julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Dawać tą poranną simkę, bo się z wieczorną nie wyrobimy! ja mogę za jakieś 40 min ZA 10 MIN SIMKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 HALO JEST TU KTO? Dzień 49 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 98 - Timberwolves 97 play-by-play Spurs 117 - Kings 78 play-by-play Sonics 107 - Lakers 110 play-by-play Mavericks 86 - Hawks 129 play-by-play Grizzlies 82 - Rockets 114 play-by-play Trailblazers 84 - Clippers 97 play-by-play Nets 52 - Celtics 106 play-by-play Bucks 102 - Nuggets 81 play-by-play Warriors 106 - Hornets 111 play-by-play Magic 95 - Jazz 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Wolves zatrzymani Drugi raz z rzędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 15 minut temu, kuba2419 napisał: Wolves zatrzymani Drugi raz z rzędu Na zachodzie to ja rozumiem ze to postrach ale na wschodzie to by był borderline po team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 2 godziny temu, elwariato napisał: Na zachodzie to ja rozumiem ze to postrach ale na wschodzie to by był borderline po team Cóż się dziwić, 23 drużyna ligi według rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @julekstep może simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 2 godziny temu, kuba2419 napisał: @julekstep może simka? Dobrze ze nie napisales ile to ewentualnie może zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 simka za 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Może w końcu coś wygram z LA.. Liczyłem na łatwe 3-0 z Lakers, a mi pierd##lili 1-2 Dziś Clippers.. Dziwny sezon dla moich.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 39 minut temu, julekstep napisał: simka za 10 min Właśnie kończy się czwarte 10min. a simki jak nie było, tak nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Teraz, Alonzo napisał: Właśnie kończy się czwarte 10min. a simki jak nie było, tak nie ma.. wiem wiem, calla miałem ad-hocowego sorry już idę na discorda! Dzień 50 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 111 - Clippers 94 play-by-play Hawks 103 - Bucks 105 play-by-play Suns 94 - Rockets 98 play-by-play Jazz 124 - 76ers 130 play-by-play Lakers 98 - Grizzlies 100 play-by-play Pistons 109 - Raptors 129 play-by-play Kings 59 - Nuggets 115 play-by-play Knicks 116 - Nets 81 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Monta Ellis (Bucks) - 7 Rodney Stuckey (Bucks) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udany rewanż na Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 3 godziny temu, kuba2419 napisał: Udany rewanż na Suns Moi coś lubią chokować czwarte kwarty przeciwko czołowym zespołom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 simka za 15 min Dzień 51 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 128 - 76ers 134 play-by-play Sonics 98 - Raptors 118 play-by-play Spurs 122 - Hornets 90 play-by-play Nuggets 88 - Rockets 83 play-by-play Warriors 90 - Wizards 116 play-by-play Heat 119 - Timberwolves 127 play-by-play Mavericks 106 - Suns 124 play-by-play Pacers 109 - Knicks 119 play-by-play Celtics 111 - Bucks 109 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jason Kidd (Heat) - 6 Yao Ming (Celtics) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Myślałem, że mocniejsi Ci Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 15 minut temu, Sylvinho. napisał: Myślałem, że mocniejsi Ci Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 17 minut temu, Alonzo napisał: Fajna ta kultura organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 16 minut temu, kuba2419 napisał: Fajna ta kultura organizacji Czyli emotka pod gifem była jednak niezbędna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Tak pojeb#nego sezonu to ja jeszcze nie miałem.. Niby na papierze wygląda to dobrze, ale wyniki są fatalne. Zachód jest .. nie za mocny, Liczyłem chociażby na łatwe 3-0 ostatnio z Lakers, a dostałem od nich w ryło w 2 z 3 tych meczy. McGrady oszukał mnie strasznie - kontrakt sobie zażyczył jak za Gwiazdę, a na parkiecie zdziadział niemiłosiernie i jest co najwyżej rolesem. Do tego Dragic narobił mi nadziei w poprzednim sezonie, a teraz gra w kratkę - choć może w tym troche mojej winy, bo jednak chcąc zmaxymalizować grę mojego największego zaskoczenia in + czyli Jonnyego Flynna, targam Dragiciem to na pg to na sg. Brook zaczyna mnie wqurwiać.. Wydaje mi się, że jest rekordzistą w wyłapywaniu 6 szybkich fauli po 15-19min. gry.. JRich i Bynum graja ogólnie swoje, choć siadła mi w tym sezonie nieco zbiórka, to samo z starym poczciwym Horacem - robi swoje jako backup Bynuma, ale dalej jest juz tylko tragedia - Mike B'Easy wyleciałby z rotacji jak tylko miałbym jak go zastąpić, a Jordan Crawford na którego bardzo liczyłem, jest praktycznie nie grywalny.. CJ Watson to tylko max backup guard i nawet tu szału nie ma.. Jeszcze nigdy nie robiłem tyle zmian w rotacji i niestety to nie wiele daje.. s5 chyba nawet nie mam jak zmienić, bo jak posadzę McGradyego, to Flynn niby daje fajne statsy, ale przegrywam nawet z dołującymi Lakers.. Nawet nie mam jak skrócić rotacji, bo nie bardzo mam graczy, którzy by mi tu obsadzili w tym sezonie dwie pozycje na przyzwoitym poziomie.. Do playoffs sie pewnie doczłapię, ale nie wygląda to dobrze w tym sezonie.. a szkoda, bo Dragic i Lopez juz są/powinni być w swoim simkowym prime.. Jedyna możliwość poprawy to jakaś wymiana po 1/2 rotacyjnych graczy na ławkę, a tego nie chciałem robić..Ciężki ten sezon.. a jeszcze połamanie kogoś z moich podstawowych graczy cały czas przede mną, nieprawdaż Julek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 21 minut temu, Alonzo napisał: a jeszcze połamanie kogoś z moich podstawowych graczy cały czas przede mną, nieprawdaż Julek? tez sie nie moge doczekac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi