lorak Opublikowano 3 Września Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września nie rozumiesz, że dobrze jest spróbować zrozumieć co ktoś chciał przekazać, zamiast czepiać się każdego zwrotu. do zastanowienia też jest, jaką wartość ma ocenianie osoby przez to, co powiedziała 14 lat temu oraz dlaczego akurat teraz taka wypowiedź została nagle wyciągnięta z kapelusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września 5 minut temu, lorak napisał(a): nie rozumiesz, że dobrze jest spróbować zrozumieć co ktoś chciał przekazać, zamiast czepiać się każdego zwrotu. do zastanowienia też jest, jaką wartość ma ocenianie osoby przez to, co powiedziała 14 lat temu oraz dlaczego akurat teraz taka wypowiedź została nagle wyciągnięta z kapelusza. Czemu Trumpowi są wyciągane sprawy z 2011? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Września Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września ponieważ propagandziści muszą jakoś zarobić na chleb, a wiedzą, że takie kąski angażują ludzi, bo polityka to rodzaj narkotyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września W dniu 2.09.2024 o 16:10, Kubbas napisał(a): fajny podcast dość nowy z Trumpem. dobrze wypada w takich rozmowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 3 godziny temu, the_secret napisał(a): fajny podcast dość nowy z Trumpem. dobrze wypada w takich rozmowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Pudrowanie trupa. Nie ważne jak bardzo próbują go wybielić w tych wywiadach, to i tak kalendarza nie oszukają ,zawsze będzie widać ,że fizycznie i mentalnie jest 80-letnim stetryczałym starcem, w dodatku z przewlekłą otyłością .Nie ma c***a żeby dał radę w debacie przeciwko bystrej wyszczekanej babce w swoim prime. Przez cały długi Labor Day weekend zajął się przepychankami z Armią wokół incydentu na cmentarzu Arlington, a w tym czasie Kamala obskoczyła Michigan, Wisconsin i Pensylwanię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Godzinę temu, mayor napisał(a): Pudrowanie trupa. Nie ważne jak bardzo próbują go wybielić w tych wywiadach, to i tak kalendarza nie oszukają ,zawsze będzie widać ,że fizycznie i mentalnie jest 80-letnim stetryczałym starcem, w dodatku z przewlekłą otyłością .Nie ma c***a żeby dał radę w debacie przeciwko bystrej wyszczekanej babce w swoim prime. Przez cały długi Labor Day weekend zajął się przepychankami z Armią wokół incydentu na cmentarzu Arlington, a w tym czasie Kamala obskoczyła Michigan, Wisconsin i Pensylwanię . Czyli okazało się, że Trump udziela wyreżyserowanych wywiadów, Kamala wcale się nie chowa. Kto by pomyślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Tylko Hilary szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 25 minut temu, Pablo81 napisał(a): Czyli okazało się, że Trump udziela wyreżyserowanych wywiadów, Kamala wcale się nie chowa. Kto by pomyślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września Chyba pierwszy raz się z nim zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września A tak z ciekawości, jakie to miał wcześniejsze wypowiedzi, że się z nim kompletnie nie zgadzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września 14 minut temu, Szabla napisał(a): A tak z ciekawości, jakie to miał wcześniejsze wypowiedzi, że się z nim kompletnie nie zgadzałeś? Dużo widziałem z Twittera jego komentarzy na różne kwestie światopoglądowe jak mi gdzieś wyskakiwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września W dniu 3.09.2024 o 14:32, ignazz napisał(a): my zawsze Czechów lubiliśmy a oni nas wcale Mój sąsiad robił z nimi interesy. Najbardziej wkurwiało ich, że wg nas oni powinni potrafić gadać lub chociaż rozumieć wszystko po polsku jak tam zajedziemy, a my ich języka nie musimy rozumieć (a nawet wyśmiewamy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 4 Września Udostępnij Opublikowano 4 Września W dniu 3.09.2024 o 14:32, ignazz napisał(a): To zawsze dla mnie fenomen jak my zawsze Czechów lubiliśmy a oni nas wcale. Można mieć gdzieś kosę i wzajemną niechęć ale tu jest wyjątkowo. Co dobre dosyć długo istniało przeświadczenie że oni nas też lubią Pamiętam jak dziś wypady do Pragi i bardzo otwarte akcentowanie naszej sympatii do nich - od kelnera do blondynki Czeszki - po czym szczególnie u tych pierwszych widoczna była niechęć i opryskliwosc. Może jakaś tam część ludzi w Pradze ma złe doświadczenia z polskimi turystami. ;] Na tej samej zasadzie w takim Krakowie pewnie nie przepadają za Angolami. Mariusz Szczygieł mocno siedzi w tematyce czeskiej i on jakiejś wielkiej niechęci Czechów do Polaków nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września (edytowane) Jak ktoś jest normalny i się normalnie zachowuje w Czechach czyli np. nie dziwi się że w hospodzie przynoszą mu piwo bez wcześniejszego zamówienia go co jest dla nich normą to nie zauważyłem niechęci Czechów do nas a byłem parokrotnie Na pewno najbardziej wkurwia ich to że Polacy są często głośni, nie dziwię się bo mnie też do wkurwia. Edytowane 5 Września przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Tam też było grane że tip był doliczany do rachunku a kelnerzy często byli opryskliwi i sam myślałem że absolutnie im się nie należy. Poza na bank alkoholowymi kwestiami tamtą sprawa też mogła być jakimś zarzewiem konfliktu. Dodatkowo politycy zawsze szukają wymówek i celu do ataku. Polska po Zaolziu była pewnie wygodnym celem. Ale główny powód to moczymordy zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września (edytowane) Z kolei Morawianie nas lubią i wręcz chcieliby należeć do polski. A przynajmniej chwile pracowałem z jednym prawdziwym Morawianinem z dziada pradziada i taki pogląd mi przedstawił. I gadał też jakąś gwarą bliższą naszemu językowi. Edytowane 5 Września przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września (edytowane) https://www.bankier.pl/wiadomosc/Holandia-wprowadzila-zakaz-korzystania-z-telefonow-we-wszystkich-szkolach-8805582.html Good Call Edytowane 7 Września przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września https://www.onet.pl/informacje/fakt/nowe-rewelacje-o-ufo-jestesmy-odwiedzani-zapewnia-admiral-usa/d65nh52,e763a960 trafił mi się w darmowym premium, jak myślicie mają stany te technologię obcych czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września 2 godziny temu, P_M napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/fakt/nowe-rewelacje-o-ufo-jestesmy-odwiedzani-zapewnia-admiral-usa/d65nh52,e763a960 trafił mi się w darmowym premium, jak myślicie mają stany te technologię obcych czy nie? zbyt male roznice technologiczne z ruskimi i chinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi