steve Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): BTW ty wrzuciłeś dużo bardziej kontrowersjny post, swiadczacy, że snajper mial problemy ze wzrokiem, ale to moje stwierdzenie, że Trump przyaktorzyl wywołało oburzenie Przyaktorzyl po strzale w ucho? Strzelałeś kiedyś z broni z ostra amunicja? Albo dostałeś kulkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca (edytowane) 4 minuty temu, steve napisał(a): Przyaktorzyl po strzale w ucho? Strzelałeś kiedyś z broni z ostra amunicja? Albo dostałeś kulkę? Chodzi mi o gesty zwycięstwa 2s po otrzymaniu obrażeń. Wycisnął maksimum korzyści z tej sytuacji. 6 minut temu, julekstep napisał(a): No myslalem ze podlapiesz pomysl i stworzysz ankiete tak jak lubisz. Bo przeciez poprzedniej ankiety nie stworzyles tylko dlatego ze nie lubisz Rappara. To by bylo malostkowe! Skrytykowales te ankietę, więc nie będę robił nowej. Ale ty możesz zrobić simkę poranną? Edytowane 14 Lipca przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Chodzi mi o gesty zwycięstwa 2s po otrzymaniu obrażeń. Wycisnął maksimum korzyści z tej sytuacji. Czyli 2 sekundy po tym jak dostał kulkę myślał o korzyściach politycznych jakie może wyciągnąć z tej sytuacji (zakładamy, że nie wiedzial o zamachu, wiec musialo mu to zajsc w glowie w sekundę), a nie była to jego naturalna reakcja? Edytowane 14 Lipca przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Skrytykowales te ankietę, więc nie będę robił nowej. Ja jestem malostkowy, wiec sie nie sugeruj! 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ale ty możesz zrobić simkę poranną? Niestety dzis i jutro rano nie moge! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 1 minutę temu, steve napisał(a): Czyli 2 sekundy po tym jak dostał kulkę myślał o korzyściach politycznych jakie może wyciągnąć z tej sytuacji (zakładamy, że nie wiedzial o zamachu, wiec musialo mu to zajsc w glowie w sekundę), a nie była to jego naturalna reakcja? Kilka sekund po otrzymaniu kulki podnoszenie ręki w geście zwycięstwa nie jest wg mnie naturalną reakcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 32 minuty temu, steve napisał(a): No sorry, ale w sprawie tej Polki to ja podzielam zdanie vice. Pojechała sama do Grecji, chlopak w PL, a ona się zabawiała z ciapatym (ciapatymi?) i łaziła gdzieś po wyspach, ufając obcemu kolorowemu do tego w obcym kraju. Sama sobie winna. Przeciez ten chlopak byl z nia na wyspie, tylko ze w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Przeciez ten chlopak byl z nia na wyspie, tylko ze w pracy Pojebało mi się z tą Polka z Egiptu chyba. Była z chłopakiem jak to sie stalo? Nie. Szlajala się sama w obcym kraju z ciapatymi? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2 minuty temu, steve napisał(a): Pojebało mi się z tą Polka z Egiptu chyba. Była z chłopakiem jak to sie stalo? Nie. Szlajala się sama w obcym kraju z ciapatymi? Tak. odpierdol się od niej, mówił jej że jest Italiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 59 minut temu, steve napisał(a): Sama sobie winna. Sama to mogla byc sobie winna zlej opinii za takie prowadzanie sie itp Pisanie ze jest sama sobie winna w kontekscie smierci jest mocno c***owe tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 53 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Kilka sekund po otrzymaniu kulki podnoszenie ręki w geście zwycięstwa nie jest wg mnie naturalną reakcją. Dla ciebie półtorej minuty to kilka sekund?Musisz miec niezłe loty,skoro tak ci wykrzywia czasoprzetrzeń.Przy takich zakłóceniach to nie ma szans,zebyś cokolwiek racjonalnie ocenił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 11 minut temu, Larry Legend napisał(a): Dla ciebie półtorej minuty to kilka sekund?Musisz miec niezłe loty,skoro tak ci wykrzywia czasoprzetrzeń.Przy takich zakłóceniach to nie ma szans,zebyś cokolwiek racjonalnie ocenił. Widziałem relacje w TVP info i to było kilka sekund. Może obcięli. Zamiast wyjaśnić robisz jakies prymitywne wycieczki ad personam i lajkujesz prymitywne posty. W sumie nie mój problem - nie ja cię wychowywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): W sumie nie mój problem - nie ja cię wychowywałem. Jaka kurwą jebaną trzeba być żeby robić wycieczki na rodziców xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 7 minut temu, airmax napisał(a): Jaka kurwą jebaną trzeba być żeby robić wycieczki na rodziców xd Pięknie wychowany jesteś Taki fajny rynsztok Poza tym ładne zjebanie mózgowe, skoro to był pojazd na rodziców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 15 minut temu, Pablo81 napisał(a): Widziałem relacje w TVP info i to było kilka sekund. Może obcięli. Zamiast wyjaśnić robisz jakies prymitywne wycieczki ad personam i lajkujesz prymitywne posty. W sumie nie mój problem - nie ja cię wychowywałem. https://twitter.com/aleksanderolech/status/1812384746145529972?s=46&t=MmXAJeARMz5uE8ralwswKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Pięknie wychowany jesteś Taki fajny rynsztok Poza tym ładne zjebanie mózgowe, skoro to był pojazd na rodziców Typowo prostacko-wieśniacka gadka rasisty tak trzymaj pablito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca prośba z mojej strony: panowie ogarnijcie się troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Fajna reklama nowej jakosci w tvp tutaj wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Godzinę temu, julekstep napisał(a): Pisanie ze jest sama sobie winna w kontekscie smierci jest mocno c***owe tbh Z jednej stronie strony tak, z drugiej jednak należy kalkulować ryzyko związane z swoimi działaniami i możliwymi konsekwencjami. Przykładowo załóżmy mamy dwie frakcje kibicowskie różnych klubów i jeżeli jeden z nich postanowi sobie pójść do tej drugiej i naubliżać im, to musi się liczyć z potencjalną szansą wpie*dolu jakkolwiek naganna przemoc w każdym wykonaniu by nie była. Także potępiony w pierwszej kolejności zamachowiec/morderca/awanturnik, ale dobrze przypominać, że świat nie jest taki piękny i kolorowy, a są w nim potencjalne niebezpieczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 17 minut temu, Pablo81 napisał(a): W sumie nie mój problem - nie ja cię wychowywałem. Napisał największy forumowy pizdeusz,płaczący za każdym razem o lajkowanie nieprzychylnych mu postów.Prawdziwy twardziel i autorytet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 1 minutę temu, Larry Legend napisał(a): Napisał największy forumowy pizdeusz,płaczący za każdym razem o lajkowanie nieprzychylnych mu postów.Prawdziwy twardziel i autorytet. "Pizdeusz" - brawo Zaraz wleci lajk od rappara, żeby potwierdzić, to, o czym piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi