Tecu Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Rozważę dobre oferty za Bookera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Może Shamet?;) Śmieję się, ale Bane mimo, że się naprawił to jest zepsuty, heh. Zresztą, Shamet też jest przecież popsuty, heh. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez blaugrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Orlando in: K. Irving, A. Nesmith+ 20$ Orlando out: D. Booker Phoenix in: : D. Booker Phoenix out: K. Irving, A. Nesmith+ 20$ @TryczekSzukarek Orlando cut M. Muscala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 9 minut temu, Tecu napisał: Orlando in: K. Irving, A. Nesmith+ 20$ Orlando out: D. Booker Phoenix in: : D. Booker Phoenix out: K. Irving, A. Nesmith+ 20$ @TryczekSzukarek Orlando cut M. Muscala Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) Vucevic chyba naprawdę bardzo tanio do wyciagnięcia, bo chętnych na niego coś ciężko znaleźć…. Tre Jones lub Simons: owszem, są do wyciagnięcia ale za nich musi być fajna oferta bo na wembanyame i tak nie mam szans a obydwaj są młodzi i mogę se ich potrzymać. Wiec najchętniej za połamana gwiazdę, obaj to ścisła topka fbx jesli chodzi o „bycie na plus” w tym sezonie, wiec chyba warto. Edytowane 3 Stycznia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Dobra, szukam dealu za Giddeya. Interesują mnie zielone strzałki, liczba mnoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Ziona sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 2 godziny temu, piotreksuper napisał: Ziona sprzedam Popatrz do mnie i się odezwij jak coś cie zaciekawi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 To ja też kogoś sprzedam, a co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 1 godzinę temu, blaugrana napisał: To ja też kogoś sprzedam, a co tam Pisz do @buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Chcemy zrobić ankietę dotyczącą wyjebania Buły z naszej ligi FB. Powody analogiczne do tutejszych. Niestety nie mamy swojego wątku. Czy możemy połączyć głosowania? Rozważamy ewentualnie kuratora do weryfikacji trade'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ok ale ty piszesz argumentacje jako ze jesteś prawnikiem ! PS. Kontenerowcy, Nikola „100,5fp” Vucevic chciałby powalczyć o mistrza chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Argumentacja jest prosta ‐ nawet mój pies byłby wyżej w tabeli i robiłby lepsze transfery. O Maćku z Klanu nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłaszam się na chętnego. Niestety nie jestem Maćkiem z klanu choć z chłopa bym nie żartował jak na swoją chorobę ma kasy jak lodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Bulek, jako część procesu rekrutacyjnego na kuratora jest ocena poniższego trejdu: Buła oddaje: Jaylen Brown Paul George Herbert Jones Buła otrzymuje: Anthony Edwards Terry Rozier Robert Williams Gramy tygodniowo H2H, 9 kategorii się liczy (czyli nie na fantasy points), liga 12 zespołów. Lu ma decydujący głos w procesie rekrutacyjnym, więc postaraj się, a nie wiem czy Cię lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 @Dunk Fan toć ten trejd buły jest calkiem ok. Czemu chcecie go za to wywalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi