PeWee Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 @wiLQ bo my tu usychamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Dzięki To było dość oczywiste, ale nawet nie sprawdziłem, czy liga jest już ustawiona. Edytowane 8 Września 2022 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Godzinę temu, PeWee napisał: @wiLQ bo my tu usychamy Czekam na odpowiedzi na propsy... Plus gdzie Ci sie tak spieszy? Jest poczatek września a pol draftu za nami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 W dniu 8.09.2022 o 20:57, wiLQ napisał: Czekam na odpowiedzi na propsy... Plus gdzie Ci sie tak spieszy? Jest poczatek września a pol draftu za nami! @PeWee bal się ze możesz zarazić kogoś następnego tym tempem, i patrz! Miał racje! ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) 52 minuty temu, evitacre napisał: @PeWee bal się ze możesz zarazić kogoś następnego tym tempem, i patrz! Miał racje! ; ) Zostalo jeszcze 8 pickow, chocby kazdy korzystal z maxa 2 dni to skonczymy 26.09. czyli wyluzujcie To wzmozony okres negocjowania i kombinowania nad swoim skladem! Edytowane 10 Września 2022 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Rodacy, ponieważ zastanawiam się na sprzedażą picku to mam pytanie techniczne. Czy jeśli z zeszłego roku zostało mi 190$ to dobrze rozumuję, że nie mogę teraz w trejdzie przyjąć więcej niż 10$? Bo stówkę dostajemy na starcie każdego sezonu, a nie można przekroczyć 300$. Czy jednak mogę wziąć więcej i wydać na waivery przed startem tego sezonu w nba? Przy okazji - jeśli ktoś jest zainteresowany obecnym pickiem (i ew. #17) to zapraszam na pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 15 minut temu, Gerard napisał: Czy jeśli z zeszłego roku zostało mi 190$ to dobrze rozumuję, że nie mogę teraz w trejdzie przyjąć więcej niż 10$? Bo stówkę dostajemy na starcie każdego sezonu, a nie można przekroczyć 300$. Czy jednak mogę wziąć więcej i wydać na waivery przed startem tego sezonu w nba? 300$ budżetu to max, więc nie możesz wziąć ma siebie więcej niż 10$ w ewentualnym trejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 33 minuty temu, Roger napisał: 300$ budżetu to max, więc nie możesz wziąć ma siebie więcej niż 10$ w ewentualnym trejdzie. Może wziąć, jednak w jego sytuacji nie ma to sensu, gdyż one po prostu przepadną. Jedyny sens brania większej ilości $$$ to fakt, iż uszczupli drugiej stronie budżet waiverowy Nadwyżka powyżej $300 po prostu przepada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 W dniu 8.09.2022 o 19:56, PeWee napisał: @wiLQ bo my tu usychamy To dajesz, pokaz co tam miales w rekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Teraz to sobie poczekacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Wymiana do Sacramento: Vanderbild do Milwaukee: pik Kingsow 2023 +20$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Teraz, TryczekSzukarek napisał: Wymiana do Sacramento: Vanderbild do Milwaukee: pik Kingsow 2023 +20$ Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 To bylo zaskakujace... Nie wyciagnalbys kogos podobnego z waiverow? @piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 1 minutę temu, wiLQ napisał: To bylo zaskakujace... Nie wyciagnalbys kogos podobnego z waiverow? @piotreksuper Odpowiem Ci po waiverach. Zaryzykowałem, pick to żadna strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 20 minut temu, piotreksuper napisał: Zaryzykowałem, pick to żadna strata. Było brać tego, którego imienia wypowiadać tu nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Ja sie balem zapytac o Vanderbilta bo to pewniak do najebania pustych pkt w zespole grajacym o Wembayame Pewee wez kogos ze Spurs z gligi , na pewno wypali w 2027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Nie jesteś moim ojcem!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Bones Hyland + 10 złotych do Kings za Gordona Haywarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 1 minutę temu, Leszczur napisał: Bones Hyland + 10 złotych do Kings za Gordona Haywarda. potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 17 minut temu, Leszczur napisał: Bones Hyland + 10 złotych do Kings za Gordona Haywarda. Zlotych? W sensie lapowka pod stolem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi