agresywnychomik Opublikowano 16 Września Udostępnij Opublikowano 16 Września 11 godzin temu, mayor napisał(a): Następny zamach na Trumpa .Tym razem proukraiński zamachowiec Do 3 razy sztuka xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września jak to Żydzi zrobili że Hezbollahu pagery powybuchały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 17 Września Udostępnij Opublikowano 17 Września 49 minut temu, Koelner napisał(a): jak to Żydzi zrobili że Hezbollahu pagery powybuchały? Abdullahy chyba kupili pagery ,tam gdzie zakupy robił Morawiecki. W sklepie z odzieżą patriotyczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Września Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września W dniu 17.09.2024 o 17:38, Koelner napisał(a): jak to Żydzi zrobili że Hezbollahu pagery powybuchały? to są geniusze pod względem operacji wywiadu, następnego dnia wybuchły krótkofalówki ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 8 godzin temu, RappaR napisał(a): No to masz 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): No to masz 1/4 3/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 10 minut temu, RappaR napisał(a): 3/4 Tja Zony nie masz, dzieci nie masz, domu też nie masz Mieszkanie nawet za 9 baniek to nie dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Tja Zony nie masz, dzieci nie masz, domu też nie masz Mieszkanie nawet za 9 baniek to nie dom. A home to nie house poligloto. @RappaR czy Twoja nowa dziewczyna jest pełnoletnia? Bo nijak nie wychodzi mi 3/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 14 minut temu, fluber napisał(a): A home to nie house poligloto. @RappaR czy Twoja nowa dziewczyna jest pełnoletnia? Bo nijak nie wychodzi mi 3/4. 21 godzin temu, fluber napisał(a): Zatem nara! Tego się trzymaj. Nie codziennie jest pasienie trolla Po prostu przeczytałem w pośpiechu house. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września (edytowane) Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Tja Zony nie masz, dzieci nie masz, domu też nie masz Mieszkanie nawet za 9 baniek to nie dom. Żony nie mam. Ale mieszkanie(home - the house, apartment, etc. where you live, especially with your family) mam Dziecko mam. Mieszkam sam. Godzinę temu, fluber napisał(a): A home to nie house poligloto. @RappaR czy Twoja nowa dziewczyna jest pełnoletnia? Bo nijak nie wychodzi mi 3/4. Tak, ale wychodzi, bo mam kociego syna od 7 lat. Edytowane 20 Września przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 49 minut temu, RappaR napisał(a): Dziecko mam. Kociecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Godzinę temu, RappaR napisał(a): Tak, ale wychodzi, bo mam kociego syna od 7 lat. Strzelam ze ten wykres - ktory sam wkleiles - nie uwzglednia takich przypadkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Godzinę temu, RappaR napisał(a): Żony nie mam. Ale mieszkanie(home - the house, apartment, etc. where you live, especially with your family) mam Dziecko mam. Mieszkam sam. Tak, ale wychodzi, bo mam kociego syna od 7 lat. Wiem, że to żart, ale obserwując SM naprawdę młodym ludziom odpierdala. Personalizują swoje kotki/pieski, a jak ktoś napisze coś nieprzychylnego temu modelowi rodziny, to są spazmy na sto komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 12 minut temu, Pablo81 napisał(a): Wiem, że to żart, ale obserwując SM naprawdę młodym ludziom odpierdala. Personalizują swoje kotki/pieski, a jak ktoś napisze coś nieprzychylnego temu modelowi rodziny, to są spazmy na sto komentarzy. Religia uśmiechu od początku walczy ostro z odszczepieńcami 31 minut temu, julekstep napisał(a): Strzelam ze ten wykres - ktory sam wkleiles - nie uwzglednia takich przypadkow Faszyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 12 godzin temu, RappaR napisał(a): Już mam 4/4 - now what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 2 minuty temu, P_M napisał(a): Już mam 4/4 - now what? Potrzebujesz kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Teraz, RappaR napisał(a): Potrzebujesz kota Mam psa, nie chce kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 3 minuty temu, P_M napisał(a): Już mam 4/4 - now what? Jesteś ze starej szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września 1 minutę temu, P_M napisał(a): Mam psa, nie chce kota Powtarzam - potrzebujesz kota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi