Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 39 minut temu, Alonzo napisał: Odesłałeś celowo DeRozana na listę injury żeby tankować? ! Niemożliwe, przecież @MarcusCamby nigdy nie tankuje. Brzydzi się tym, jest na to zbyt dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: Niemożliwe, przecież @MarcusCamby nigdy nie tankuje. Brzydzi się tym, jest na to zbyt dumny Też tak słyszałem.. a jednak.. Okafor trzeci center w taktyce, DeRozan, Ibaka na liście injury @julekstep dawaj simke bo o 13 obiad mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 simka za 15 min Dzień 91 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 110 - Kings 75 play-by-play Bucks 101 - Trailblazers 135 play-by-play Warriors 84 - Clippers 96 play-by-play Pacers 106 - Raptors 102 play-by-play Knicks 102 - Bulls 137 play-by-play Hornets 86 - Nuggets 76 play-by-play Jazz 109 - Rockets 77 play-by-play Heat 100 - Suns 133 play-by-play Mavericks 107 - Wizards 128 play-by-play Hawks 110 - Lakers 104 play-by-play Grizzlies 96 - Cavaliers 124 play-by-play Nets 84 - Celtics 112 play-by-play Pistons 114 - Sonics 125 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: alex len - hawks - 15 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 @Alonzo @Tecu Nawet w urodziny hieny krążą Nic to, że sezon jest przegrany. Swoją drogą Tecu to już mógłby mieć odrobinę przyzwoitości i się nie odzywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Jonny Flynn > DeMar DeBrutus Najlepszego @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: @Alonzo @Tecu Nawet w urodziny hieny krążą Nic to, że sezon jest przegrany. Swoją drogą Tecu to już mógłby mieć odrobinę przyzwoitości i się nie odzywać Ja nigdy nie pisałem, że brzydzę się tankowaniem. Ty tak. Chyba widzisz różnicę. Na urodziny mogę Ci życzyć byś był mniejszym hipokrytą Najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 13 minut temu, Tecu napisał: Ja nigdy nie pisałem, że brzydzę się tankowaniem. Ty tak. Chyba widzisz różnicę. Na urodziny mogę Ci życzyć byś był mniejszym hipokrytą Najlepszego. Lol. Ty tankowałeś pięć lat. Ja 30 spotkań. Bardziej zakłamanej osoby na tym forum niż ty nie ma. Wprzódy słońce w miejscu stanie. Prędzej w morzu wyschnie woda, Nim tu u Nas będzie zgoda. A obrzydliwych tankerów dalej będę krytykował. Bez odbioru, Tartuffe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Ty tankowałeś pięć lat. Ja 30 spotkań. Bardziej zakłamanej osoby na tym forum niż ty nie ma. Tankowałem, zupełnie tego nie wybielam, ani się nie wstydzę. Nie krytykowałem nigdy nikogo za tankowanie, Ciebie teraz też nie. Ty z kolei wszystkich krytykujesz, ale jak robisz to samo to już jest ok. I mówisz coś o zakłamaniu 20 minut temu, MarcusCamby napisał: obrzydliwych tankerów dalej będę krytykował. Zacznij od siebie w takim razie. By była jasność, nie krytykuję za samo tankowanie, krytykuję za hipokryzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Najlepszego Camby straszny z ciebie hipokryta ... jak z wiekszosci ludzi, oczywiscie siebie z tego grona bynajmniej nie ekskluduje choc dla zasady jak ktos rzuca rękawicę to sens grania cos wartymi grajkami faktycznie jest watpliwy, no ale derodzyna sadzac, ten to nawet po sezonie powinien zapierdzielac Ps Tins daje jeszcze radę, motywacji mu musialo wczesniej brakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 3 minuty temu, elwariato napisał: Najlepszego Camby straszny z ciebie hipokryta ... jak z wiekszosci ludzi, oczywiscie siebie z tego grona bynajmniej nie ekskluduje choc dla zasady jak ktos rzuca rękawicę to sens grania cos wartymi grajkami faktycznie jest watpliwy, no ale derodzyna sadzac, ten to nawet po sezonie powinien zapierdzielac Ps Tins daje jeszcze radę, motywacji mu musialo wczesniej brakować .. ano w Nowym Orleanie nie ma kultury organizacji - DeRozan nabrał się niczym nastolatka na wiejskiej dyskotece przy barze na kluczyki od samochodu i gruby portfel Tylko Dumni SuperSonics trzymają fason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 7 minut temu, Alonzo napisał: .. ano w Nowym Orleanie nie ma kultury organizacji - DeRozan nabrał się niczym nastolatka na wiejskiej dyskotece przy barze na kluczyki od samochodu i gruby portfel Tylko Dumni SuperSonics trzymają fason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 To co? Teraz mam tez do tej patoli dołączyć? Jesteście obrzydliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 dobra impreza polega na tym że każdy robi to co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Alonzo napisał: .. ano w Nowym Orleanie nie ma kultury organizacji - DeRozan nabrał się niczym nastolatka na wiejskiej dyskotece przy barze na kluczyki od samochodu i gruby portfel Tylko Dumni SuperSonics trzymają fason Ja jak semitank uprawialem to tez uczciwie moich wirtuozów wystawiałem, ba nawet na koncowce sezonu jak 29 wygranych bylo to o wynik walczylem, bo 30 taka okragla liczba fajniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: dobra impreza polega na tym że każdy robi to co lubi Tego nikt tutaj nie kwestionuje 1 godzinę temu, elwariato napisał: Ja jak semitank uprawialem to tez uczciwie moich wirtuozów wystawiałem, ba nawet na koncowce sezonu jak 29 wygranych bylo to o wynik walczylem, bo 30 taka okragla liczba fajniejsza ja w swoim pierwszym sezonie tez do 30W dobijałem chyba w przedostatnim meczu - dopiero w ostatnim dałem pograć wszystkim rezerwowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Simka około 21.00 Dzień 92 (na pierwszym miejscu goscie) Magic 106 - Pacers 113 play-by-play Pistons 92 - Bucks 110 play-by-play Spurs 112 - Knicks 68 play-by-play Wizards 96 - Lakers 93 play-by-play Hornets 94 - Heat 93 play-by-play Raptors 104 - Hawks 111 play-by-play Jazz 115 - Warriors 101 play-by-play Celtics 117 - Bulls 129 play-by-play Grizzlies 91 - Trailblazers 68 play-by-play Clippers 92 - Timberwolves 140 play-by-play Sonics 108 - Rockets 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Baron Davis - Spurs - 7 days Sasha Kaun - Raptors - 4 days Steve Blake - Jazz - 6 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Łin nad Houston i to w Texasie Brook wyjaśnił brata. Duane Causwell jest niewiarygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 simka za 5 min! Dzień 93 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 101 - Clippers 104 play-by-play Wizards 118 - 76ers 100 play-by-play Nets 58 - Knicks 96 play-by-play Suns 104 - Celtics 106 play-by-play Lakers 122 - Kings 89 play-by-play Heat 105 - Jazz 119 play-by-play Grizzlies 100 - Magic 103 play-by-play Mavericks 115 - Bulls 108 play-by-play Hornets 77 - Timberwolves 107 play-by-play Pacers 90 - Sonics 114 play-by-play Nuggets 82 - Spurs 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Dwyane Wade (Lakers) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 @julekstep Stronki nie aktualizowales? Bo wychodzi, że chyba nie, a wolę się upewnić zanim Gaya wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi