piotreksuper Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 sprzedam P.Georga za kogoś grającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 W dniu 19.01.2023 o 10:12, barcalover napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 @barcalover można Linksa dać na koniec? Fajna walka, 6 teamów ma realne szanse na zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 No to może i mam szansę na obronienie się w top 10 mimo kontuzji tego zjebanego Giannisa Oddam go, ale za jakiegoś cracka, a nie za placków i kasę. To tak ogólnie piszę wycenę, bo kilka ofert miałem ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 W dniu 20.01.2023 o 10:30, piotreksuper napisał: @barcalover można Linksa dać na koniec? Nie usuwałem go, ale zmieniłem sortowanie na totale, dajcie znać, czy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 52 minuty temu, barcalover napisał: Nie usuwałem go, ale zmieniłem sortowanie na totale, dajcie znać, czy jest ok. Ja i tak nie zwracam na średnie uwagi, ale kolejność po totalach jest na lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 @barcalover dla mnie nowy układ jest lepszy. Links jest na swoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 W dniu 24.01.2023 o 10:35, barcalover napisał: Nie usuwałem go, ale zmieniłem sortowanie na totale, dajcie znać, czy jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Achiuwa, Cole Anthony, Alvarado dostepni. Wszyscy plusowi w stosunku do salary w ostatnim okresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 W dniu 26.01.2023 o 11:43, barcalover napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 22 godziny temu, barcalover napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Na sprzedaż K. Porter Jr OG Nesmith Boucher Melton Holiday Mcconell Pick Za wzmocnienia na ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 W dniu 31.01.2023 o 09:58, barcalover napisał: czekaj na mnie @evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) Ind in: A. Nesmith, pick Orlando 23 Chi in: P. Achiuwa Chi cut Mcconell. @RonnieArtestics @t_omko dasz radę dziś wprowadzić? Edytowane 2 Lutego 2023 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 2 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 2 godziny temu, Tecu napisał: @t_omko dasz radę dziś wprowadzić? Bezczelność ludzka nie zna granic..... Jeszcze gdybyś ze mną coś dogadał to byłbym w stanie zrozumieć Mam rozumieć, że ten pick w wymianie to.... pick Orlando 23? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 7 minut temu, t_omko napisał: Bezczelność ludzka nie zna granic..... Jeszcze gdybyś ze mną coś dogadał to byłbym w stanie zrozumieć Mam rozumieć, że ten pick w wymianie to.... pick Orlando 23? Tak, Chicago to inna gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Godzinę temu, t_omko napisał: Bezczelność ludzka nie zna granic..... Jeszcze gdybyś ze mną coś dogadał to byłbym w stanie zrozumieć Mam rozumieć, że ten pick w wymianie to.... pick Orlando 23? Mógłbyś przy następnym update składów na pierwszej uwzględnić tez moja prośbę o dodanie mi również picku piotreksuper, zanim zapomnę, że go mam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 3 godziny temu, Tecu napisał: Ind in: A. Nesmith, pick Orlando 23 Chi in: P. Achiuwa Chi cut Mcconell. @RonnieArtestics @t_omko dasz radę dziś wprowadzić? Chciałbyś być CHI! Nie ma takiego bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 2 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Mógłbyś przy następnym update składów na pierwszej uwzględnić tez moja prośbę o dodanie mi również picku piotreksuper, zanim zapomnę, że go mam ? Możesz już zapomnieć.... w moim skrypcie masz wraz ze swoim 3 picki także na 100% przy kolejnej aktualizacji pierwszej strony pojawią się pod twoim składem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi