Skocz do zawartości

wydarzenia na świecie (poza polską oraz ukrainą)

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, RappaR napisał(a):

Przecież to nie jest to tak, że wykonywał roboty wymagające ćwierć mózgu chociaż, ot pracę dla nieudaczników, taki typowy white trash

Ty zdrowy jesteś aby pisać takie rzeczy o osobie której nie poznałeś? Wpisy internetowe wpisami. Możemy oceniać. Ale serio? Ktoś kto czyta Sympozjon serio?

Obrzydliwy post 

Edytowane przez ignazz

Teraz, ignazz napisał(a):

Ty zdrowy jesteś aby pisać takie rzeczy o osobie której nie poznałeś? Wpisy internetowe wpisami. Możemy oceniać. Ale serio? Ktoś kto czyta Sympozjon serio?

Przeciez sam nie raz nie dwa pisales podobne rzeczy.

Tylko na okolo i lejac hektolitry wody ;)

Obrażać kogoś bezpośrednio i uwłaczać a stosować wpisy stonowane gdzie ewentualnie sobie dopowiadasz to dla mnie jest potężny margines 

Teraz, julekstep napisał(a):

Yup

Aha

Słoma z butów to reakcja na wpis dosyć oczywisty 

Widocznie mamy inny system wartości. Przepraszam. Nie nawracam. Bo się zaraz dowiem że to ja mam niski próg bólu 

Gość wali centralnie chamsko to w swoim stylu napiszesz że coś tam pisałem co interpretujesz że w wodnisty sposób też obrażam. 

Nie zmienisz tego że to był chamski wpis. 

5 minut temu, ignazz napisał(a):

Obrażać kogoś bezpośrednio i uwłaczać a stosować wpisy stonowane gdzie ewentualnie sobie dopowiadasz to dla mnie jest potężny margines 

Aha

Słoma z butów to reakcja na wpis dosyć oczywisty 

Widocznie mamy inny system wartości. Przepraszam. Nie nawracam. Bo się zaraz dowiem że to ja mam niski próg bólu 

Gość wali centralnie chamsko to w swoim stylu napiszesz że coś tam pisałem co interpretujesz że w wodnisty sposób też obrażam. 

mkay

I jeżeli kogoś swoim laniem wody obraziłem to przepraszam. 

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

mkay

Oczywiście. 

Serio walczysz po stronie tego wpisu? 

Krawiec wam przeszkadza. I jesteście jedyni aby osądzać że nielegalny. 

Specjaliści od USA. Ciekawe czy byliście chociaż w tym bardzo ciekawym kraju. 

I osądzacie gościa co tam żył zarabiał robił dobre rzeczy i może i błądził.  

Wy za to nieomylni. 

Edytowane przez ignazz

10 minut temu, ignazz napisał(a):

I jeżeli kogoś swoim laniem wody obraziłem to przepraszam. 

Oczywiście. 

Serio walczysz po stronie tego wpisu? 

Krawiec wam przeszkadza. I jesteście jedyni aby osądzać że nielegalny. 

Specjaliści od USA. Ciekawe czy byliście chociaż w tym bardzo ciekawym kraju. 

I osądzacie gościa co tam żył zarabiał robił dobre rzeczy i może i błądził.  

Wy za to nieomylni. 

Jaki cel ma oburzanie się na to, że Rappar nazwał obrażającego wielu ludzi hejtera brzydkimi wyrazami? Siedzisz cicho jak mayor wyzywa ludzi na czym świat stoi i na koniec dnia przychodzisz wyrazić oburzenie, że ktoś Uraził forumowa babcie Kasię? Serio?

2 minuty temu, P_M napisał(a):

To nie znaczy, że musimy kultywować przekonania z tamtych lat, you're better than that ;)

Przecież ja tylko tłumacze z czego może wynikać omawiane zjawisko, a nie że uważam, że krawiec, który wyleciał ze szkoły to automatycznie głąb 

6 minut temu, fluber napisał(a):

Jaki cel ma oburzanie się na to, że Rappar nazwał obrażającego wielu ludzi hejtera brzydkimi wyrazami? Siedzisz cicho jak mayor wyzywa ludzi na czym świat stoi i na koniec dnia przychodzisz wyrazić oburzenie, że ktoś Uraził forumowa babcie Kasię? Serio?

Mamy tu gości kontrowersyjnych od samego początku. Ale jeżeli chcesz umierać za wpisy Rapa wolna droga. Myślałem że reprezentujesz skrajnie inne poglądy ale widzę polityka może łączyć. I tylko z tego powodu pójdziesz na zderzenie. Ok. 

Nie zmienia to faktu że po tym jak nie mamy moderacji skrajnie atakujący post który wpadł mi w oko czy ucho to wpis który mnie zaskoczył właśnie ten który tak oceniłem. 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Mamy tu gości kontrowersyjnych od samego początku. Ale jeżeli chcesz umierać za wpisy Rapa wolna droga. Myślałem że reprezentujesz skrajnie inne poglądy ale widzę polityka może łączyć. I tylko z tego powodu pójdziesz na zderzenie. Ok. 

Nie chcę umierać za wpisy Rapara. Chce zwrócić uwagę, że intensywna woń hipokryzji uderzyła moje nozdrza 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Nie chcę umierać za wpisy Rapara. Chce zwrócić uwagę, że intensywna woń hipokryzji uderzyła moje nozdrza 

Szkoda że tak to oceniasz. Widocznie nie udało mi się nigdy uniknąć tak kontrowersyjnych wpisów jak u kolegi. Szkoda bo wydawało mi się że mam inne wartości. Widocznie się mylę. 

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Nie zmienia to faktu że po tym jak nie mamy moderacji skrajnie atakujący post który wpadł mi w oko czy ucho to wpis który mnie zaskoczył właśnie ten który tak oceniłem. 

ten typ jebany pisowski troll, co nie może przestać pisać mimo, że jasno miał powiedziane żeby wypierdalał  , to jest na forum głównie dlatego że niektórzy podejmują z nim dyskusję, cytując i odpowiadając na te jego durne propagandowe wypociny. Jak przestaną z nim polemizować to ta menda sie schowa w swojej poniemieckiej norze i zamknie parszywą mordę 

Fajnie by było gdybyś najpierw zapoznał się z treścią choć jednego z wielu wpisów, które dziś produkuje kolega, którego postanowiłeś rycersko bronić przed brzydkimi słowami.

Jeżeli jestem autorem porównywalnych wpisów serio obraźliwych i szkalujących inne grupy społeczne co rap to coś poszło nie tak w procesie mojej edukacji. 

Teraz, fluber napisał(a):

ten typ jebany pisowski troll, co nie może przestać pisać mimo, że jasno miał powiedziane żeby wypierdalał  , to jest na forum głównie dlatego że niektórzy podejmują z nim dyskusję, cytując i odpowiadając na te jego durne propagandowe wypociny. Jak przestaną z nim polemizować to ta menda sie schowa w swojej poniemieckiej norze i zamknie parszywą mordę 

Fajnie by było gdybyś najpierw zapoznał się z treścią choć jednego z wielu wpisów, które dziś produkuje kolega, którego postanowiłeś rycersko bronić przed brzydkimi słowami.

Wiesz że to jest taka prowokacyjna funkcja wpisów jak Julek z „Aha”

Teraz, ignazz napisał(a):

Jeżeli jestem autorem porównywalnych wpisów serio obraźliwych i szkalujących inne grupy społeczne co rap to coś poszło nie tak w procesie mojej edukacji. 

O tym dyskutuj z @julekstep. Ja mówię o hipokryzji, bo bronisz gościa, który nawet dziś pisał tu gorsze rzeczy niż te, na które się oburzasz 

Nie zmienia to faktów że czasem trollujesz. I sam się nawet przyznajesz 

O tym dyskutuj z @julekstep. Ja mówię o hipokryzji, bo bronisz gościa, który nawet dziś pisał tu gorsze rzeczy niż te, na które się oburzasz 

Nie wszystko może przeczytałem. Więc mój błąd. Ale czy bronie? Raczej dziwię się na atak niż sankcjonuje wpisy kolegi. To dwie inne sprawy 

Krytykuje atak na usera niż pisze że się zgadzam co pisał i kogo atakował. To spora roznica. 

I jako osoba inteligenta zgodzisz się że wiesz co rap zawsze wrzuci na koniec dyskusji do adwersarza. 

Odnośnik jest zawsze ten sam. Niezależnie od jakości czy tematu dyskusji. 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Nie zmienia to faktów że czasem trollujesz. I sam się nawet przyznajesz 

Nie wszystko może przeczytałem. Więc mój błąd. Ale czy bronie? Raczej dziwię się na atak niż sankcjonuje wpisy kolegi. To dwie inne sprawy 

Na wpis, w którym ktoś pisze że jestem jebanym trollem z parszywą mordą i mendą, która powinna się schować w poniemieckiej norze odpowiadasz, że Nie zmienia to faktów że czasem trollujesz?:)

Przecież to nie jest to tak, że wykonywał roboty wymagające ćwierć mózgu chociaż, ot pracę dla nieudaczników, taki typowy white trash

@ignazz przecież mayor wykonywał pracę i jest biały. Nie wiem o co sie czepiasz.

A osoba która rzuca dziwne prostackie kalumnie równocześnie szczycąc się że czyta własnym Platona Sokratesa czy Senekae jest groteskowa. 

Na wpis, w którym ktoś pisze że jestem jebanym trollem z parszywą mordą i mendą, która powinna się schować w poniemieckiej norze odpowiadasz, że Nie zmienia to faktów że czasem trollujesz?:)

Odpowiem na twoim poziomie 

trollujesz prowokujesz biegasz po lasach w miejscu gdzie były kiedyś Niemcy. Mógłbym spokojnie potwierdzić. 

Ale tu akurat żartuje. 

co nie zawsze wynika z twoich wpisów. 

O ile pomiędzy nami zawsze może coś korzystnego się urodzić chociaż w kwestii charytatywnej bo masz dobre pomysły to u kolegi Rap i Maj tego nie widzę więc to nie my jesteśmy problemem choć twoje wrzutki mnie martwią bo nie wiem co chcesz osiągnąć będąc w opozycji ;€ 

Lubisz wrzucić link i tyle. Jak ten i tym tymczasowo aresztowanym gdy kolega z partii w sobotę żądał kontaktu aby sprawdzić czy kupił leki. A prosta lektura przepisów karnych plus regulamin aresztu mógł sprawić że byś tego wpisu nie wstawał aby siać ferment. Nawet czekałem czy coś odpiszesz ale dałeś spokój. Nie mając racji dodam na marginesie. 

7 minut temu, ignazz napisał(a):

O ile pomiędzy nami zawsze może coś korzystnego się urodzić chociaż w kwestii charytatywnej bo masz dobre pomysły to u kolegi Rap i Maj tego nie widzę więc to nie my jesteśmy problemem choć twoje wrzutki mnie martwią bo nie wiem co chcesz osiągnąć będąc w opozycji ;€ 

W sensie że dziwi Cię że z dwóch 'chamskich' userów fluber woli akurat tego który nie pisze o nim per 'menda z parszywą mordą'?

W momencie kiedy sam moralizujesz też tylko jednego z tej dwójki ponieważ... (tutaj sobie wybierz powód dlaczego tak robisz)