Pablo81 Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Teraz, RappaR napisał(a): U Ciebie zostanie niestety tylko samotna kanciapa do końca życia Co zrobisz Ja ci miło życzę, a ty mi nie. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Co zrobisz Ja ci miło życzę, a ty mi nie. Szkoda. A ja Ci życzę wyleczenia się z urojenia, że jakakolwiek piękna kobieta by chciała z Tobą założyć rodzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 17 minut temu, RappaR napisał(a): jakby jakakolwiek piękna kobieta chciałaby ... kiedykolwiek założyć rodzinę 3 minuty temu, RappaR napisał(a): jakakolwiek piękna kobieta by chciała z Tobą założyć rodzinę Tip -> nie-piekne kobiety tez moga miec dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) 6 minut temu, RappaR napisał(a): A ja Ci życzę wyleczenia się z urojenia, że jakakolwiek piękna kobieta by chciała z Tobą założyć rodzinę Dziękuję Doceniam, bo wiem, że wzniosłeś się na wyżyny swojej empatii, Sheldon Edytowane 23 Listopada 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 22 minuty temu, julekstep napisał(a): Tip -> nie-piekne kobiety tez moga miec dzieci Ale to chyba lepiej być singlem niż mieć jakąś obrzydliwą żonę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 12 minut temu, RappaR napisał(a): Ale to chyba lepiej być singlem niż mieć jakąś obrzydliwą żonę? Jasna sprawa Btw, myślałeś o takim modelu rodziny: https://www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,29339847,poslubila-szmaciana-lalke-i-urodzila-jej-szmaciane-dziecko.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Jasna sprawa Btw, myślałeś o takim modelu rodziny: https://www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,29339847,poslubila-szmaciana-lalke-i-urodzila-jej-szmaciane-dziecko.html ? Nie, to Twoja „rodzina”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 32 minuty temu, RappaR napisał(a): Ale to chyba lepiej być singlem niż mieć jakąś obrzydliwą żonę? Widac ze uja wiesz, najwazniejsze zeby mila byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Teraz, elwariato napisał(a): Widac ze uja wiesz, najwazniejsze zeby mila byla i mało gadała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) Godzinę temu, RappaR napisał(a): Ale to chyba lepiej być singlem niż mieć jakąś obrzydliwą żonę? Mysle ze miedzy 'piekna' a 'obrzydliwa' jest troche przestrzeni No i decydujac sie na dzieci z jakas panna musisz miec swiadomosc ze ja oszpecasz , wiec 'piekno'w tym przypadku nie powinno byc nr1 priorytetem Edytowane 23 Listopada 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): No i decydujac sie na dzieci z jakas panna musisz miec swiadomosc ze ja oszpecasz nieprawda. są kobiety które będąc mamuśkami lepiej wyglądają niż przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał(a): Mysle ze miedzy 'piekna' a 'obrzydliwa' jest troche przestrzeni No i decydujac sie na dzieci z jakas panna musisz miec swiadomosc ze ja oszpecasz , wiec 'piekno'w tym przypadku nie powinno byc nr1 priorytetem To jest cały rapar, on nie widzi nic pomiędzy. "Tarzanie się ze śmiechu" "Obrzydliwa" Coś jeszcze było ostatnio gdzie w brał przeciwległy biegun. Nie wiem skąd to u niego ale ten typ tak ma. 3 minuty temu, Koelner napisał(a): nieprawda. są kobiety które będąc mamuśkami lepiej wyglądają niż przed Zbok ! Edytowane 23 Listopada 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 13 minut temu, Koelner napisał(a): nieprawda. są kobiety które będąc mamuśkami lepiej wyglądają niż przed Tylko cycki sie moga poprawic imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 21 minut temu, julekstep napisał(a): Tylko cycki sie moga poprawic imho e tam. kwestia zadbania, sporo kobitek około 40tki mają kabone, chodzą se na fitness, mają hajs na fryzjera, dobre ciuchy i kosmetyczkę i w c*** lepiej wyglądają niż jak były biednymi studentkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) 20 minut temu, Koelner napisał(a): e tam. kwestia zadbania, sporo kobitek około 40tki mają kabone, chodzą se na fitness, mają hajs na fryzjera, dobre ciuchy i kosmetyczkę i w c*** lepiej wyglądają niż jak były biednymi studentkami Ale to kwestia kasy, a nie ciąży czy macierzyństwa. Brak snu czy dodatkowy stres raczej nie poprawią urody + sama ciąża czy poród też jakoś pozytywnie się nie odbija. Edytowane 23 Listopada 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 8 minut temu, Koelner napisał(a): e tam. kwestia zadbania, sporo kobitek około 40tki mają kabone, chodzą se na fitness, mają hajs na fryzjera, dobre ciuchy i kosmetyczkę i w c*** lepiej wyglądają niż jak były biednymi studentkami No ale jakby sie dorobily, wycwiczyly i zrobily a nie mialy po drodze dzieci to efekt pewnie by mialy jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 56 minut temu, Koelner napisał(a): e tam. kwestia zadbania, sporo kobitek około 40tki mają kabone, chodzą se na fitness, mają hajs na fryzjera, dobre ciuchy i kosmetyczkę i w c*** lepiej wyglądają niż jak były biednymi studentkami No lepiej jest być młodym i bogatym niż starym i biednym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 pierdolicie jak feministki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Godzinę temu, julekstep napisał(a): No ale jakby sie dorobily, wycwiczyly i zrobily a nie mialy po drodze dzieci to efekt pewnie by mialy jeszcze lepszy Mogłyby nie mieć motywacji wtedy plus jednak często dochodzą pieniądze męża na te efekty. Ale by była jakaś reguła poza tym, że lepiej jest się pięknym urodzić, to nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi