lorak Opublikowano 31 Października Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października co ciekawe, w dyskusjach o istnieniu boga wierzący często wyciągają argument, ze wszystkie religie tak naprawdę mówią o tym samym bogu ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października Godzinę temu, Koelner napisał(a): nikt nie lubi dzielić się owcami do strzyżenia Konkurencja jest lepsza dla klienta, monopol jest lepszy dla firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października 2 godziny temu, lorak napisał(a): co ciekawe, w dyskusjach o istnieniu boga wierzący często wyciągają argument, ze wszystkie religie tak naprawdę mówią o tym samym bogu ; ] Jakimś specjalnie wierzącym bym siebie nie nazwał, ale zawsze mnie śmieszy, że są podobieństwa między księgami danych religii, których ortodoksi jakby raczą nie zauważać albo widzą, ale udają że nie istnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 31 Października Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października muszą udawać, bo inaczej trzeba by przyznać się do wielu błędów, choćby że te wszystkie morderstwa w wojnach religijnych nie były jednak z woli boga. ale z czasem z tego wyrosną, tak jak np. żydzi wyrośli z politeizmu, bo przecież na początku Jahwe był tylko jednym z wielu bogów i to nawet nie tym najmocniejszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października 56 minut temu, Pepis21 napisał(a): Jakimś specjalnie wierzącym bym siebie nie nazwał, ale zawsze mnie śmieszy, że są podobieństwa między księgami danych religii, których ortodoksi jakby raczą nie zauważać albo widzą, ale udają że nie istnieją. raczej to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października Godzinę temu, Pepis21 napisał(a): Jakimś specjalnie wierzącym bym siebie nie nazwał, ale zawsze mnie śmieszy, że są podobieństwa między księgami danych religii, których ortodoksi jakby raczą nie zauważać albo widzą, ale udają że nie istnieją. Trudno, żeby podobieństw nie było, szczególnie, że moralność wyrasta z tego samego pnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada W dniu 30.10.2024 o 10:25, fluber napisał(a): No i co bym im powiedział? Że na publicznej drodze stoi człowiek i wygląda jakby chciał mnie okraść? Trzeba by bylo im powiedziec, ze czujesz sie niespokojnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 48 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): kontekst rozpierdala system! "nie w dupe, nie w dupe!" - pewresearch.org bang! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada ale piekny wpierdol skonczylo sie w c***a walenie, wystawianie kandydatki ktora boi sie powiedziec co mysli, boi sie wywiadow piekna sprawa, nawet amerykanie nie dadza sie tak robic w c***a Trump jaki jest taki jest ale przynajmniej nie boi sie pokazac kim jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Godzinę temu, Kubbas napisał(a): ale piekny wpierdol Mnie zastanawia jakim cudem wszystkie sondaże liberalnych mediów pokazywały wygrana Harris gdy bukmacherzy jednoznacznie wskazywali na Trumpa. Przecież takie sondaże jak np. selzer w Iowa gdzie przedwczoraj podawali że Harris wygra różnica 3 procent a w rzeczywistości przegrała różnica 13 procent to jakieś nieporozumienie. Edytowane 6 Listopada przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada to zmieni nam się namiestnik w ambasadzie USA w Wawie i wystruga nam prezydenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Lemingi zszokowane 58 minut temu, fluber napisał(a): Mnie zastanawia jakim cudem wszystkie sondaże liberalnych mediów pokazywały wygrana Harris gdy bukmacherzy jednoznacznie wskazywali na Trumpa. Jak ktoś wierzy mediom sam sobie szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada (edytowane) najlepiej było na /rpolitics. codziennie prześmiewcze posty o Trumpie, w polls prowadzi Harris, a w ogóle to Donald będzie siedział. twojego komentarza też w sumie jestem ciekaw @mayor Edytowane 6 Listopada przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 8 minut temu, Alonzo napisał(a): Lemingi zszokowane Jak ktoś wierzy mediom sam sobie szkodzi Bardziej mnie zastanawia po co takie sondaże publikować. Jak się 2 dni przed wyborami napiszę że Twój kandydat na wygraną praktycznie w kieszeni to przecież motywacja do pójścia na wybory spada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 11 minut temu, lorak napisał(a): twojego komentarza też w sumie jestem ciekaw @mayor Moze byc ciezko. Pewnie wlasnie sie pakuje na powrot do US Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Zainteresowanie u mnie tymi wyborami było małe, ale ze wszystkich żródeł, które śledzę i którym ufam od kilku tygodni mówiono o sporej przewadze Trumpa, w poniedziałek gadam z dwoma ziomkami i mnie wyśmiali, że będzie blisko, że Harris może wygrać i że się na momencie zamachu chyba zatrzymałem, jeden z nich nawet hajs na Camele postawił jak te TVNy mielą ludziom mózgi, to jest niebywałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Godzinę temu, Koelner napisał(a): to zmieni nam się namiestnik w ambasadzie USA w Wawie i wystruga nam prezydenta Przecież prezydent już dawno wystrugany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak te TVNy mielą ludziom mózgi, to jest niebywałe Mnie to najbardziej dziwi zaangażowanie TVN w lansowania Harris Polskim widzom, jakbyśmy to my głosowali i od nas coś zależało. Zupełnie nie śledziłem tego co się dzieje w USA bo może i nie mam tych wyborów w dupie ale wystarczy mi ograniczenie się do poznania wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi