kuba2419 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 @julekstep simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 8 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep simka? nie dam rady dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 5 minut temu, julekstep napisał: nie dam rady dziś @Krzemo może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: @Krzemo może? Już nie ma opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 simka za 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: simka za 5 min A na weekend będzie simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Dzień 87 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 118 - Raptors 119 play-by-play Pacers 78 - Bulls 112 play-by-play Clippers 98 - 76ers 103 play-by-play Grizzlies 96 - Celtics 110 play-by-play Lakers 110 - Nuggets 75 play-by-play Trailblazers 122 - Hornets 115 play-by-play Hawks 114 - Kings 74 play-by-play Heat 84 - Knicks 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: David West (Celtics) - 30 Festus Ezeli (Nuggets) - 7 James Johnson (Heat) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 @julekstep a lubiłem cię do tej simki XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 9 minut temu, Szulim napisał: @julekstep a lubiłem cię do tej simki XD to i tak za długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 20 godzin temu, MarcusCamby napisał: Jak się wymienia moje rady na te od Pablo to potem wiadomo kto jest zadowolony 19 minut temu, julekstep napisał: Trailblazers 122 - Hornets 115 play-by-play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Coś czuję, że za dobrze mi idzie i jakoś omijają mnie kontuzje, więc..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 6 minut temu, Tecu napisał: Coś czuję, że za dobrze mi idzie i jakoś omijają mnie kontuzje, więc..... szykuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Że ty przy goleniu możesz w lustro patrzeć to ja w szoku jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Że ty przy goleniu możesz w lustro patrzeć to ja w szoku jestem Sie znalazl ostatni sprawiedliwy choć jeszcze raz z derodzynem alonzo powinien podziekowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 simka za 10-15 min Dzień 88 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 128 - 76ers 135 play-by-play Cavaliers 114 - Sonics 113 play-by-play Nets 74 - Pistons 112 play-by-play Grizzlies 101 - Kings 63 play-by-play Timberwolves 109 - Magic 111 play-by-play Lakers 113 - Suns 133 play-by-play Spurs 108 - Trailblazers 77 play-by-play Rockets 92 - Pacers 94 play-by-play Warriors 80 - Knicks 109 play-by-play Jazz 104 - Nuggets 67 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: cj mccollum - 76ers - 3 days leandro barbosa - Cavs - 4 days kwame brown - Cavs - 7 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Dajcie mnie Rox we finale... jakimkolwiek plus big ben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 5 godzin temu, Krzemo napisał: leandro barbosa - Cavs - 4 days kwame brown - Cavs - 7 days wowowo... chwilunia, prosze mi sie tak nie rozpedzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Godzinę temu, eMeS napisał: wowowo... chwilunia, prosze mi sie tak nie rozpedzac Krzemo najlepszy komisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 4 godziny temu, eMeS napisał: wowowo... chwilunia, prosze mi sie tak nie rozpedzac .. a i tak te moje patałachy pyknąłeś 1pkt. i to grając na wyjeździe.. 12 godzin temu, elwariato napisał: Sie znalazl ostatni sprawiedliwy choć jeszcze raz z derodzynem alonzo powinien podziekowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 6 godzin temu, elwariato napisał: Dajcie mnie Rox we finale... jakimkolwiek plus big ben Pamiętaj w RS nikt nie gra na % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi