Pablo81 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Od tego jednego się zaczyna Spokojnie. Kevin to +30 pg Player. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 46 minut temu, Pablo81 napisał: Tja... Nie wyszedł mu 1/12 meczów. Nie wyszedł … po prostu został wyjaśniony po obu stronach parkietu, warunki fizyczne Davisa zrobiły swoje, a Kevinek po meczu z płaczem uciekał do szatni. Teraz już cała liga wie jak grać vs Love. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 28 minut temu, Krzemo napisał: Nie wyszedł … po prostu został wyjaśniony po obu stronach parkietu, warunki fizyczne Davisa zrobiły swoje, a Kevinek po meczu z płaczem uciekał do szatni. Teraz już cała liga wie jak grać vs Love. Tak może być. Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 24 minuty temu, Krzemo napisał: Teraz już cała liga wie jak grać vs Love. Tam wie, ile ekip ma takich davisow. Love jest jaki jest, nie idealny, ale wiekszosc druzyn na niego odpowiedzi specjalnie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 7 minut temu, elwariato napisał: Tam wie, ile ekip ma takich davisow. Love jest jaki jest, nie idealny, ale wiekszosc druzyn na niego odpowiedzi specjalnie nie ma Mogę pomyśleć o wypożyczeniu do końca sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Bosh 40/15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 7 minut temu, ignazz napisał: Bosh 40/15 Zobaczymy jak się zaprezentuje na tle innego wymiatacza dziś wieczorem @julekstep dawaj simke bo za chwilę Eurowizja i moja mi będzie marudziła że na telefonie siedzę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 6 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep dawaj simke bo za chwilę Eurowizja i moja mi będzie marudziła że na telefonie siedzę xD a Ty się nie dasz CIESZĘ SIĘ ŻE POMAGAM WYJŚĆ SPOD PANTOFLA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: a Ty się nie dasz CIESZĘ SIĘ ŻE POMAGAM WYJŚĆ SPOD PANTOFLA! Bardziej będzie sap powrotny bo ja ja tempie se siedzi na telefonie kiedy dziecko je xD I tak ma bekę że jej uczniowie korzystają z discorda oraz jej mąż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 dooobra za 5 min simka Dzień 17 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 100 - Magic 106 play-by-play Nuggets 92 - Mavericks 137 play-by-play Bucks 108 - 76ers 130 play-by-play Spurs 110 - Kings 74 play-by-play Rockets 106 - Heat 100 play-by-play Bulls 98 - Wizards 111 play-by-play Trailblazers 93 - Celtics 108 play-by-play Knicks 108 - Jazz 89 play-by-play Raptors 130 - Hornets 103 play-by-play Clippers 107 - Cavaliers 111 play-by-play Timberwolves 111 - Suns 99 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 simka za 10 min! @matiwrona - taktyka do poprawy Dzień 18 (na pierwszym miejscu goscie) Magic 104 - Hawks 102 play-by-play 76ers 102 - Heat 112 play-by-play Bulls 107 - Pacers 110 play-by-play Bucks 107 - Clippers 109 play-by-play Cavaliers 107 - Nets 90 play-by-play Knicks 100 - Kings 92 play-by-play Celtics 89 - Pistons 116 play-by-play Timberwolves 126 - Spurs 122 play-by-play Suns 132 - Lakers 97 play-by-play Grizzlies 105 - Warriors 101 play-by-play Trailblazers 100 - Jazz 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: TJ Ford (76ers) - 7 Ben Wallace (Spurs) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Widzę że Tyrke zadebiutuje dopiero przeciwko swojej poprzedniej ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Najwyrazniej, zapomnialem ze nie przeszedl testow medycznych no ale jedno co powiem to Deandre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 @julekstep będzie simka przed Boston vs Bucks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 15 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep będzie simka przed Boston vs Bucks? nope dopiero wrocilem z imprezy 5cio latkow i mam zniszczona psyche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: nope dopiero wrocilem z imprezy 5cio latkow i mam zniszczona psyche Szopiiii pi pi pipipi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 16 minut temu, julekstep napisał: nope dopiero wrocilem z imprezy 5cio latkow i mam zniszczona psyche Nie potrafisz się bawić bez alkoholu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Nie potrafisz się bawić bez alkoholu? potrafię ale narkotyków też nie mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: potrafię ale narkotyków też nie mieli STOP NARKOTYKOM I DOPALACZOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 22 minuty temu, Koelner napisał: Szopiiii pi pi pipipi Baby shark to klasyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi