julekstep Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 bez kitu tylko Krzemo powinien simować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 11 minut temu, Krzemo napisał: Sonics 101 - Kings 93 play-by-play Widzę, że Bynum wrócił o ponad 20 meczy wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 15 minut temu, Alonzo napisał: Widzę, że Bynum wrócił o ponad 20 meczy wcześniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 15 minut temu, Alonzo napisał: Widzę, że Bynum wrócił o ponad 20 meczy wcześniej Symulował, albo na Kings to nawet ze zlamana szczeną postanowił zagrac plus lowry męcz cho dorzucił 0 na 12 w tym 8 pudeł z za łuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: ? Eeeee.. Julek.. detektyw byłby z Ciebie słaby - sprawdź z kiedy jest post Krzema który zacytowałem i otwórz sobie statsy moich 1 minutę temu, elwariato napisał: Symulował, albo na Kings to nawet ze zlamana szczeną postanowił zagrac plus lowry męcz cho dorzucił 0 na 12 w tym 8 pudeł z za łuku Sęk w tym, że ja dziś nie grałem z Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 2 minuty temu, Alonzo napisał: Eeeee.. Julek.. detektyw byłby z Ciebie słaby - sprawdź z kiedy jest post Krzema który zacytowałem i otwórz sobie statsy moich no day20 wkleiłeś ale po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Teraz, julekstep napisał: no day20 wkleiłeś ale po co ? Taaaak.. to już ustaliliśmy.. dobrze A teraz sprawdź jeszcze jak dawno temu Krzemo napisał ten post.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Wrzuciłem na chwilę 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: Taaaak.. to już ustaliliśmy.. dobrze A teraz sprawdź jeszcze jak dawno temu Krzemo napisał ten post.. bosh CHYBA DAWNO KONTUZJI NIE MIAŁEŚ ŻE TAK PODSKAKUJESZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 1 minutę temu, Krzemo napisał: Wrzuciłem na chwilę 20 Yap Dlatego ucieszyłem się z powrotu Bynuma Teraz, julekstep napisał: bosh CHYBA DAWNO KONTUZJI NIE MIAŁEŚ ŻE TAK PODSKAKUJESZ! Horacea Granta w jesieni jego koszykarskiej kariery chcesz mi skosić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Yao jakie meczycho. Fajny misio Yao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 TD jest w 90? Czy 100? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Teraz, kuba2419 napisał: TD jest w 90? Czy 100? 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 simka za 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Stefan Francis na troszkę wypadł. Yao znowu fajny mecz Chętnie sprzedam bo chłop gra dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Dzień 76 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 112 - Nuggets 86 play-by-play Hawks 113 - 76ers 121 play-by-play Rockets 109 - Kings 70 play-by-play Spurs 112 - Trailblazers 84 play-by-play Timberwolves 120 - Suns 129 play-by-play Magic 110 - Hornets 98 play-by-play Warriors 81 - Bucks 123 play-by-play Bulls 115 - Nets 91 play-by-play Jazz 125 - Mavericks 123 play-by-play Cavaliers 90 - Wizards 96 play-by-play Heat 76 - Celtics 89 play-by-play Grizzlies 121 - Clippers 78 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: shareef abdur-rafim - 76ers - 3 days steve feancis - magic - 19 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Pierwszy raz na szczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 6 godzin temu, Tecu napisał: Pierwszy raz na szczycie Jak się robi 8:2 to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 10 godzin temu, Tecu napisał: Pierwszy raz na szczycie Tecuuuu oddawaj mi tego Lillarda i przestań prześladować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 @julekstep ja póki co jestem poza zasięgiem, może dam radę wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi