Leszczur Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 10 minut temu, wiLQ napisał: Zlotych? W sensie lapowka pod stolem? Pod jakim stołem? Pod stołem rozdaję tony węgla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 W dniu 10.09.2022 o 17:16, evitacre napisał: @PeWee bal się ze możesz zarazić kogoś następnego tym tempem, i patrz! Miał racje! ; ) W dniu 11.09.2022 o 14:57, PeWee napisał: Teraz to sobie poczekacie Ach, klasyczna filozofia -spieszcie sie ze swoimi pickami bym ja mogl dluzej podumac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 1 godzinę temu, wiLQ napisał: Ach, klasyczna filozofia -spieszcie sie ze swoimi pickami bym ja mogl dluzej podumac To nielogiczne. Czasu na decyzję masz więcej gdy inni też się grzebią. To raczej - nie dumajcie za długo bo mam kogoś na oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 1 godzinę temu, wiLQ napisał: Ach, klasyczna filozofia -spieszcie sie ze swoimi pickami bym ja mogl dluzej podumac Nope, po prostu @PeWee spierdolił oznaczenie w temacie draftowym i nie wiedziałem ze moja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 34 minuty temu, Leszczur napisał: To raczej - nie dumajcie za długo bo mam kogoś na oku. A co zmienia w tym przypadku dluzsze dumanie? IMO jak ktos ma upatrzonego gracza to wezmie go szybko, a jak ktos potrzebuje pohandlowac to niech ma i tydzien bo np czeka dlugo na odpowiedz na propsa. Rok temu draft sie skonczyl 12 wrzesnia... ten tez pewnie za kilka dni. Po co? Nigdy nie rozumialem tego pedu do jak najszybszego zakonczenia tego procesu i pierwszej fali waiverow gdy to sa kluczowe elementy sezonu. Duzo wiecej zabawy by bylo gdyby byla licytacja np 20-40 wybranych graczy [po 1-2 na GMa] na forum jeszcze przed rozpoczeciem preseason. Ile to okazji do dyskusji! A tak bec, wszyscy przeplacili bo bidowali w ciemno, koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Godzinę temu, wiLQ napisał: A co zmienia w tym przypadku dluzsze dumanie? IMO jak ktos ma upatrzonego gracza to wezmie go szybko, a jak ktos potrzebuje pohandlowac to niech ma i tydzien bo np czeka dlugo na odpowiedz na propsa. Rok temu draft sie skonczyl 12 wrzesnia... ten tez pewnie za kilka dni. Po co? Nigdy nie rozumialem tego pedu do jak najszybszego zakonczenia tego procesu i pierwszej fali waiverow gdy to sa kluczowe elementy sezonu. Duzo wiecej zabawy by bylo gdyby byla licytacja np 20-40 wybranych graczy [po 1-2 na GMa] na forum jeszcze przed rozpoczeciem preseason. Ile to okazji do dyskusji! A tak bec, wszyscy przeplacili bo bidowali w ciemno, koniec. Nie wiem czemu konkretny GM jest zwolennikiem szybkich cudzych wyborow. Ale tu moze chodzic wlasnie o to zeby inni nie podebrali upatrzonego gracza i szli mniej więcej w zgodzie z faktycznym draftem. Skoro liga zdaje się woleć szybki draft i bidowanie w ciemno, to czemu jej tego zabraniać? A jesli to taki problem, to może wydłużyć czas z 48 godzin po zakończeniu draftu na 21 dni po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Jeśli o mnie chodzi, to mam zupełnie wyjebane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Dort do Jendrasa, Pick 19 i 10$ do mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Potwierdzam Metu i Kennard na FA. Jakby ktoś chciał Manna to oddam tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Podsumowując bo co raz bliżej końca draftu: 11 drużyn powyżej limitu salary, New York - 14 graczy w składzie, Miami - 15 graczy w składzie, Charlotte - 14 graczy w składzie. Z graczy których nie ma na yahoo, na chwilę obecną doliczyłem się trzech: 76ers - Jordan Nwora (nie podpisał nigdzie), Pistons - Jaylen Hoard (podpisał w Europie - usuwam ze składu), Kings - Georgios Kalaitzakis (podpisał w Europie - usuwam ze składu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 18 minut temu, Roger napisał: Podsumowując bo co raz bliżej końca draftu: 11 drużyn powyżej limitu salary, New York - 14 graczy w składzie, Miami - 15 graczy w składzie, Charlotte - 14 graczy w składzie. Z graczy których nie ma na yahoo, na chwilę obecną doliczyłem się trzech: 76ers - Jordan Nwora (nie podpisał nigdzie), Pistons - Jaylen Hoard (podpisał w Europie - usuwam ze składu), Kings - Georgios Kalaitzakis (podpisał w Europie - usuwam ze składu). T Davies i J Springer - out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 29 minut temu, Roger napisał: Podsumowując bo co raz bliżej końca draftu: 11 drużyn powyżej limitu salary Wywalam Drummonda oraz Paytona i jestem pod kreska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 1 minutę temu, wiLQ napisał: Wywalam Drummonda oraz Paytona i jestem pod kreska. nie miałeś lepszej opcji? takie nazwiska na Fa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 1 minutę temu, piotreksuper napisał: nie miałeś lepszej opcji? takie nazwiska na Fa? Alez skad! Mialem same dobre opcje bo polowa ligi oferowala picki, a druga polowa prospekty, ale ja nie chcialem by tacy dobrzy gracze trafili bezposrednio do konkurencji P.S. Tak, to byla ironia bo chyba oczywiste, ze gdybym mial lepsza opcje to bym ja wybral? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 59 minut temu, Roger napisał: New York - 14 graczy w składzie Thor się żegna z NY, bo straciłem wiarę w niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Czas mnie naglił, więc trejd z @piotreksuper Russell i Cole za Jonasa i 30$. Przy okazji Eubanks out. Roger policz ile musze jeszcze zejść. Portis i Levert dalej do sprzedania. Edytowane 14 Września 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Teraz, bulek napisał: Czas mnie naglił, więc trejd z @piotreksuper Russell i Cole za Jonasa i 30$. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 16 minut temu, bulek napisał: Roger policz ile musze jeszcze zejść. Portis i Levert dalej do sprzedania. Jak wywalisz LeVerta lub Portisa to jestes pod kreska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 33 minuty temu, bulek napisał: Czas mnie naglił, więc trejd z @piotreksuper Russell i Cole za Jonasa i 30$. Przy okazji Eubanks out. Roger policz ile musze jeszcze zejść. Portis i Levert dalej do sprzedania. Phoenix Suns - Bulek Nr Imie Nazwisko Wiek Cena 1 Kevin Durant 34 72,80 2 LaMelo Ball 21 61,80 3 Jarrett Allen 24 54,80 4 Jonas Valanciunas 30 54,60 5 Bobby Portis 27 45,10 6 Caris Levert 28 41,30 7 Herbert Jones 24 33,10 8 Davion Mitchell 24 30,80 9 Tre Jones 22 23,20 10 Theo Maledon 21 19,70 11 Quentin Grimes 22 17,80 12 [wirtualny gracz] 15,00 13 [wirtualny gracz] 15,00 Picki: brak 30 do salary Średnia wieku: 25,18 Salary Cap: 485,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 @Roger o co chodzi z tymi zapiskami na 1 stronie? 10 do salary 10 odjąć od salary To jakas wewnetrzna kreatywna ksiegowosc? ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi