josephnba Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 1 minutę temu, jack napisał(a): Moja znajoma sprząta biura i wynajmuje dom. Część pokoi podnajmuje jakimś Litwinom. Polak to sobie zawsze poradzi. Mój kumpel z dzieciństwa robi w branży ochroniarskiej, wcześniej jako ochrona biura czy magazynu, teraz jako koordynator czy jakoś tak kupili dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2 minuty temu, jack napisał(a): Moja znajoma sprząta biura i wynajmuje dom. Część pokoi podnajmuje jakimś Litwinom. Polak to sobie zawsze poradzi. Czyli w sumie dalej wynajmuje pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Czyli w sumie dalej wynajmuje pokój dla siebie ma piętro, kuchnia jest wspólna na parterze wiec całkiem nieźle jak na utrzymującą się samodzielnie sprzątaczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Irlandczycy to po prostu przepijają mieszkania i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca Po je ba ne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 1 minutę temu, fluber napisał(a): Po je ba ne Wszystko co czytam o USA w tej kwestii to syndykat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 18 godzin temu, RappaR napisał(a): Wszystko co czytam o USA w tej kwestii to syndykat. Ameryka upada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Fun fact: niedawno zmarł wnuk dziesiątego prezydenta USA Johna Tylera. W sensie chcę powiedzieć, że w 2025 roku żył sobie typ, którego dziadek żył w czasach dwóch rozbiorów Polski i teoretycznie mógł poznać Napoleona, Kościuszkę i carycę Katarzynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 1 godzinę temu, Życie_to_mem napisał(a): Fun fact: niedawno zmarł wnuk dziesiątego prezydenta USA Johna Tylera. W sensie chcę powiedzieć, że w 2025 roku żył sobie typ, którego dziadek żył w czasach dwóch rozbiorów Polski i teoretycznie mógł poznać Napoleona, Kościuszkę i carycę Katarzynę. Lubię takie ciekawostki! Żeby nie było że nabijam post od siebie dodam, że dziś się dowiedziałem że Świętochłowice to największe miasto w Polsce bez McDonaldsa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 6 Lipca Udostępnij Opublikowano 6 Lipca To jak tak walicie ciekawostkami, to właśnie przeczytałem, że Jastrzębie Zdrój, to największe miasto w Polsce, do którego nie dojeżdżają pociągi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 17 godzin temu, memento1984 napisał(a): Ameryka upada! Dla Johnów Smithów tak, dla bogatych jest coraz lepiej. 7 godzin temu, antek napisał(a): Lubię takie ciekawostki! Żeby nie było że nabijam post od siebie dodam, że dziś się dowiedziałem że Świętochłowice to największe miasto w Polsce bez McDonaldsa! Ja się dzisiaj dowiedziałem, że Świętochłowice to miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca To najmniejsze miasto powiatowe ale 3 pod względem zagęszczenia ludności. Na stronie chwalą się Gomułka jako osoba związana z tym miastem. Ktoś wie dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 3 godziny temu, RappaR napisał(a): Dla Johnów Smithów tak, dla bogatych jest coraz lepiej Czyli jak dla Ciebie w Polsce. Alez ten swiat niesprawiedliwy! Ojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca https://www.timesofisrael.com/delivery-man-who-refused-service-to-french-jews-deported-to-his-native-algeria/ Trochę zabawne, że z Francji łatwiej zostać deportowanym za niedostarczenie Żydowi jedzenia, niż za zgwałcenie białej kobiety. Trochę straszne, ale wciąż trochę zabawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca szukałem że faktycznie w Wiedniu nie było murzynów w zoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 3 godziny temu, Koelner napisał(a): szukałem że faktycznie w Wiedniu nie było murzynów w zoo Za to za 50 lat będą biali w muzeach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 45 minut temu, josephnba napisał(a): Za to za 50 lat będą biali w muzeach Za 50 lat nie będzie muzeów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca https://biznes.interia.pl/finanse/news-zajeli-hotel-na-teneryfie-mieszkaja-za-darmo-a-wlasciciele-p,nId,7997759 Tusk nam zrobi drugą Hiszpanię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca W dniu 10.07.2025 o 09:54, Koelner napisał(a): szukałem że faktycznie w Wiedniu nie było murzynów w zoo kiedyś oglądało się ludzi w zoo, potem w TV, a teraz w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi