Krzemo Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 40 minut temu, julekstep napisał: nie mógłbym bo mam sporo pracy niestety (a potem ruszam z domu, więc nie do niedzieli wieczora będę poza kompem @Krzemo @SlaKB) Ja najszybciej dziś późnym wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 2 godziny temu, julekstep napisał: nah ja bardziej się kolegowałem z marymontem, więc kebaby jadłem u sąsiada nie mógłbym bo mam sporo pracy niestety (a potem ruszam z domu, więc nie do niedzieli wieczora będę poza kompem @Krzemo @SlaKB) Tylko Hutnik!!! Plus żal, najpierw marnuje czas w robocie, żeby później marnowac go w weekend 1 godzinę temu, kuba2419 napisał: Ooo czyli Magic w weekend do ogrania No akurat Magic to sa nieustannie do ogrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Może czas na czwartego do brydża, kogoś kto ma czas i mógłby simowac od czasu do czasu? Ktoś się zgłosi jak komisze zaakceptują taką możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 2 godziny temu, Tecu napisał: Może czas na czwartego do brydża, kogoś kto ma czas i mógłby simowac od czasu do czasu? Ktoś się zgłosi jak komisze zaakceptują taką możliwość? Od czasu do czasu to juz krzemo ze slakb simuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Ja niestety wróciłem z roboty przed chwilą i zapierdzielam już na imprezę, jutro ok 12 będę mógł jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 13 godzin temu, Tecu napisał: Zaskoczyli wszystkich grając bez iggiego @eMeS nie wiem jak Ty to robisz, ale zawsze z drużyny na papierze średniej, wyciskasz 200%. Szacun. Dzięki, ale prawda jest taka że na razie miałem łatwy terminarz. Bardzo dużo meczów u siebie, na wyjazdach się pewnie wyrówna. 11 godzin temu, julekstep napisał: a się śmiali jak pisałem że Rubio to top FA Meh, dobrze się wkomponował do składu, ale nie jest to superstar (na pg i sg też nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 10 godzin temu, Krzemo napisał: Ja najszybciej dziś późnym wieczorem. No i gdzie ta simka do jasnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 9 minut temu, elwariato napisał: No i gdzie ta simka do jasnej 10 minut Dzień 27 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 108 - Nets 83 play-by-play Hornets 111 - Rockets 109 play-by-play Lakers 100 - Kings 60 play-by-play Cavaliers 105 - Knicks 101 play-by-play Pacers 105 - Timberwolves 93 play-by-play Trailblazers 97 - Suns 130 play-by-play Raptors 132 - Bulls 129 play-by-play Clippers 94 - Bucks 104 play-by-play Hawks 84 - Magic 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Piękny Richard is back! Rewanż na Rockets! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Janusz 10 bloków ... ale i tak DAJ sie po nim przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 (edytowane) 9 godzin temu, Krzemo napisał: Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------- I tak patrzę, że Sapp zagrał tylko 12 minut bez faul Trouble i bez kontuzji i nie wiem o co cho? A jednak kosiarzu, dopadłeś go tylko się nie chciałeś chwalić Edytowane 21 Maja 2022 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 15 godzin temu, SlaKB napisał: Ja niestety wróciłem z roboty przed chwilą i zapierdzielam już na imprezę, jutro ok 12 będę mógł jak cos Trzymamy za słowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 1 godzinę temu, Tecu napisał: I tak patrzę, że Sapp zagrał tylko 12 minut bez faul Trouble i bez kontuzji i nie wiem o co cho? A jednak kosiarzu, dopadłeś go tylko się nie chciałeś chwalić Musiałem odznaczyć przypadkiem ten znacznik z raportem o kontuzjach, może być więcej takich niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 15 minut temu, Krzemo napisał: Musiałem odznaczyć przypadkiem ten znacznik z raportem o kontuzjach, może być więcej takich niespodzianek. Te niespodzianka, a u mnie Griff se kostke zwiechnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Trzymamy za słowo! Myślisz że @SlaKB dojdzie do siebie po imprezie skoro @julekstep nie mógł przez trzy dni dojść do siebie po imprezie 5latkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Myślisz że @SlaKB dojdzie do siebie po imprezie skoro @julekstep nie mógł przez trzy dni dojść do siebie po imprezie 5latkow Jest nadzieja, ale to za jakieś 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 31 minut temu, SlaKB napisał: Jest nadzieja, ale to za jakieś 30 minut To dawaj na discorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 simka za 5 min Dzień 28 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 57 - Celtics 112 play-by-play Mavericks 87 - Hornets 100 play-by-play Warriors 98 - Pistons 111 play-by-play Jazz 117 - Sonics 85 play-by-play Raptors 110 - Suns 107 play-by-play Heat 116 - Clippers 111 play-by-play Nets 94 - Timberwolves 111 play-by-play Rockets 94 - Nuggets 85 play-by-play Cavaliers 109 - Lakers 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 .. ale g.. zagrali u siebie z Jazz moi.. Punktowało tylko 5 graczy, z czego JRich 5pkt. a resztę zdobyli pozostali gracze s5. Zero punktów moja ławka.. Mają szczęście, że to nie był mecz wyjazdowy bo z Salt Lake City by zaiwaniali na nogach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 znow kontuzje nie wklejone (Zach np) a potem idzie fama ze to ja kosiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi