Skocz do zawartości

wydarzenia na świecie (poza polską oraz ukrainą)

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Koelner napisał(a):

ale to nadal nie byli Brytyjczycy więc kolejna Twoja rzucona lekko z dupy teza 

Byli poddanymi króla Wielkiej Brytanii pochodzący etnicznie z terenów brytyjskich

The Founding Fathers represented the upper echelon of political leadership in the British colonies during the latter half of the 18th century.All were leaders in their communities and respective colonies who were willing to assume responsibility for public affairs.[261]

Of the signers of the Declaration of Independence, Articles of Confederation, and U.S. Constitution, nearly all were native born and of British heritage, including Scots, Irish, and Welsh

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

To podaj mi definicję Brytyjczyka

to Ty rzucasz tezy to jej broń, robisz zajebiste fikołki 

równie dobrze mogłeś napisać, że II Rzeczpospolitą założyli Niemcy, Austro-Węgrzy ( Austriacy i Węgrzy ) oraz Rosjanie

jak już wiesz, że znowu się zbłaźniłeś to wystarczy się przyznać, każdy popełnia błędy 

3 minuty temu, Koelner napisał(a):

jak już wiesz, że znowu się zbłaźniłeś to wystarczy się przyznać, każdy popełnia błędy 

Chyba bardziej zbłaźnić się już nie da., Przypomnę -" Poszła już trzecia flaszka 0,7. I tak za barem w morzu uprawialiśmy seks. Myślałem, że nikt nie patrzy. Jak wróciliśmy wszyscy zaczęli mi bic brawo, wszyscy patrzyli. 

Na swoje usprawiedliwienie mam tylko, że byłem pijany i jestem kurwą      Mam dużego i mam problem z dojściem. 

Jest to problem, bo potem laski często boli i chodzą z szeroko roztawionymi nogami." 

4 minuty temu, Koelner napisał(a):

równie dobrze mogłeś napisać, że II Rzeczpospolitą założyli Niemcy, Austro-Węgrzy ( Austriacy i Węgrzy ) oraz Rosjanie

Czemu? 

Założyli Polacy, zarówno w Cesarstwie Niemieckim, jak w Austrowęgierskim i Rosyjskim była w spisie ludności kategoria Polacy.

Taki Washington urodził się w rodzinie o brytyjskich korzeniach, na terytorium Wielkiej Brytanii jako obywatel Wielkiej Brytanii i poddany Króla Wielkiej.

Nie wiem jaki fikołek logiczny chcesz wykonać, ale rozumiem, że próbujesz sobie coś skompensować jak raz za razem pokazuję Ci, że jesteś w błędzie. 

1 minutę temu, mayor napisał(a):

Chyba bardziej zbłaźnić się już nie da., Przypomnę -" Poszła już trzecia flaszka 0,7. I tak za barem w morzu uprawialiśmy seks. Myślałem, że nikt nie patrzy. Jak wróciliśmy wszyscy zaczęli mi bic brawo, wszyscy patrzyli. 

Na swoje usprawiedliwienie mam tylko, że byłem pijany i jestem kurwą      Mam dużego i mam problem z dojściem. 

Jest to problem, bo potem laski często boli i chodzą z szeroko roztawionymi nogami." 

Bardziej da się będąc 60-letnim szkodnikiem, który nigdy w życiu nikomu nie udzielił pomocy

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Taki Washington urodził się w rodzinie o brytyjskich korzeniach, na terytorium Wielkiej Brytanii jako obywatel Wielkiej Brytanii i poddany Króla Wielkiej.

Był on i reszta w spisie ludności jako Brytyjczycy? I w carstwie rosyjskim nie spisywali po kategorii „Polacy” tylko m.in religii i języku ojczystym 

23 minuty temu, Koelner napisał(a):

aaaaa to jednak według Twojej argumentacji to jednak Anglik 

Według Ciebie pomorzanin nie jest Polakiem? 

Napisałem brytyjczycy, by uwzględnić że byli nie tylko Anglikami, ale Irlandczykami, Szkotami czy Walijczykami. 

Ale wszyscy mówili jednym językiem, mieli jedno obywatelstwo i jednego króla. I jako tako można ich określić jako Brytyjczyków

W zdecydowanej większości byli Anglikami. 

I zdecydowanie żaden z nich nie był Indianinem