kuba2419 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 9 minut temu, Pablo81 napisał: Grałem bez Barona, najlepszego obecnie gracza simki, także tego Gdybyś zmienił tego ziutka na pg, KCP, to miałbyś luzno PO. Martwi ten Giannis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: Grałem bez Barona, najlepszego obecnie gracza simki, także tego Gdybyś zmienił tego ziutka na pg, KCP, to miałbyś luzno PO. Martwi ten Giannis. Eeee tam, a ja mam 2.5 zawodnika w S5 i 1 grywalnego na ławce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) 43 minuty temu, Pablo81 napisał: Martwi ten Giannis. spróbuj go strejdować Edytowane 17 Maja 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Godzinę temu, Krzemo napisał: Spurs T-Wolves Cavs kto tam następny z contenderów do wpierdolu? I wszystko 1ptk, mocno podejrzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 simka za 5 min! Dzień 22 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 78 - Clippers 102 play-by-play Raptors 130 - Bucks 107 play-by-play Trailblazers 95 - Lakers 91 play-by-play Suns 94 - Spurs 132 play-by-play Wizards 103 - Cavaliers 104 play-by-play Grizzlies 102 - Nuggets 92 play-by-play Nets 77 - Pacers 103 play-by-play Bulls 117 - Mavericks 98 play-by-play Timberwolves 120 - Jazz 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Greg Oden (Spurs) - 8 Pau Gasol (Cavs) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Najżerjan nightmare pokazal Gobowi że jeszcze sporo nauki przed nim najlepsze to 7 na 7 z linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 A Kemba jak przeczołgał CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 20 minut temu, Pablo81 napisał: A Kemba jak przeczołgał CP3 8 mecz dzień po dniu, nic dziwnego, że przyszło zmęczenie. Za to Twoi przed b2b sobie odpoczywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Slowem Clips co to mieli, przynajmniej wg Julka tankowac sa w po ... na szczescie dla nich maja pick lal a to jest murowany kandydat do top 3 w loterii ... a i ta rywalizacja o najgorszy bilans, to jedno zwyciestwo Nets może o wszystkim przesadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 3 minuty temu, elwariato napisał: Slowem Clips co to mieli, przynajmniej wg Julka tankowac sa w po ... na szczescie dla nich maja pick lal a to jest murowany kandydat do top 3 w loterii ... a i ta rywalizacja o najgorszy bilans, to jedno zwyciestwo Nets może o wszystkim przesadzić Blazers mieli być przedostatni, a też są na miejscu gwarantującym PO. Dobry trener to połowa sukcesu, prawda @mac? Inna sprawa mam wątpliwości czy Qcin będzie zadowolony z wyników. On raczej kultury organizacji by nie budował, ale co poradzić wielcy Blazers to nie jest pusty slogan. Cavs 17-3 z Rubio na pozycji small forwarda. Tak dobrze to tu za Isiaha Thomasa nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 @julekstep dawaj mi te cavs na śniadanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 9 godzin temu, MarcusCamby napisał: Dobry trener to połowa sukcesu, prawda @mac? Drugi raz w ciągu dwoch godzin ten sam topic tylko w innym wątku? Trochę za szybko, a najlepiej proszę byś mnie nigdy o coachów/trenerów nie pytał. W sumie też o nic najlepiej, bo odnoszę wrażenie, że pytasz trochę by sprowokować dyskusje, która się zakończy hejtem na mnie. Myślę, że znasz moje zdanie na temat trenerów i ono się nigdy, prawie na pewno, nie zmieni. peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 simka za 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Teraz, julekstep napisał: simka za 10 min roger that Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Dzień 23 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 98 - Mavericks 120 play-by-play Sonics 95 - Hawks 102 play-by-play Knicks 93 - Cavaliers 102 play-by-play Timberwolves 119 - Trailblazers 86 play-by-play Suns 97 - Grizzlies 104 play-by-play Raptors 110 - Magic 101 play-by-play Celtics 77 - Wizards 120 play-by-play Nuggets 93 - Rockets 103 play-by-play Nets 74 - Bulls 119 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Steve Francis (Magic) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 50 minut temu, Koelner napisał: @julekstep dawaj mi te cavs na śniadanie ! Jak tam nie stanęło, w sensie w gardle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: Jak tam nie stanęło, w sensie w gardle komisz rąk nie umył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 14 godzin temu, elwariato napisał: Slowem Clips co to mieli, przynajmniej wg Julka tankowac sa w po Może Julek pomylił drużyny jak pisał ale nie ma się co oszukiwać na razie miałem dosyć łatwy kalendarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 @julekstep @SlaKB @Krzemo ktoś coś robi wieczorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 simka za 10 min Dzień 24 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 109 - Hornets 86 play-by-play Hawks 110 - Wizards 113 play-by-play Nets 70 - Raptors 121 play-by-play 76ers 93 - Heat 102 play-by-play Clippers 103 - Nuggets 70 play-by-play Suns 93 - Trailblazers 85 play-by-play Grizzlies 121 - Lakers 101 play-by-play Jazz 105 - Kings 74 play-by-play Pacers 134 - Magic 106 play-by-play Mavericks 100 - Cavaliers 128 play-by-play Bulls 138 - Celtics 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Dwyane Wade (Lakers) - 6 Khris Middleton (Kings) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi