Skocz do zawartości

wydarzenia na świecie (poza polską oraz ukrainą)

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Dlaczego zakładasz, że ludzie małpują? 

Jakby ktoraś z rzędu osoba powiedziała mi, że nieładnie pachnę, to kupiłbym po prostu dezodorant, a nie kłócił sie, że tak nie jest.

Serio widać, kiedy piszesz pod wpływem. I ta wieczna potrzeba wchodzenia w konfrontację, to ukryte wołanie o pomoc.

Oki. To znajdź mi z ostatnich 2 miesięcy z 5 postów, które napisałem pod wpływem i jeśli trafisz, wpłacę 500 euro na WOŚP.

Co Ty na to?

Ciekawi mnie czy faktycznie potrafisz poznać, czy po prostu jak zwykle jesteś ohydnym kłamca :)

7 minut temu, RappaR napisał(a):

Ośmieszenie jako podłego kłamcy Pablo zawsze bawi :D 

mimo wszystko bardziej śmieszy jak ktoś w ramach forumowych dokuczanek wypstrzykuje się z kasy :) 

i w ogóle pozwolenie mayorom/pablom/i sajkofanom na sprowadzenie narracji do alkohol = zło to mocna imba - i tu już przegrałeś zezwalając im na narzucenie reguł lol

ja tam np. gdybym mógł to bym częściej wódę pił...bo bardzo ją lubię ❤️ 

Edytowane przez julekstep

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

mimo wszystko bardziej śmieszy jak ktoś w ramach forumowych dokuczanek wypstrzykuje się z kasy :) 

i w ogóle pozwolenie mayorom/pablom/i sajkofanom na sprowadzenie narracji do alkohol = zło to mocna imba - i tu już przegrałeś zezwalając im na narzucenie reguł lol

Tylko, że dla alkoholików nie ma "gdybym mógł". Dla nich flaszka to numero uno. Ot różnica :(

35 minut temu, RappaR napisał(a):

Oki. To znajdź mi z ostatnich 2 miesięcy z 5 postów, które napisałem pod wpływem i jeśli trafisz, wpłacę 500 euro na WOŚP.

Co Ty na to?

Ciekawi mnie czy faktycznie potrafisz poznać, czy po prostu jak zwykle jesteś ohydnym kłamca :)

Skoro wyjeżdżasz z taką ofertą, to musisz być nagrzany.

Tak na szybko - ostatnie 5 postów.

Teraz, Pablo81 napisał(a):

Skoro wyjeżdżasz z taką ofertą, to musisz być nagrzany.

Tak na szybko - ostatnie 5 postów.

Pudło. Jestem w pracy od wczoraj od 8.

Jedyne co dzisiaj żłopię namiętnie, to gorącą herbatę, bo w dyżurce jeszcze nie grzeją

Parszywy kłamca parszywie skłamał.

Zero zdziwienia :)

Godzinę temu, julekstep napisał(a):

Alkohol jest dla ludzi, tylko nie dla każdego., Jak ktoś po wypiciu idiocieje ,to powinien napić się mleka zamiast wódy .,A trzeba rzeczywiście być skończonym debilem, żeby po pijaku wypisywać eseje o tym jak się rucha publicznie dziewuchy w takich pozycjach i tak ostro,że widownia bije brawo,.Z kolei innym razem się użala nad sobą i skamle, że się jest stulejarzem , którego kobieta bije po pysku.,Albo tak jak zauważyłeś kiedy podpuszczony jak szczeniak w ramach forumowych dokuczanek wypierdala sie z kasy 

15 minut temu, mayor napisał(a):

ramach forumowych dokuczanek wypierdala sie z kasy 

Wspomogłem organizację charytatywną. Nie wypierdoliłem się z kasy.

To żadna strata

Ktoś, kto przez ponad 60 lat tylko krzywdził ludzi, powodował samo zło, ani razu nikomu nie uratował życie może tak to traktować.

Ale to wiadomo dotyczy tylko najpodlejszego rodzaju ludzi, bezwartościowych nikczemników

ps - w trakcie tamtej dyskusji także byłem trzeźwy :)

Edytowane przez RappaR

Pijaczyna się zagotował, .Szkoda klawiatury żeby komentować te pijackie wpisy , tym bardziej że taki śmieć nie jest w stanie nikogo obrazić. Tymczasem sytuacja w Izraelu coraz poważniejsza już rzecznik IDF mówi o ponad 700 zabitych , nie doliczyli się jeszcze ilu zakładników Hamas uprowadził do Gazy w tym kilku obywateli US i Niemiec , rakiety cały czas trafiają w izraelskie osiedla .,Jatka na całego 

1 godzinę temu, mayor napisał(a):

Pijaczyna się zagotował, .Szkoda klawiatury żeby komentować te pijackie wpisy , tym bardziej że taki śmieć nie jest w stanie nikogo obrazić. Tymczasem sytuacja w Izraelu coraz poważniejsza już rzecznik IDF mówi o ponad 700 zabitych , nie doliczyli się jeszcze ilu zakładników Hamas uprowadził do Gazy w tym kilku obywateli US i Niemiec , rakiety cały czas trafiają w izraelskie osiedla .,Jatka na całego 

to co hamas robi to kur.wstwo ale standardowo iszzsrael podejmuje rekawice i robi to samo ale w majestacie państwa, co zreszta ambasador tego panstewka przy onz sam poniekąd potwierdził w myśl uderz w stół. Mnie ciekawi przy tym wszystkim kiedy elyty polityczne w us&a się zmienią na tyle żeby hameryka nie musiala po żydach sprzatac tego bajzlu na bliskim wschodzie

3 godziny temu, elwariato napisał(a):

to co hamas robi to kur.wstwo ale standardowo iszzsrael podejmuje rekawice i robi to samo ale w majestacie państwa, co zreszta ambasador tego panstewka przy onz sam poniekąd potwierdził w myśl uderz w stół. Mnie ciekawi przy tym wszystkim kiedy elyty polityczne w us&a się zmienią na tyle żeby hameryka nie musiala po żydach sprzatac tego bajzlu na bliskim wschodzie

Mnie się wydaje że hamas jest tylko narzędziem, a mózg całej tej parszywej rzezi jest gdzieś indziej, a na pewno skarbnik jest z Rijadu albo Dubaju, bo koszt i skala przygotowania przekracza możliwości Palestyny.,Bibi może się odgrażać zrównaniem Gazy z ziemią i jest w stanie zrobić to skutecznie i szybko, ale hamas ma ponad setkę zakładników, których użyje jako żywe tarcze, na dodatek wśród zakładników jest mocno międzynarodowe towarzystwo amerykańsko, niemiecko, meksykańsko ,brazylijski mix i nie wiadomo jakie jeszcze inne narodowości .

Godzinę temu, fluber napisał(a):

W nocy Hamas wystrzelił 150 rakiet na lotnisko na którym dwa polskie samoloty ewakuowały polskich cywilów. Czy teraz mogę się tym przejąć i będzie to wystarczająco moralne, czy nadal zamierzasz mnie pouczać @Pablo81?

Na Twoim miejscu bym się tym nie przejmował, hamas nie odpalił tych rakiet w kierunku lotniska dlatego, że były tam dwa polskie samoloty.,Ja bym się bardziej przejmował tym , że minister spraw zagranicznych w czasie kiedy takie rzeczy się dzieją, gania kandydatkę opozycji po targowicy w Łodzi , i kłapie swoim obrzydliwym skorumpowanym ryjem o tym że niby ma honor ,zamiast zajmować się tym za co mu płacisz