az uronilem łezkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 29 minut temu, LAF napisał(a): No byłem tam parę razy , faktycznie ciekawy lokal. Zawsze tłoczno Przede wszystkim zawsze mroczno i tajemniczo. Zestaw obowiązkowy z zapieksem od Kedziora ze szczypiorkiem. Choć Alik za grosze też dobry. Chupa chupsy w Pijalni i wieczór rozpoczęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 29 minut temu, LAF napisał(a): Jestem teraz w góralskiej knajpie. Gra kapela góralska , na stole oscypek z żurawiną i w kieliszku Śliwowica ( 70 % ). Na popite mam uszykowaną wodę. Uwazaj na paragony śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Godzinę temu, LAF napisał(a): gra kapela góralska , na stole oscypek z żurawiną i w kieliszku Śliwowica ( 70 % ). Na popite mam uszykowaną wodę. Rozumiem, na trzeźwo się nie da tego słuchać, więc nic dziwnego, że wchodzi Śliwowica 70% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 36 minut temu, P_M napisał(a): Rozumiem, na trzeźwo się nie da tego słuchać, więc nic dziwnego, że wchodzi Śliwowica 70% To zależy jak sa skrzypce to jest top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 56 minut temu, LAF napisał(a): Strasznie piecze i gryzie w gardle. Wypiłem trzy shoty i już mam dość. zyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): To zależy jak sa skrzypce to jest top. Nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 37 minut temu, P_M napisał(a): Nie... Widze ze nie tylko podniebienie plebejskie 41 minut temu, Koelner napisał(a): zyjesz? To jest zasadbe pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Widze ze nie tylko podniebienie plebejskie A tu akurat przeciwnie, bardzo lubię muzykę klasyczną, ale wykorzystanie skrzypiec w muzyce góralskiej to jak występ Zenka w NOSPRze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 2 godziny temu, LAF napisał(a): Jestem teraz w góralskiej knajpie. Gra kapela góralska , na stole oscypek z żurawiną i w kieliszku Śliwowica ( 70 % ). Na popite mam uszykowaną wodę. zacne S&S, ale popijanie woda to rookie mistake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 zimna wódka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 (edytowane) 12 minut temu, LAF napisał(a): Zimna A jaka ? Czym się delektujesz ? od kilku lat preferuje Bociana Szyjka od butelki do polewania -> mistrzostwo Edytowane 17 Sierpnia 2024 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Teraz, LAF napisał(a): A jak w smaku ? Nigdy nie piłem jak sok malinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Cytrynówka na bazie bimbru od słynnego ,,Panoramixa" i mazury z kobietą którą kocham. Czy coś więcej potrzeba jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 W dniu 17.08.2024 o 19:30, LAF napisał(a): A jak w smaku ? Nigdy nie piłem Bocian kozak aktualnie chyba top1 w segmencie 'nie jestem pedałem żeby wydawać 50+ zeta za wódkie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 9 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): bimbrownicy zajebisty program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 8 godzin temu, LAF napisał(a): Wchodzi Finlandia o smaku Żurawiny opowiedz jaki kac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Podtrzymuj stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi