barcalover Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Jeśli ktoś chce sprzedać pick (obojętnie jaki), to dajcie znać - u mnie dużo dostępnych graczy (Dejounte, OG, Bane, Bamba, M-Robinson, MPJ...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 36 minut temu, barcalover napisał: Jeśli ktoś chce sprzedać pick (obojętnie jaki), to dajcie znać - u mnie dużo dostępnych graczy (Dejounte, OG, Bane, Bamba, M-Robinson, MPJ...). Ja mam przyszłoroczny ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 6 minut temu, evitacre napisał: Ja mam przyszłoroczny ; ) ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 33 minuty temu, piotreksuper napisał: ja też 25 minut temu, barcalover napisał: Ja też U mnie to dziwne bo lubię rozdawać picki za Sabenów Lee tej ligi ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Orlando Magic - Tecu Nr Imie Nazwisko Wiek Cena 1 LeBron James 38 76,75 2 Devin Booker 26 59,70 3 Jrue Holiday 32 55,15 4 Miles Bridges 24 54,55 5 Jakob Poeltl 27 51,75 6 Tyrese Maxey 22 44,45 7 Jaren Jackson Jr. 23 43,85 8 Kevin Porter Jr. 22 43,85 9 Guillermo Hernangomez 28 30,45 10 DeMarcus Cousins 32 27,30 11 Damian Jones 27 26,80 12 Jaylen Hoard 23 15,00 13 Paul Reed 23 15,00 Zasadniczo to wszyscy na sprzedaż, kwestia ceny. Najtrudniej będzie kupić Bookera, Maxeya, JJJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Jak ktoś chce ten 4 pick to sprzedam, ale nie tanio więc tylko konkret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 1 godzinę temu, marzec napisał: Jak ktoś chce ten 4 pick to sprzedam, ale nie tanio więc tylko konkret. Coś ode mnie ? Spójrz na mój skład i rzuć jakaś ofertę na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Out Jordan Clarkson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Wymiana pomiędzy Rockets i Pelicans Chet Holmgren + Cam Reddish + pick #18 <-> Bam Adebayo + 100$ @Pablo81 potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Tak. Potwierdzam. A teraz burzę jak w fbx1 proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 XD nie ma szans - nie pobijecie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 4 minuty temu, Szulim napisał: XD nie ma szans - nie pobijecie mnie No racja nie sądzę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 LaVine + Middletown + Collins + pick 22 za Murray'a i Bane'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 17 minut temu, blaugrana napisał: LaVine + Middletown + Collins + pick 22 za Murray'a i Bane'a Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Kolejny deal: Magic in: OG Anunoby Bulls in: LeBron + #20 @Tecu potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Teraz, barcalover napisał: Kolejny deal: Magic in: OG Anunoby Bulls in: LeBron + #20 @Tecu potwierdzi Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Mo Bamba do pozyskania z Bulls. Zapraszam, jeśli ktoś byłby zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 14 godzin temu, barcalover napisał: Mo Bamba do pozyskania z Bulls. Zapraszam, jeśli ktoś byłby zainteresowany. Derrick White i Jaxson Hayes raczej też — cena niska, bo pewnie wylądują na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Ktoś Powella/Watforda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi