evitacre Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) W dniu 7.10.2022 o 11:20, RonnieArtestics napisał: No ale i tak będziesz miał rzeźbienie w trakcie sezonu i tak. Ja jak coś bede próbował tankować w trakcie sezonu po wembanyamę, wiec miałem inne priorytety troszkę niż BPA. Wiem, pamietam za tankujesz. Chodziło mi o to ze po prostu jak masz 3 i pół gracza w składzie to masz taki wachlarz możliwości ze głowa mała Edytowane 9 Października 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Przypominam tylko, ze Nurkic i Vucevic są dość tanio do wyjęcia ode mnie. Obaj zaczęli preseason bardzo dobrze i są w pełni zdrowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) DZIEEEEŃ DOOOO BRYYYY Edytowane 19 Października 2022 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 T. Harris + pick za J. Durena @buła potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Czy grają z nami @kuba2419 i @Pablo81? cc @t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Mam młodego chorego i średnio czasu na wszystko ale postaram się coś pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Oddam Kawhi i KCP za picki i prospekty. GM Pels. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 5 godzin temu, blaugrana napisał: T. Harris + pick za J. Durena @buła potwierdzi. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Hm, jak to jest, mogę już się bawić na FA licząc to tak, jakbym nie miał Harrisa czy muszę czekać na aktualizację na Yahoo, żeby nie dostać bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 34 minuty temu, blaugrana napisał: Hm, jak to jest, mogę już się bawić na FA licząc to tak, jakbym nie miał Harrisa czy muszę czekać na aktualizację na Yahoo, żeby nie dostać bana? Musisz czekać aż nastąpi aktualizacja na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 20 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 5 godzin temu, blaugrana napisał: Hm, jak to jest, mogę już się bawić na FA licząc to tak, jakbym nie miał Harrisa czy muszę czekać na aktualizację na Yahoo, żeby nie dostać bana? Musisz czekać do aktualizacji. Puściłbym deal bo salary się zgadza ale ręcznie nie mogę tego zrobić -- jeden z Was złożył propozycję przez yahoo, drugi jej tam nie zaakceptował.... i zawodnicy są zablokowani do momentu akceptacji/odrzucenia propozycji lub wycofania oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Chyba ciężko będzie przebić New York Knicks w FPPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 W dniu 22.10.2022 o 10:22, blaugrana napisał: Chyba ciężko będzie przebić New York Knicks w FPPG Już łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 W dniu 10.10.2022 o 11:12, RonnieArtestics napisał: Przypominam tylko, ze Nurkic i Vucevic są dość tanio do wyjęcia ode mnie. Obaj zaczęli preseason bardzo dobrze i są w pełni zdrowi. Jak ktos potrzebuje centra robiącego 61fppg to mam Vucevica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 42 minuty temu, barcalover napisał: Dasz radę zrobić mi taki skrypt/excel dla fbx2 i wysłać mi na priv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Dasz radę zrobić mi taki skrypt/excel dla fbx2 i wysłać mi na priv ? Posłałem wczoraj Tecowi - dogadacie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi