RonnieArtestics Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 (edytowane) Spokojnie, durant wraca dziś i może być zaraz u któregoś z was Preferuje lamelo jak coś Edytowane 1 Marca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Chicago in: KD + Vanderbilt Pacers in: LBJ + Middleton @RonnieArtestics potwierdzi, a potem prosiłbym @t_omko o przeniesienie tych ludzi ręcznie na yahoo do naszych składów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) @barcalover zgoda, potwierdzam ale złóż ofertę na Yahoo ja dam accept, tak tomko bedzie miał łatwiej .. Edytowane 3 Marca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: @barcalover zgoda, potwierdzam ale złóż ofertę na Yahoo ja dam accept, tak tomko bedzie miał łatwiej .. na yahoo jest zablokowane, stąd propozycja, żeby tylko tomko przeniósł. wtedy też będzie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Wieczorem zaktualizuję składy i jeżeli salary będzie ok to przerzucę Wam zawodników. Aaaaaa, wyłączyłem trade deadline także kolejne wymiany puszczajcie przez yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 1 minutę temu, t_omko napisał: Wieczorem zaktualizuję składy i jeżeli salary będzie ok to przerzucę Wam zawodników. Aaaaaa, wyłączyłem trade deadline także kolejne wymiany puszczajcie przez yahoo. Dzięki! 44 minuty temu, RonnieArtestics napisał: @barcalover zgoda, potwierdzam ale złóż ofertę na Yahoo ja dam accept, tak tomko bedzie miał łatwiej .. Posłałem teraz na yahoo, więc jak zaakceptujesz, to @t_omko wystarczy że klepnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Tylko ja nie czaję tego transferu od strony Pacers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) 7 minut temu, matek napisał: Tylko ja nie czaję tego transferu od strony Pacers? Bo to jest deal bardziej żeby mi dojebać niż żeby się wzmocnić @RonnieArtestics stary tylko Ci napisze ze słabe to było Edytowane 3 Marca 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) Poprawiam pick, za rok robie last dance lebronowi z zionem, robwillem, middletonem na niezłym salary i simonsem i rookie. dwa miesiace temu dostałem duranta za nurkica, wiec nie mam co narzekać na zwrot za niego. Edytowane 3 Marca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Pick, to powinieneś tutaj dostać w załączeniu, żeby siadać do rozmów. I mówię to ja, który nie znosi KD i skurwiela bym nie brał za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Poprawiam pick, za rok robie last dance lebronowi z zionem, robwillem, middletonem na niezłym salary i simonsem i rookie. dwa miesiace temu dostałem duranta za nurkica, wiec nie mam co narzekać na zwrot za niego. Weź zmień hasło do enba bo Co się buła zalogował na konto W dniu 1.03.2023 o 10:02, barcalover napisał: LaMelo u @blaugrana dead, a u mnie LeBron, więc chyba niestety można gratulować @evitacre chyba, że Embiid się do kompletu posypie i będziemy nadal walczyć Albo ronnie stwierdzi ze odpierdoli coś ala buła rok temu edit: nie, buła dostał młodego gracza, tutaj poszedł 39 latek i k**** middelton których jak dobrze pójdzie zrobi + 3 do salary Edytowane 3 Marca 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) Wow, serio? To odpowiem jak buła Nie zesrajcie się ;] Edytowane 3 Marca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Wow, serio? To odpowiem jak buła Nie zesrajcie się ;] Niczego więcej się nie spodziewałem tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) 7 minut temu, evitacre napisał: Niczego więcej się nie spodziewałem tbh Lebron robił 74fp w tym sezonie a Durant 70 Middleton na salary 36-40 to fajny kąsek w przyszłym sezonie. Ja nie wiem o co ci chodzi ziom. O to ze lebron ma 38 lat ? Durant ma 34 i tez wiecznie połamany. Edytowane 3 Marca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 evi nie marnuj many na oburzenie, tylko się módl o zdrowie jojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Jakby to trener piłkarski skomentował..... zawrzało, widać że macie ambicje i nie podchodzicie do gry obojętnie. Niestety, pomimo, że "średnio" ta wymiana wygląda to nie dysponuję nagraniami z pegasusa potwierdzającymi spisek. Tym którym wysłałem wiadomość proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 (edytowane) Ja bym chciał usłyszeć jakieś argumenty w takim razie, bo na papierze mam tu mniej (w tym sezonie) zdrowe 74fppg i 35fppg za 70fppg i 37fppg… co jest mi na rękę jak wiecie.. Taki Middleton „na jednej nodze” robi tyle co zyciowka Vanderbilta, w dodatkowo wierze że w przyszłym sezonie ładnie się wykuruje i bedzie „plusowy” w stosunku do pensji. Dodatkowo wymiana poprawi raczej na pewno mój pick, skoro Lebron ma pauzować conajmniej trzy tygodnie. Lebron jest starym dziadem ale czy Durant tez już nie jest ? Ci którzy twierdza ze deal sredni, dajecie głowę sobie uciąć, ze Lebron natrzaska za rok mniej w total, a nawet na średnich od Duranta ? Bo ja nie… Serio nie wiem w czym rzecz że takie oburzenie… i słabe jest to marudzenie, serio się odechciewa grac przez takie pi****lenie jak teraz uskuteczniasz @evitacre Edytowane 4 Marca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 (edytowane) 7 godzin temu, t_omko napisał: Jakby to trener piłkarski skomentował..... zawrzało, widać że macie ambicje i nie podchodzicie do gry obojętnie. Niestety, pomimo, że "średnio" ta wymiana wygląda to nie dysponuję nagraniami z pegasusa potwierdzającymi spisek. Tym którym wysłałem wiadomość proszę o odpowiedź. Nie ma żadnego spisku, normalne negocjacje, w miedzy czasie Ronnie sprawdzał inne opcje, wcześniej ogłaszając KD na forum... ja mu dałem kilka opcji do wyboru i się dogadaliśmy, bo widocznie nikt mu więcej nie chciał dać. Edytowane 4 Marca 2023 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Ciekawi mnie czemu nikt nie krzyczał ze nierówna wymiana jak miesiąc temu pozyskałem tego samego duranta za nurkica wtedy było wam po prostu na rękę że nierówna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi