bulek Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Potwierdzam i jestem poniżej capa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Twitter nie kłamią. To dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Terance Mann na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Lowry, Alvarado i Londale na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Powell na FA. Nad kreską Pistons, Bucks i Clippers. @Regis@TryczekSzukarek@ai3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Prosze nie stac pod drzwiami !! pan Mateusz 13 numerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Tate do mie Westbrook do Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Teraz, ai3 napisał: Tate do mie Westbrook do Krzemo Deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 W dniu 3.09.2022 o 15:05, Lu- napisał: @Wirakocza ostatnia wizyta 8 lipca. Niestety zapowiada się kolejny team widmo Na szczescie udalo sie nam kolejny rok kontynuowac ligowa tradycje GMa, ktory sie pojawia tylko na deklaracje i pick draftowy. Ktos te miejsca w dolnej czesci tabeli musi zajmowac i na Wirakocze prawie zawsze mozna liczyc. Czy ktos z Was dostapil zaszczytu negocjacji? Bo moje sondowanie paczki #2 i JJJ nie okazalo sie godne odpowiedzi, wiec pisze powyzsze tylko z czystego syndromu odrzucenia, a nie dlatego, ze 20 fppg ponizej limitu u dowolnego innego GMa moglo sie do czegos przydac w okresie gdy pol ligi rozdaje graczy za poldarmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 quickley za kase ? anybody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Quickley za 20 $ do Wirakoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Zgadza sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Bartek, tu c***u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Wywalam Jordana na fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 oceniam moj offseason na 5/10 nie złowiłem zadnego upside ultrasa typu Maxeya czy Poole - choc nigdy nie wierzylem ze az tak im dobrze pojdzie bardzo ciezko bylo sie wygrzebac z luxury taxu - Geddo Gerard czy Lu to dla mnie jedna wielka zielona strzałka Regis ma najwiekszy upside i jak mu wszystko wypali to odjedzie ze srednia jak nikt nigdy dotad Wilq - Hartenstein pojawia sie zdedywoanie za szybko w drabince depth chartu - duzo pi****lenia, historyczny temat , publiczny jerk off (ze niby top2 GM ? ) ale lato2022 to perspektywy na 8 miejsce i jak zwykle jak co roku na spi****lenie komus planow na mistrza swoim oczywiscie wydumanym propsem Roger ma spoko sklad kwestia czy zagraja po 70 meczy i czy mlodzi zrobia skok , ruch troche jak moj rok temu - dalem Jonasa pewne 50 dostalem upside 15 w postaci Maxeya ktore zrobilo mi 40 - w tym roku Collin moze byc takim Westbrookiem - ma te popierdolone swiecace sie oczka - ale Wall Lauri Hunter czy Murray maja zdecydowanie duzy upside Szulim Pewee Bulek - sklad zbudowany z podrecznika Wilqa - ponizej s5 nie ma co ogladac i bedzie sie trzeba zastanawiac co tam zagra - ostra orka na FA Evitacre - zajebisty sklad ale nie widze strzalek zielonych - nie ma opcji bys to tym wygrał - zasada manifesto 460 robiace 460 nie wygrywa ligi NIGDY Jendras - jesli Lebron zagra 55+ meczy, jesli Bane i Wigins zrobia +5 skok , jesli Al Horford odtworzy zeszly sezon jesli jesli jesli , za malo dynamitów, za mało oomph w nóżkach , za duzo starych dziadów - 3x NIE moje przewidywania w oparciu o skład o to jaka macie psyche i jak to rozgrywacie i jak sie za to zabieracie to bym powiedział ze Gerard Roger walcza w tym sezonie jak Lu aka ' trzeba bylo poczekac bo miesac analizowalem ten trejd' przeniesie sie mentalnie i wcisnie 5 bieg zamiast pisac ze mial 3 mieisace temu propsa Lonzo za Pascala ale nie wzial bo Lonzo mial swoje jedyne dobre 2 tygodnie gry czy tez Geddo przejrzy na oczy i wyciagnie lekcje z sezonow Mara / Bulka to macie panowie szanse powiedzialbym dosc spore ale musicie przestac sie rozckliwiac nad swoim skladem i co on tam przez te 5 lat wam nie wygra bo w tej lidze nie ma back2backow ta gra jest przewlekla i to keeper ale nie da sie utrzymac swoich ukochanych 8 zawodnikow Regis zaparz szalwie , ustaw kamyczki , bo bez szamanstwa ten sklad nie wyrobi 60% slotow , jak wyrobi Ci 80% to wygrywasz to na poczatku marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Thybulle i Hayes out. Dziwne, że nikt za nich nawet złotówki nie chciał dać, szczególnie ten drugi daje jeszcze jakieś nadzieje. Zamienię graczy ze znaczkiem F,C na G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 23 godziny temu, Lu- napisał: Twitter nie kłamią. To dziś. Przełożono na koniec września. Zastanawiam się, czy aby specjalnie nie chcą mnie wkurwić. Nie wiem czy to wytrzymam, ale zaczynam rozważać puszczenie Bridgesa za $$$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Wystartowali my. Edytowane 17 Września 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 1 godzinę temu, Lu- napisał: Przełożono na koniec września. Zastanawiam się, czy aby specjalnie nie chcą mnie wkurwić. Nie wiem czy to wytrzymam, ale zaczynam rozważać puszczenie Bridgesa za $$$. Klimat nie jest za ciekawy na pobłażanie osobom z zarzutami (Sarver), więc życzę wytrwałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 (edytowane) Jestem po głębszej analizie: Lance zrzucił swoją dziewczynę że schodów - obyło się bez suspension. Kidd konsekwentnie lał starą - nic się nie stało. Jermaine dał prawy prosty kibicowi i było chyba 25 meczów zawieszenia. Dość sporo było tych czułości, a w zasadzie tylko Artest miał mocniej przesrane. Poza tym kobita Bridgesa chyba tak mocno nie dostała, skoro brwi, rzęsy i oko zrobiła do selfiaczka. Jak dla mnie wpakowała się w krzaki na rowerze (ale wiem, mogę być nieobiektywny ). Miles, liczę na Twoje papugi !!! Edytowane 17 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi