Skocz do zawartości

wydarzenia na świecie (poza polską oraz ukrainą)

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, julekstep napisał(a):

To nie jest jakies prowo z fejk profilu?

Nie. 

Generalnie suche po prostu, nic specjalnie kontrowersyjnego, gdybym scrollował i to zobaczył bez zwrócenia uwagi na to, bym pominął.

Ja polecam profil KO na IG, tam jest lepiej

W dniu 27.12.2025 o 11:27, fluber napisał(a):

One port, one cable, one Europe, ja pi****le 

Durna unia ma wiele eko-głupoty za uszami ale ten przepis z kablami chyba akurat jest dość zajebisty. Śmiejesz się z cringeowego hasła one cable one europe czy z samego przepisu? 

Edytowane przez RonnieArtestics

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Durna unia ma wiele eko-głupoty za uszami ale ten przepis z kablami chyba akurat jest dość zajebisty. Śmiejesz się z cringeowego hasła one cable one europe czy z samego przepisu? 

Ja mam raczej facepalm bo jest pewnie milion rzeczy ważniejszych do rozwiązania niż kabel do ładowania telefonu 

38 minut temu, blackmagic napisał(a):

Ja mam raczej facepalm bo jest pewnie milion rzeczy ważniejszych do rozwiązania niż kabel do ładowania telefonu 

To akurat nie jest problem, który wymagał alokacji dużej liczby zasobów, nawet jak jest coś ważniejszego do zrobienia, nie oznacza że nie można najpierw zrobić czegoś łatwiejszego 

3 minuty temu, RappaR napisał(a):

To akurat nie jest problem, który wymagał alokacji dużej liczby zasobów, nawet jak jest coś ważniejszego do zrobienia, nie oznacza że nie można najpierw zrobić czegoś łatwiejszego 

Pewnie że tak - bardziej chodzi o to że raczej zajmują się takimi tematami zamiast poważnymi 

25 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

jestem ciekaw jak amerykanskie prostytutki w mediach w  polsce beda usprawiedliwialy ten bandycki atak na suwerenny kraj jakim jest Wenezuela.

narazie wiemy że były eksplozje w Wenezueli, czy jak był atak ruskich na Kijów to nasi mówili o eksplozjach w Kijowie?

10 minut temu, Koelner napisał(a):

narazie wiemy że były eksplozje w Wenezueli, czy jak był atak ruskich na Kijów to nasi mówili o eksplozjach w Kijowie?

tego nie wiem ale roznica moze byc taka ze wenezuelskie pralki zostaną na miejscu.juanlaugh.gif

Ci sie dopiero obudzili haha waldeklaugh.gif

"pogarszajaca sie sytuacje w kraju"waldeklaugh.gif

Edytowane przez Vice-rezerwa-rezerwy2

1 godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

jestem ciekaw jak amerykanskie prostytutki w mediach w  polsce beda usprawiedliwialy ten bandycki atak na suwerenny kraj jakim jest Wenezuela

Republika na pasku już wyjaśnia:

,,Uderzenie w komunistyczny reżim"