TryczekSzukarek Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 2 minuty temu, t_omko napisał: Potwierdzam Mam nadzieję, że młodzi mi się ockną i jeszcze powalczę. @Alonzo słyszałem ze na tapecie za Cade-go jest Mobley ale jakoś nie chciało mi się wierzyć ze Go puścisz. Myśle ze dobry ruch dla Ciebie. a @t_omko ma szanse powalczyć Pany - nie czajcie się jak Dzik w Kukurydzy - śmiało uderzajcie po Kata i Beal-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Teraz, TryczekSzukarek napisał: @Alonzo słyszałem ze na tapecie za Cade-go jest Mobley ale jakoś nie chciało mi się wierzyć ze Go puścisz. Myśle ze dobry ruch dla Ciebie. To była trudna decyzja.. ale uznałem, że i tak nic nie ugram w tym sezonie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 @piotreksuper ban na 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Teraz, t_omko napisał: @piotreksuper ban na 2 tygodnie Ok. To pewnie za to że dobrze mi idzie w ostatnim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Jestem w stanie oddać Embiida za jakiś bardzo mocny pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Do Boston: beal + aj griffin do Phoenix: irving @Alonzo potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Potwierdzam Zwalniam Jeremiah Robinsona-Earla. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 W dealu na yahoo z @Alonzo moj pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Nazywajcie mnie w tej lidze timing is the essence, lol ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 A co to znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 15 minut temu, blaugrana napisał: A co to znaczy? Mniej więcej ze czasami trzeba siedzieć na dupie i nic nie robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Oddam Thomasa Bryanta, na co najmniej miesiąc top gość w tej lalalandziej padlinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 (edytowane) Nie liczyłem dokładnie ale tak na oko to jakaś rekordowa noc jeżeli chodzi FP. Dużo mocnych wyników! Edytowane 24 Grudnia 2022 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Wszystkiego dobrego z okazji Świąt Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Orlando Magic Na sprzedaż J. Poeltl - tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi