Pablo81 Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 10 minut temu, julekstep napisał: znow kontuzje nie wklejone (Zach np) a potem idzie fama ze to ja kosiarz Jak z daleka się przygląda i spokojnie instruuje swoich padawanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 5 minut temu, julekstep napisał: znow kontuzje nie wklejone (Zach np) a potem idzie fama ze to ja kosiarz Wyszly chopaky z wprawy widać, ale taktyka dobra, zanim ktoś odkryje te urazy to juz nie bedzie wiadomo kto simował Plus jaki Ice musi miec mega stres co spotkanie, zeby tego pojedynczego zwyciestwa nie uciułac, co jak midelton bedzie mial dzien kunia ... tyle nerwow zeby zgarnac tego Joela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 23 minuty temu, julekstep napisał: znow kontuzje nie wklejone (Zach np) a potem idzie fama ze to ja kosiarz Bo Krzemo odklikal i zapomniałem to zmienić, w aktualnym sejwie jest już zaznaczone tak jak powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 11 minut temu, elwariato napisał: Wyszly chopaky z wprawy widać, ale taktyka dobra, zanim ktoś odkryje te urazy to juz nie bedzie wiadomo kto simował Plus jaki Ice musi miec mega stres co spotkanie, zeby tego pojedynczego zwyciestwa nie uciułac, co jak midelton bedzie mial dzien kunia ... tyle nerwow zeby zgarnac tego Joela Ale po co się stresować skoro pewnie będzie tak że Jokic i Embid to będą te same tortu wymiataczy xD podobne do Giannisa pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Ale po co się stresować skoro pewnie będzie tak że Jokic i Embid to będą te same tortu wymiataczy xD podobne do Giannisa pewnie Jokic nie będzie miał startu do Embiida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1 minutę temu, SlaKB napisał: Jokic nie będzie miał startu do Embiida chyba ktos tu zaraz straci admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: chyba ktos tu zaraz straci admina Jak Ty chcesz to zrobić aby Jok wylądował w Magic? Myślałem że będzie w Twoim wykonaniu twardy reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Jak Ty chcesz to zrobić aby Jok wylądował w Magic? Myślałem że będzie w Twoim wykonaniu twardy reset ja nie mam takich egoistycznych pobudek dla dobra simki chce aby b2b mvp byl nalezycie odwzorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Teraz, julekstep napisał: ja nie mam takich egoistycznych pobudek dla dobra simki chce aby b2b mvp byl nalezycie odwzorowany Dla równowagi najlepiej aby Jok i Embid wylądowali na zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Dla równowagi najlepiej aby Jok i Embid wylądowali na zachodzie tia najlepiej do Nuggets bo maja malo wysokich prospektow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 5 minut temu, julekstep napisał: chyba ktos tu zaraz straci admina masz tyle do gadania co żyd za okupacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1 minutę temu, SlaKB napisał: masz tyle do gadania co żyd za okupacji zakladam ze w Lodzi to znaczy 'bardzo duzo' xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Teraz, julekstep napisał: zakladam ze w Lodzi to znaczy 'bardzo duzo' xD Nie mieszkam w lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1 minutę temu, SlaKB napisał: Nie mieszkam w lodzi no ale w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: no ale w okolicy Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 23 minuty temu, julekstep napisał: ja nie mam takich egoistycznych pobudek dla dobra simki chce aby b2b mvp byl nalezycie odwzorowany Taki Zach tylko z passingiem 22 minuty temu, julekstep napisał: tia najlepiej do Nuggets bo maja malo wysokich prospektow! Nada się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 33 minuty temu, kuba2419 napisał: Dla równowagi najlepiej aby Jok i Embid wylądowali na zachodzie Nada mi się któryś jako backup Bynuma i Brooka z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 My tu gadu gadu, a Pistons po raz pierwszy są na plusie! Oby nie po raz ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 4 minuty temu, SlaKB napisał: My tu gadu gadu, a Pistons po raz pierwszy są na plusie! Oby nie po raz ostatni Oby niespecjalnie z racji posiadanego przezemnie picku 53 minuty temu, kuba2419 napisał: Ale po co się stresować skoro pewnie będzie tak że Jokic i Embid to będą te same tortu wymiataczy xD podobne do Giannisa pewnie Chcialem tylko sprowokowac dyskusje, co jak widać się udało 34 minuty temu, SlaKB napisał: Nope Oj tam Rawa czy cos w ten desen to prawie jak łódź, serio nie ma sie co wstydzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: Oby niespecjalnie z racji posiadanego przezemnie picku Chcialem tylko sprowokowac dyskusje, co jak widać się udało Oj tam Rawa czy cos w ten desen to prawie jak łódź, serio nie ma sie co wstydzić Żadna Rawa, nie w te stronę Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi