buła Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Hawks wyrzucają: Boucher, Hachimura, Smart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 2 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Blazers - usuwam ze składu Justin Anderson Bucks - usuwam: Payton Pritchard, Dennis Smith Jr. , Grant Williams, Aleksej Pokusevski Pelicans - wyrzucam: Joshua Primo, Johnny Davis, Ousmane Dieng W ciągu dnia wklepię składy i rozpoczynamy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 W dniu 21.05.2022 o 00:37, Bago napisał: Do Houston : pick 8 do Milwaukee : Aaron Gordon 15 godzin temu, t_omko napisał: Bucks - usuwam: Payton Pritchard, Dennis Smith Jr. , Grant Williams, Aleksej Pokusevski Czy tylko ja bym zostawił #8 i Poku zamiast Aarona Gordona? Trochę to zaburza grę, tak delikatnie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: Czy tylko ja bym zostawił #8 i Poku zamiast Aarona Gordona? Trochę to zaburza grę, tak delikatnie sądzę. Regulamin to regulamin:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Szczerze.... to pomimo że sezon się jeszcze nie zaczął mi już odechciewa się grania, że o komiszowaniu nie wspomnę Roszady w składach Blazers i Pelicans są nieodwołalne. Odnośnie Bucks, wysłałem zapytanie do potencjalnego nowego gracza i jeżeli zgłosi się ktoś chętny to przekażę drużynę @Bago (bez Aldrigde i Kennarda ale z Pritchardem, Pokusevskim ....) komuś innemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 19 minut temu, t_omko napisał: Szczerze.... to pomimo że sezon się jeszcze nie zaczął mi już odechciewa się grania, że o komiszowaniu nie wspomnę Roszady w składach Blazers i Pelicans są nieodwołalne. Odnośnie Bucks, wysłałem zapytanie do potencjalnego nowego gracza i jeżeli zgłosi się ktoś chętny to przekażę drużynę @Bago (bez Aldrigde i Kennarda ale z Pritchardem, Pokusevskim ....) komuś innemu. Nie mam do Ciebie pretensji, źle mnie zrozumiałeś. Robisz to co trzeba, też bym tak zrobił. A swoją robotę wykonujesz świetnie i chwała Ci za to, tym bardziej mogę to docenić gdy próbuję nieudolnie/powolnie komiszować w fbx2. Wielkie dzięki Chciałem tylko pokazać, że gracz, który wpada tylko po to by klepnąć słaby deal by pokazać, że coś tam gra a później znika, doprowadza bardzo szybko drużynę do ruiny. Nie jest to roto, żeby to miało znaczenie dla innych, ale mimo wszystko ktoś przez te błędy/zaniedbanie zyskuje. 24 minuty temu, t_omko napisał: Odnośnie Bucks, wysłałem zapytanie do potencjalnego nowego gracza i jeżeli zgłosi się ktoś chętny to przekażę drużynę @Bago (bez Aldrigde i Kennarda ale z Pritchardem, Pokusevskim ....) komuś innemu. Wiem, że nieregulaminowe, ale byłbym zdecydowanie za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Moje narzekania nie były spowodowane Twoją postawą @Tecu (ją akurat cenię), ty mnie źle zrozumiałeś Nie wiem tylko czy nie poświęcam zbyt wiele czasu i energi na organizowanie gry (dzieciaki moje coraz częściej wyją z głodu a informacja że mam Bama już im nie wystarcza by przestać krzyczeć).... i to jedynie po to by w końcu wygrać tą cholerną ligę Już wczoraj wysłałem pierwsze maile z propozycją przejęcia Bucks. Z @Bago rozmawiałem podczas dogadywania wymiany i to kilka dni z rzędu - obiecał większą aktywność.... ale wolę nie sprawdzać czy przypadkiem nie żartował. Edytowane 3 Października 2022 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Startujemy na yahoo dzisiaj tak czy siak? @t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Poczekajmy jeden dzień.... Wysłałem kilka pm'ek, mam nadzieję, że znajdzie się chętny do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 W związku ze znikomą aktywnością uwalniam @Bago od prowadzenia Buks. Dzięki za grę, jeżeli w przyszłości będziesz miał nieco więcej czas lub chęci to zapraszam do gry. Witam na pokładzie @Links Na pierwszej stronie aktualne składy, zawodnicy wklepani na yahoo, jutro przed południem zaczynamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. t_omko Opublikowano 4 Października 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Poszło, waiver madness w piątek rano. Przy okazji kolejny raz przypominam..... że pobieranie zawodników odbywa się na zasadzie obstawiania kasy waiverowej na konkretnego grajka. Drużyna w żadnym momencie waiverowej karuzeli nie może przekroczyć progu 480 (sytuacja w której z waiverem #1 będzie ktoś miał 480,5 a waiver #2 obniży wartość drużyny do np. 475 jest także zabroniona) i proszę o tym pamiętać bo grozi za to cofnięcie pobranych zawodników, ban a kasa wykorzystana na pobranie kolesia nie zostanie zwrócona:> W tym sezonie nadal: ban za przekroczenie salary cap to 14 dniowa blokada drużyny na pobrania z FA, rynek FA funkcjonuje w systemie daily-today, nie ma trade deadline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Jeszcze jedna ważna sprawa.... W lidze FBX wartość zawodników została wyliczona i podana w temacie dlatego średnie z yahoo traktujcie jedynie jako wartości orientacyjne gdyż nie są identyczne z obowiązującym w grze salary graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Chce ktoś Goga Bitadze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 36 minut temu, RonnieArtestics napisał: Jak tam po waivers ? Jestem pozytywnie zaskoczony ze mając tylko 43$ udało mi się trzech graczy wyciagnac i to jeszcze w tym Cole Anthony XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) 24 minuty temu, RonnieArtestics napisał: XD Powiem Ci że waivers są zajebiste jak masz 3 graczy w składzie których nie możesz ruszyć Właśnie sobie uzupełniłem big3 6 ziomkami z FA, fajna sprawa. tak btw @t_omko zero presji ; ) you know, ale no jesteś imo samotnie w tier 1 na starcie sezonu Edytowane 7 Października 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Godzinę temu, evitacre napisał: Powiem Ci że waivers są zajebiste jak masz 3 graczy w składzie których nie możesz ruszyć Właśnie sobie uzupełniłem big3 6 ziomkami z FA, fajna sprawa. tak btw @t_omko zero presji ; ) you know, ale no jesteś imo samotnie w tier 1 na starcie sezonu No ale i tak będziesz miał rzeźbienie w trakcie sezonu i tak. Ja jak coś bede próbował tankować w trakcie sezonu po wembanyamę, wiec miałem inne priorytety troszkę niż BPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 7 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) @TryczekSzukarek ban na 2 tygodnie a Johnny Davis ponownie trafia na FA Pozostali w limicie. @blaugrana ty wiesz jak poprawić człowiekowi humor Simone Fontecchio Edytowane 7 Października 2022 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 18 minut temu, t_omko napisał: @TryczekSzukarek ban na 2 tygodnie a Johnny Davis ponownie trafia na FA Pozostali w limicie. @blaugrana ty wiesz jak poprawić człowiekowi humor Simone Fontecchio Davis w fbx1 tez spowodował ban u GM wiec w FBX3 nie mogło być inaczej. Zapomniałem ze ten „wafel” tyle wazy szkoda trochę tej kasy. @t_omko dzięki ze tak szybko policzyłeś salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 31 minut temu, t_omko napisał: @blaugrana ty wiesz jak poprawić człowiekowi humor Simone Fontecchio O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 33 minuty temu, t_omko napisał: @TryczekSzukarek ban na 2 tygodnie a Johnny Davis ponownie trafia na FA Pozostali w limicie. @blaugrana ty wiesz jak poprawić człowiekowi humor Simone Fontecchio Polecam się na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi