RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Zdziwiło mnie że Grecja już ostatnia, Rumunia w sumie niesamowicie wysoko. Słowenia przegoniła Szwecję XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2025 https://dorzeczy.pl/swiat/824369/zatrwazajace-dane-z-belgii-wymiana-populacji.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 One port, one cable, one Europe, ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 11 minut temu, fluber napisał(a): One port, one cable, one Europe, ja pi****le To nie jest jakies prowo z fejk profilu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 12 minut temu, julekstep napisał(a): To nie jest jakies prowo z fejk profilu? Nie. Generalnie suche po prostu, nic specjalnie kontrowersyjnego, gdybym scrollował i to zobaczył bez zwrócenia uwagi na to, bym pominął. Ja polecam profil KO na IG, tam jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Godzinę temu, julekstep napisał(a): To nie jest jakies prowo z fejk profilu? Oficjalny profil Komisji Europejskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 (edytowane) W dniu 27.12.2025 o 11:27, fluber napisał(a): One port, one cable, one Europe, ja pi****le Durna unia ma wiele eko-głupoty za uszami ale ten przepis z kablami chyba akurat jest dość zajebisty. Śmiejesz się z cringeowego hasła one cable one europe czy z samego przepisu? Edytowane 28 Grudnia 2025 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 9 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Durna unia ma wiele eko-głupoty za uszami ale ten przepis z kablami chyba akurat jest dość zajebisty. Śmiejesz się z cringeowego hasła one cable one europe czy z samego przepisu? Z hasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Durna unia ma wiele eko-głupoty za uszami ale ten przepis z kablami chyba akurat jest dość zajebisty. Śmiejesz się z cringeowego hasła one cable one europe czy z samego przepisu? Ja mam raczej facepalm bo jest pewnie milion rzeczy ważniejszych do rozwiązania niż kabel do ładowania telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 38 minut temu, blackmagic napisał(a): Ja mam raczej facepalm bo jest pewnie milion rzeczy ważniejszych do rozwiązania niż kabel do ładowania telefonu To akurat nie jest problem, który wymagał alokacji dużej liczby zasobów, nawet jak jest coś ważniejszego do zrobienia, nie oznacza że nie można najpierw zrobić czegoś łatwiejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 3 minuty temu, RappaR napisał(a): To akurat nie jest problem, który wymagał alokacji dużej liczby zasobów, nawet jak jest coś ważniejszego do zrobienia, nie oznacza że nie można najpierw zrobić czegoś łatwiejszego Pewnie że tak - bardziej chodzi o to że raczej zajmują się takimi tematami zamiast poważnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Godzinę temu, blackmagic napisał(a): Pewnie że tak - bardziej chodzi o to że raczej zajmują się takimi tematami zamiast poważnymi Może i lepiej że się zajmują takimi tematami, bo w poważnych głównie szkodzą albo się kompromitują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 https://www.dailymail.co.uk/news/article-15391659/amp/Loner-jailed-18-months-two-anti-immigration-tweets-Christmas-market-car-attack-viewed-just-33-times.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) jestem ciekaw jak amerykanskie prostytutki w mediach w polsce beda usprawiedliwialy ten bandycki atak na suwerenny kraj jakim jest Wenezuela. Edytowane 3 Stycznia przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 25 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): jestem ciekaw jak amerykanskie prostytutki w mediach w polsce beda usprawiedliwialy ten bandycki atak na suwerenny kraj jakim jest Wenezuela. narazie wiemy że były eksplozje w Wenezueli, czy jak był atak ruskich na Kijów to nasi mówili o eksplozjach w Kijowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 10 minut temu, Koelner napisał(a): narazie wiemy że były eksplozje w Wenezueli, czy jak był atak ruskich na Kijów to nasi mówili o eksplozjach w Kijowie? tego nie wiem ale roznica moze byc taka ze wenezuelskie pralki zostaną na miejscu. Ci sie dopiero obudzili haha "pogarszajaca sie sytuacje w kraju" Edytowane 3 Stycznia przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): jestem ciekaw jak amerykanskie prostytutki w mediach w polsce beda usprawiedliwialy ten bandycki atak na suwerenny kraj jakim jest Wenezuela Republika na pasku już wyjaśnia: ,,Uderzenie w komunistyczny reżim" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Czy ichniejszy minister obrony narodowej zrobił coś jeszcze poza potępieniem ataku ? Mam wrażenie że gość powinien robić u nas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Patrząc na to jak ostatnio żyło się mieszkańcom Wenezueli to raczej większość się ucieszy. Sporo w Wenezueli siedział: https://youtube.com/@bezplanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Maduro już pojmany i wywieziony z kraju Fachowa robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi