RappaR Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 5 minut temu, josephnba napisał(a): Nie chce mi się tracić urlopu na szukanie tym bardziej że nie mam komputera a na telefonie szuka się c***owo więc tym razem ci odpuszczę no chyba że ktoś mnie wyręczy Wystarczy mi stwierdzenie że pedofile powinni móc wymieniać korespondencję bez strachu Uuuuuups W sumie przekonałeś. Faktycznie za wiadomości w necie powinno się iść do więzienia. Jak ktoś nazwał kogoś zbrodniarzem wojennym nie mając na to żadnych dowodów, taka osoba powinna iść na rok do więzienia, to pospolity przestępca pokroju gwałcicieli i pedofili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 12 minut temu, RappaR napisał(a): W sumie przekonałeś. Faktycznie za wiadomości w necie powinno się iść do więzienia. Jak ktoś nazwał kogoś zbrodniarzem wojennym nie mając na to żadnych dowodów, taka osoba powinna iść na rok do więzienia, to pospolity przestępca pokroju gwałcicieli i pedofili W sumie to chłopaki mają rację pisząc że lubisz sobie afery pokręcić i każdego to nudzi pa mengele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca @memento1984 To tak na serio? Bo miałem lecieć na konferencję do USA w grudniu i teraz nie wiem czy sie jednak lepiej nie zapisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, fluber napisał(a): Bo miałem lecieć na konferencję do USA w grudniu i teraz nie wiem czy sie jednak lepiej nie zapisywać Może Cię zainteresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2 minuty temu, DRK napisał(a): Może Cię zainteresuje Ale to w UE jest faszyzm i ograniczane są wolności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, fluber napisał(a): @memento1984 To tak na serio? Bo miałem lecieć na konferencję do USA w grudniu i teraz nie wiem czy sie jednak lepiej nie zapisywać JD sam sie smial z tych memow, jacys nadgorliwi szeregowi pracownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 13 godzin temu, fluber napisał(a): @memento1984 To tak na serio? Bo miałem lecieć na konferencję do USA w grudniu i teraz nie wiem czy sie jednak lepiej nie zapisywać Nie wiem czy moge o tym pisac “uwajajcie tam na siebie!” 13 godzin temu, fluber napisał(a): Bo miałem lecieć na konferencję do USA w grudniu i teraz nie wiem czy sie jednak lepiej nie zapisywać Sprawdz w swoim europejskim grancie czy CO2 cost effectiveness sie zgadza z wartoscia takiej konferencji. Z reguly nie warto, ja bym zrobil wirtualnie. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca W sumie dalej Europa jest zajebiście bogata jak 10 najbiedniejszy kraj to Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2 godziny temu, RappaR napisał(a): W sumie dalej Europa jest zajebiście bogata jak 10 najbiedniejszy kraj to Łotwa Największym zaskoczeniem dla mnie Kosowo myślałem ze oni w ogonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 7 godzin temu, josephnba napisał(a): Największym zaskoczeniem dla mnie Kosowo myślałem ze oni w ogonie A gdzie są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 14 minut temu, matek napisał(a): A gdzie są? Wyżej niż 9 innych krajów i to mnie szokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca przeciez to nie jest po kolei. ja prdl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 6 minut temu, josephnba napisał(a): Wyżej niż 9 innych krajów i to mnie szokuje Ta grafika może wprowadzić w błąd, ale mnie szokuje że nadal nie wyłapałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 8 minut temu, matek napisał(a): Ta grafika może wprowadzić w błąd, ale mnie szokuje że nadal nie wyłapałeś O ja jebie, dopiero jak powiększyłem na telefonie to zobaczyłem co i jak ale wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 8 godzin temu, josephnba napisał(a): Największym zaskoczeniem dla mnie Kosowo myślałem ze oni w ogonie może nie zaskoczenie ale 3 kraje z poza UE plus 3 kraje miniaturki oraz w sumie 4 kraje małe. Oprócz Danii to państwa które mogą sobie żyć w dobrobycie bez kosztów np na zbrojenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2 minuty temu, Koelner napisał(a): może nie zaskoczenie ale 3 kraje z poza UE plus 3 kraje miniaturki oraz w sumie 4 kraje małe. Oprócz Danii to państwa które mogą sobie żyć w dobrobycie bez kosztów np na zbrojenie Nie pogrążaj mnie! to zemsta za to że masz wpierdol obiecany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 3 minuty temu, Koelner napisał(a): może nie zaskoczenie ale 3 kraje z poza UE plus 3 kraje miniaturki oraz w sumie 4 kraje małe. Oprócz Danii to państwa które mogą sobie żyć w dobrobycie bez kosztów np na zbrojenie wystarczy miec banki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) dla mnie zaskoczeniem (względem odczuć z pobytu w porównaniu do innych krajów) jest Irlandia na drugim (przed Norwegią i Szwajcarią? c'mon) Edytowane 3 Lipca przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 3 minuty temu, julekstep napisał(a): dla mnie zaskoczeniem (względem odczuć z pobytu w porównaniu do innych krajów) jest Irlandia na drugim (przed Norwegią i Szwajcarią? c'mon) Irlandia ma napompowane PKB z powodu bycia tax haven. Spotykałem się z Polką co wróciła z Dublinu. Jej 38 letni kierownik biura rachunkowego wciąż wynajmował pokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 15 minut temu, RappaR napisał(a): Irlandia ma napompowane PKB z powodu bycia tax haven. Spotykałem się z Polką co wróciła z Dublinu. Jej 38 letni kierownik biura rachunkowego wciąż wynajmował pokój. Moja znajoma sprząta biura i wynajmuje dom. Część pokoi podnajmuje jakimś Litwinom. Polak to sobie zawsze poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi