ai3 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Skupie fajna 15tke albo cos alike w tym roku nie wygrywa najlepszy sklad ale najglebszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 8 godzin temu, ai3 napisał: Dillon Brooks do mnie ; 18$ do Luka$ha to be continued PACIFIC DIVISION Los Angeles Clippers - ai3 Nr Imie Nazwisko Wiek Cena 1 Rudy Gobert 30 61,85 2 Tyrese Haliburton 22 55,95 3 Draymond Green 32 46,35 4 Tyrese Maxey 22 44,45 5 Jordan Poole 23 41,75 6 Michael Porter Jr. 24 39,65 7 Dillon Brooks 26 38,70 8 Buddy Hield 30 37,90 9 Bruce Brown 26 33,15 10 Troy Brown Jr. 23 16,35 11 Walker Kessler 21 15,00 12 David Roddy 21 15,00 13 TyTy Washington Jr. 21 15,00 Picki: brak Średnia wieku: 24,69 Salary Cap: 461,10 Trejd w zawieszeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Troy out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Tani ten Brooks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) 31 minut temu, ai3 napisał: Troy out Ok puszczę to o 9, bo Dillon grał dziś i teraz nie mogę. Edytowane 21 Grudnia 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Godzinę temu, bulek napisał: Tani ten Brooks. Klasyka gatunku. Piszę, że puszczę kogoś tanio, odezwie się tylko Bartek, a potem lamenty, że poszedł tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 20.12.2022 o 09:41, Lu- napisał: Bardzo tanio do oddania Hart i/lub Dillon Brooks. Pick 20 w drafcie wystarczy. 12 godzin temu, ai3 napisał: Dillon Brooks do mnie ; 18$ do Luka$ha Godzinę temu, Lu- napisał: Klasyka gatunku. Piszę, że puszczę kogoś tanio, odezwie się tylko Bartek, a potem lamenty, że poszedł tanio. Eghm, miedzy ogloszeniem, a trejdem minelo ok 12 godzin... ilu GMow NIE zajrzalo w tym czasie na forum? 1/4? Polowa? Osobiscie nie chcialem Brooksa, ale w tym przypadku ni grzyba nie pasuje w/w zarzut bo to zbyt krotko wisialo, a nie dniami glucha cisza. Zas Isaac do @lorak to najbardziej pasujacy do marki ruch ze wszystkich ;-D Jeszcze tylko pozbyc sie 4 zdrowych i bedzie komplet! Edytowane 21 Grudnia 2022 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, Lu- napisał: Klasyka gatunku. Piszę, że puszczę kogoś tanio, odezwie się tylko Bartek, a potem lamenty, że poszedł tanio. nie, no, wiadomix, że mi on po nic, piszę w kontekście tego, iz zdziwiony jestem, iż za dość solidnego grajka, i do tego powtarzalnego, nikt by nie dał wiecej niż mało ważne dolary do puli. Edytowane 21 Grudnia 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Moim zdaniem Dillon byl na bloku od dawna ?! To nie bylo pierwsze ogloszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 W dniu 12.12.2022 o 14:45, Lu- napisał: Piszcie, piszcie - żebyście mi później nie marudzili, że Fox, czy KPJ poszli za tanio, a Hart i Brooks to w ogóle za darmo. Jakiś deal na pewno będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 35 minut temu, wiLQ napisał: Eghm, miedzy ogloszeniem, a trejdem minelo ok 12 godzin... ilu GMow NIE zajrzalo w tym czasie na forum? 1/4? Raczej 12 dni. Wczoraj już zależało mi na czasie, bo Valdek schodził z waiverów. Tak czy siak zainteresowanie Brooksem było zerowe, a w kwestii trejdów tylko Bartek wykazuje aktywność. Nie dziwcie się zatem jeśli w przyszłości też go kimś wzmocnię, gdy Wy będziecie z lubością patrzeć na swoje assety wiszące na ścianach w antyramach. W fbx3 chodzą deale z Cadem, czy Mobleyem, a tu nawet takiego złamasa jak Ingram nie idzie kupić. Smutne to. UWAGA: Mam ofertę na Foxa, którą przyjmę. Żeby jednak nie było marudzenia, że poszedł tanio (bo IMO będzie tanio), to dżentelmeńsko umówiłem się z kolegą GMem, że przez 24h zbiorę oferty od innych menadżerów z fbx1. A zatem - skrzyneczka czeka: deadline: 22/12/2022, godzina 10:55. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 jestem dumny ze swojego składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 59 minut temu, ai3 napisał: Moim zdaniem Dillon byl na bloku od dawna ?! To nie bylo pierwsze ogloszenie 48 minut temu, Lu- napisał: Raczej 12 dni. To moj blad, w takim razie to byla klasyka gatunku! 48 minut temu, Lu- napisał: Tak czy siak zainteresowanie Brooksem było zerowe, a w kwestii trejdów tylko Bartek wykazuje aktywność. Nie dziwcie się zatem jeśli w przyszłości też go kimś wzmocnię, gdy Wy będziecie z lubością patrzeć na swoje assety wiszące na ścianach w antyramach. W fbx3 chodzą deale z Cadem, czy Mobleyem, a tu nawet takiego złamasa jak Ingram nie idzie kupić. Smutne to. UWAGA: Mam ofertę na Foxa, którą przyjmę. Żeby jednak nie było marudzenia, że poszedł tanio (bo IMO będzie tanio), to dżentelmeńsko umówiłem się z kolegą GMem, że przez 24h zbiorę oferty od innych menadżerów z fbx1. A zatem - skrzyneczka czeka: deadline: 22/12/2022, godzina 10:55. Brooksem nie bylem zainteresowany, ale mloda 50tka to juz trzeba napisac PMa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Godzinę temu, lorak napisał: jestem dumny ze swojego składu No ale czemu TY NADAL trzymasz grających na benchu, chcesz wkurwić bulka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 @Lu- chciał być pewny, że nie rzucę całej kasy by z powrotem miec Jonasa po tym jak walnął 111, rzucił sporą kasę Niech Ci służy, życzę szczerze powodzenia, bo będzie ono potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Dzięki Bulek. Na razie niech gra jak dotychczas. Zależy mi żeby miał niskie SC w ym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 (edytowane) 46 minut temu, Lu- napisał: Dzięki Bulek. Na razie niech gra jak dotychczas. Zależy mi żeby miał niskie SC w ym sezonie. Wiem, jak zejdzie poniżej 40 to będzie spoko, ale też już nigdy nie osiągnie pułapu 50+ jak rok temu, kiedy pomogły mu sprzyjające okoliczności, jak kontuzja Ziona. Ja wywalając go nie miałem na celu awansu z 15 pozycji na 14 czy 13, ale chciałem uwolnić trochę salary, a Jonas mi w tym po prostu przeszkadzał. Mając z kolei centrów w postaci Allena czy Bama, to trzeci z tym znaczkiem i bez żadnego innego mi byłby niepotrzebny, ani teraz, ani potem. Ty z kolei masz tylko Wisemana, ktorego głownym atutem będzie niziutkie salary, wiec w sumie Jonas Tobie bardziej pasuje. Edytowane 22 Grudnia 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Keegan Murray, Bol Bol, pick 2023 i 43$ za Foxa i Langforda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 to co ? już można? dałbym wincy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi