bulek Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) Jestem za wszystkim, co by trochę odśmieszyło tą ligę, bo lorak od początku ma z niej niezłą polewę. Nie oszukujmy się, on robił z nas debili, a każdy dawał na to przyzwolenie. I za rok zrobi to samo, jeśli damy mu taką możliwość. Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 bulek, z całym szacunkiem, ale lorak nie jest potrzebny żeby w naszej lidze robić z ludzi debili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Godzinę temu, PeWee napisał: bulek, z całym szacunkiem, ale lorak nie jest potrzebny żeby w naszej lidze robić z ludzi debili Jeśli coś sugerujesz, to napisz konkretniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Do @piotreksuper Capela za pik 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) 12 minut temu, TryczekSzukarek napisał: Do @piotreksuper Capela za pik 2024 potwierdzam i wywalam Hartensteina, Mcdanielsa i Olynyka @Roger wrzuć mi Capele do składu. Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Koszyk loteryjny dla bottom 5 skladow wyliczanych z naszego algorytmu Ale sklady top10 total sa poza algorytmem i poza loteria To co robi Lorak to sado maso uwazam ze tu w Sixers w Rockets czy Thunder - te tankowanie przez 3 lata to jest psychodestrukcja ktora nie jest zadna droga do sukcesu mistrzem jest Roger mistrzowski ruch - Sexton za plik assetow to chyba ten ruch zadecydowal o mistrzostwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Oddam Goberta i/lub Trenta Jra za coś fajnego z niższym SC na przyszły sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 godziny temu, TryczekSzukarek napisał: Do @piotreksuper Capela za pik 2024 Fascynujacy ruch uwzgledniajac, ze masz pick Kings 2023 i tym ruchem go mocno pogorszyles 2 godziny temu, ai3 napisał: Koszyk loteryjny dla bottom 5 skladow wyliczanych z naszego algorytmu Czy zastanawialiscie sie jak technicznie przeprowadzic fair losowanie? 2 godziny temu, ai3 napisał: mistrzowski ruch - Sexton za plik assetow to chyba ten ruch zadecydowal o mistrzostwie A nie sell-high Bol Bola za Foxa? Albo FVV relatywnie tanio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 18 minut temu, wiLQ napisał: Fascynujacy ruch uwzgledniajac, ze masz pick Kings 2023 i tym ruchem go mocno pogorszyles Dzięki - szanuje Twoje zdanie ps. Nie koniecznie mocno dodatkowo Wood tez jest na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Faktycznie, trochę ten Bol Bol boli, ale Fox to złamas jest. Poza tym mam pick Rogera i Keegana Murraya. To trochę osładza ten deal. Ja tam cieszę się, że spyliłem KPJa za Bookera Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 10 godzin temu, piotreksuper napisał: potwierdzam i wywalam Hartensteina, Mcdanielsa i Olynyka @Roger wrzuć mi Capele do składu. @wiLQ prośba żeby to ogarnąć, u mnie słabo z netem. Na zadupiu którym jestem, nie ma zbytnio neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Roger napisał: @wiLQ prośba żeby to ogarnąć, u mnie słabo z netem. Na zadupiu którym jestem, nie ma zbytnio neta. Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 W dniu 6.02.2023 o 14:42, wiLQ napisał: Swoja droga, w zeszlym sezonie mialem srednia 42 fppg i zajalem 5 miejsce, w tym poprawilem istotnie wynik i... tak realistycznie zajme znow miejsca 5-6 ;-] Cholerna inflacja dotarla nawet do FBXa... W dniu 6.02.2023 o 17:09, piotreksuper napisał: Jak nadrobisz te 40 zaległych gier to będzie gorszy wynik niż w zeszłym roku. Tak realistycznie to raczej będzie 6-8 miejsce A nie mowilem? I to pomimo iz pod koniec oddalem sporo produkcji fp dla Barnesa i picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Chce ktoś tego Trenta Jra? Mam spory zgryz co z nim zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Lu- napisał: Chce ktoś tego Trenta Jra? Mam spory zgryz co z nim zrobić. Fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Może tak się wydarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Nikt nie chciał Trenta, a będziecie sypać po niego dolce we wrześniu. No i fajnie mi się pożegnali McDaniels i Gobert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @Roger gratulacje. Zasłużenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Jak dla mnie mega tanio opierdoliliscie Foxa i Brunsona Sexton za Ton e rzeczy nie wiem jak Mar odjechal jak Wilq nie dojechal MVP chyba Lauri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzięki za kolejny sezon gry dla wszystkich, tych bardziej i mniej zaangażowanych, niestety widać zmęczenie materiału i co raz mniejszą chęć, więc ciekawy jestem jaką przyszłość ma jeszcze ten format rozgrywki. Wydaje mi się, że pora na większą dyskusję dotyczącą zmiany zasad i proponował bym byśmy ruszyli z tym jak najszybciej, co by stworzyć coś fajnego już od nowego sezonu. Mistrzostwo cieszy, chyba głównie Lauri, ale trejdy pod FVV, no i Foxa też zrobiły swoje. Sabas i Vuc też mega sezony. McCollum całkiem całkiem. @Chytruzszacun, że podjąłeś rękawicę. W którymś momencie wydawało mi się, że już jesteś na tyle blisko, a mój plankton zaczął kaleczyc, że to stracę na finiszu. Punktem zwrotnym było chyba kontuzja Randle i pobranie Svi Mikhailczuka, który zagrał jakiś kosmos w paru ostatnich spotkaniach i trochę uspokoił sytuację. Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi