t_omko Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 7 godzin temu, buła napisał: wymiana Hawks - Rockets B. Ingram + pick #2 + 40$ <-> RJ. Barett + pick #7 + pick #8 Tomko potwierdzi Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) Ta wymiana jest tak beznadziejna i nielogiczna ze aż trudno ja skomentować. Oddajesz lepszego gracza Ingram (patrz PO) i pick 2 w top 4 drafcie za gorszego gracza robiącego zajebiste 40 i bieda picki z końcówki top 10. Czyli rozjebałeś skład oddając Duranta który pomógł zdobyć komuś mistrza twierdząc ze tankujesz po to żeby mieć pick 2 aby dorzucić go do lepszego gracza i wymienić na 2 słabe picki i 40 fpp gracza. serio nie chodzi mi już o bana w tym momencie ale takie coś to jest dla mnie totalne zjebanie gry i pytanie o sens takiego GM w lidze. Juz durex za Ingram na takim etapie sezonu był wątpliwy a to tylko potwierdza ze ten team to jakiś hub Edytowane 11 Czerwca 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Dobrze, że nie chodzi Ci o bana to nie muszę uzasadniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Pozostaje, że ja mam się tłumaczyć? Każdy z nas poszukuje utalentowanych zawodników którzy wydają się niedoszacowani przez właścicieli lub najlepiej aktualnie znajdujący się do odstrzału.... Nie wykonywałem żadnych podstępnych czy nielegalnych trików by przekonać @buła który jak wynikło w rozmowie ma plan (do którego podchodzi pełen entuzjazmu i wierzy w jego skuteczności) a ja nie zamierzałem mu w jego realizacji przeszkadzać. Gram już trochę w fantasy i jakąś umiejętność określenia co komu by się przydało lub co zbywa posiadam ale jak wiadomo wyceny zawodników i picków (jeden woli Holmgrena, drugi wolałbym Sochan + Duren) są subiektywne i do transakcji dochodzi tylko gdy obie strony uważają, że im się to opłaci..... a kto na tym lepiej wyjdzie to dopiero czas pokaże. Każda wymiana to monotonne i często długotrwałe negocjacje transferowe a jeżeli jeszcze będzie konieczne publiczne tłumaczenie się z każdej z nich to ja nawet poza sezonem mogę mieć problem ze znalezieniem na to czasu i chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 W dniu 14.06.2022 o 00:15, t_omko napisał: Każda wymiana to monotonne i często długotrwałe negocjacje transferowe a jeżeli jeszcze będzie konieczne publiczne tłumaczenie się z każdej z nich to ja nawet poza sezonem mogę mieć problem ze znalezieniem na to czasu i chęci. Jak mam GM który nie odpisuje w trakcie sezonu później pisze ze idzie w tank po top 3 pick wpływa tym dealem na mistrza (bo Tryku musiał zrobić deal na tym etapie) i później rozmienia ten pick na 2 x bieda picki + 40 fpp i pisze ze to lepszy deal niż Morant to faktycznie na takie coś zarówno czas i chęci ciężko znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 52 minuty temu, evitacre napisał: Jak mam GM który nie odpisuje w trakcie sezonu później pisze ze idzie w tank po top 3 pick wpływa tym dealem na mistrza (bo Tryku musiał zrobić deal na tym etapie) i później rozmienia ten pick na 2 x bieda picki + 40 fpp i pisze ze to lepszy deal niż Morant to faktycznie na takie coś zarówno czas i chęci ciężko znaleźć. Może poczytał scouting reporty i zrezygnował z top prospecta w tym roku. Natomiast oddanie ingrama za barretta już ciężej obronić. Ingram zdrowy będzie pewne na lvl-u 60+ przez następnych 5-10lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) 8 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Może poczytał scouting reporty i zrezygnował z top prospecta w tym roku. Natomiast oddanie ingrama za barretta już ciężej obronić. Ingram zdrowy będzie pewne na lvl-u 60+ przez następnych 5-10lat Może zrezygnował. Tak czy siak chyba za bardzo na atomy to rozkładam. Imo po prostu mało w tym logiki. Edytowane 15 Czerwca 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Sabonis za MPJa, @marzec potwierdzi Schodzę z salary i gambluję z MPJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Sprzedam: Orlando Magic - Tecu Nr Imie Nazwisko Wiek Cena 1 LeBron James 38 76,75 2 Devin Booker 26 59,70 3 Jrue Holiday 32 55,15 4 Miles Bridges 24 54,55 5 Jakob Poeltl 27 51,75 9 Guillermo Hernangomez 28 30,45 10 DeMarcus Cousins 32 27,30 11 Damian Jones 27 26,80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 By wyrównać i zakończyć deal z @buła pick #18 (do mnie) <-> Marvin Bagley (do buły) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) 6 godzin temu, t_omko napisał: By wyrównać i zakończyć deal z @buła pick #18 (do mnie) <-> Marvin Bagley (do buły) Ilu potrzeba managerów za żeby zrobić ankietę za wyjebaniem buły z ligi ? (W sensie nie ma sensu robić jesli tylko np 5 osób jest za dlatego pytam) @TryczekSzukarek@Pablo81 @Vic@obi@Tocheck @Bago@Sylvinho. @t_omko@Tecu@barcalover@cvbe@RonnieArtestics@Alonzo @Tizz @antek @marzec @piotreksuper 5 godzin temu, Tecu napisał: Nie wiem czy śmieszne bo co raz bardziej wyglada na ustawione Edytowane 2 Lipca 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Nie jestem za ankietą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Potwierdzam deal Proponuję od razu referendum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Wymiana między Phoenix a Philadelphia do Suns wędruje Bradley Beal +20$ do 76ers Kevin Durant @Tocheck potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Szkoda mi trochę Durexa, pomógł mi wygrać maistra - dodatkowo uważam ze będzie miał dobry sezon ale jego waga przeraża dlatego musiał poleciec. Co do Beal - to nie mam zdania, nie jestem jakimś wielkim fanem jego talentu ale za 34 letniego Kevina dużo więcej bym nie wyciągnął. ps. U mnie na sprzedaż praktycznie wszyscy - nie czajcie się nawet na głupie oferty odpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 @t_omko my jesteśmy pewni, że wszyscy są aktywni i będą nadal grać? Nie warto zrobić deklaracji, żeby potem na szybko ewentualnie nie szukać zastępstw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 W dniu 16.08.2022 o 10:22, barcalover napisał: @t_omko my jesteśmy pewni, że wszyscy są aktywni i będą nadal grać? Nie warto zrobić deklaracji, żeby potem na szybko ewentualnie nie szukać zastępstw? Nie jesteśmy i aktualnie faktycznie jest dobry moment by każdy się określił... Kto gra dalej? @Alonzo@obi@cvbe@Tecu@Tocheck@buła@marzec@barcalover@RonnieArtestics @Bago@Tizz@evitacre@Pablo81@blaugrana@antek@Sylvinho.@TryczekSzukarek@Vic@piotreksuper czekam na deklarację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi