eMeS Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 @julekstep PlayersPositions.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 51 minut temu, julekstep napisał: widzę że kiepsko znosisz porażki Proste, ale i tak daleko mi do vicemiszczow z magic a zreszta skoro o tych mowa to tutaj mnie sie nasowa pewna analogia, otóż Francis pasuje do grona all starow, juz obok brica i brody tak jak Magic do grona contenderow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Nie zdziwię się jak nie będzie żadnego all stara z Chicago. Najlepszy gracz to Harden, ale tam faktycznie straszna konkurencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 7 minut temu, Tecu napisał: Nie zdziwię się jak nie będzie żadnego all stara z Chicago. Najlepszy gracz to Harden, ale tam faktycznie straszna konkurencja. Nom, szczegolnie tego francisa bedzie ciezko przeskoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 simka za 5 min! Dzień 58 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 104 - Mavericks 90 play-by-play Celtics 111 - Pacers 86 play-by-play Jazz 108 - Heat 101 play-by-play Lakers 83 - 76ers 118 play-by-play Wizards 110 - Nets 66 play-by-play Magic 117 - Grizzlies 128 play-by-play Rockets 100 - Suns 110 play-by-play Kings 112 - Hornets 126 play-by-play Pistons 109 - Clippers 102 play-by-play Sonics 107 - Spurs 114 play-by-play Warriors 89 - Nuggets 102 play-by-play Trailblazers 90 - Bucks 83 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kevin Martin (Rockets) - 24 John Wall (Spurs) - 11 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Dziś Brooka mi wyfauliwali w 20min. Ciekawe czy był kiedyś w simce gracz łapiący szybciej faule.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Wtf z tymi kontuzjami? 2x Baron, teraz Wall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 17 minut temu, Alonzo napisał: Dziś Brooka mi wyfauliwali w 20min. Ciekawe czy był kiedyś w simce gracz łapiący szybciej faule.. Amare Wielki powrót Okafora i 40 punktów na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 28 minut temu, Alonzo napisał: Dziś Brooka mi wyfauliwali w 20min. Ciekawe czy był kiedyś w simce gracz łapiący szybciej faule.. Eee tam, nie ma go nawet w top10 faulujacych, nie to co rzeźnik Gasol, ścisła topka, jedyny mój gracz który ma szansę wygrać jakąś kategorię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 @julekstep a Big Bena wstawiles może jako startera? Tylko 2 PF, a zagrał chyba z 17 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep a Big Bena wstawiles może jako startera? Tylko 2 PF, a zagrał chyba z 17 minut. U mnie tez Karasev powinien byc jako starting PF, wyglada na to, ze ktos chyba nie ustawil taktyk przed simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 25 minut temu, Ice23 napisał: U mnie tez Karasev powinien byc jako starting PF, wyglada na to, ze ktos chyba nie ustawil taktyk przed simka Pisałem na discordzie, przy dostępności twoich innych PF, ustawianie tam Karaseva w S5 to nielegalne OOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Teraz, Krzemo napisał: Pisałem na discordzie, przy dostępności twoich innych PF, ustawianie tam Karaseva w S5 to nielegalne OOP Oni wszyscy sa siebie warci..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Teraz, Ice23 napisał: Oni wszyscy sa siebie warci..... No właśnie, więc tym bardziej po co inni mają chociaż nieco więcej masy i wzrostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: @julekstep a Big Bena wstawiles może jako startera? Tylko 2 PF, a zagrał chyba z 17 minut. ponoć czytasz game reporty Sonics@Spurs ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Starting Lineups: Spurs: Center - Ben Wallace Power Forward - DeAndre Jordan Small Forward - Kevin Love Shooting Guard - Baron Davis Point Guard - John Wall Sonics: Center - Andrew Bynum Power Forward - Brook Lopez Small Forward - Tracy McGrady Shooting Guard - Jason Richardson Point Guard - Goran Dragic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 5 godzin temu, Tecu napisał: Eee tam, nie ma go nawet w top10 faulujacych, nie to co rzeźnik Gasol, ścisła topka, jedyny mój gracz który ma szansę wygrać jakąś kategorię W statystyce fauli w poprzednim sezonie dumnie mnie reprezentowali w top10 i Brook i Bynum - nie wiem jak było na koniec sezonu, bo jakimś dziwnym trafem mój wzrok sam nie wiem czemu omijał później tą statystykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 SIMKA ZA 5 MINUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Celtics!!!!! @Szulim @Pablo81 Boozer 34/13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Dzień 59 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 70 - Cavaliers 98 play-by-play Bulls 115 - Bucks 80 play-by-play Celtics 126 - Magic 116 play-by-play Hornets 117 - Sonics 108 play-by-play Nuggets 99 - Grizzlies 126 play-by-play Pistons 116 - Kings 99 play-by-play Warriors 96 - Wizards 140 play-by-play Hawks 80 - Raptors 119 play-by-play Spurs 97 - Clippers 88 play-by-play Mavericks 100 - Heat 95 play-by-play 76ers 106 - Suns 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brendan Haywood (Cavs) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 DeRozan prowadzi do zwycięstwa nad SuperSonics Przyjemnie takie zwycięstwo smakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi