Koelner Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 48 minut temu, Pablo81 napisał(a): Pamiętam, jaki podczas wyborów był tu zachwyt nad DT. A z grubsza miał ten sam przekaz. Co się zmieniło? fort Trump powstał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 17 minut temu, julekstep napisał(a): aha czyli znowu coś sobie wymyśliłeś w ramach wojenki i teraz odwracasz kota ogonem innym wkręcając 'plemienność' rozumiem nie zaskoczyłeś jak stawiać chochoły 101 W dniu 6.11.2024 o 16:54, DRK napisał(a): Mnie podoba się jego obietnica zakończenia wojny na Ukrainie w 24 godziny. Rozwinąłbym uzasadnienie, ale nie wiem czy sens strzępić klawiaturę albowiem postawiłeś wysokie progi zaporowe, kto może odpowiadać , a nie wiem czy wg Twej nomenklatury pod któryś przypadkiem nie podpadam W dniu 6.11.2024 o 17:13, airmax napisał(a): Mnie w kontekście wyborów w USA interesuje tylko i wyłącznie kwestia wojny za naszą wschodnią granicą. Średnio podobała mi się wizja utrzymania dotychczasowej sytuacji. Jeśli jest kandydat, który mówi "trzeba wojnę zakończyć jak najszybciej" to mi więcej nie trzeba Mając wojnę w sąsiednim kraju dyskutujemy o cłach jako jakimś argumencie? Come on W dniu 6.11.2024 o 06:43, Kubbas napisał(a): ale piekny wpierdol skonczylo sie w c***a walenie, wystawianie kandydatki ktora boi sie powiedziec co mysli, boi sie wywiadow piekna sprawa, nawet amerykanie nie dadza sie tak robic w c***a Trump jaki jest taki jest ale przynajmniej nie boi sie pokazac kim jest Minutę na to poświęciłem. Więcej nie oczekuj Nikt tu nie zrobił porównania do dziadka z Alzheimerem, więc nie stawiaj chochoła mordko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 20 minut temu, Pablo81 napisał(a): Minutę na to poświęciłem. Więcej nie oczekuj Nikt tu nie zrobił porównania do dziadka z Alzheimerem, więc nie stawiaj chochoła mordko Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Pamiętam, jaki podczas wyborów był tu zachwyt nad DT. A z grubsza miał ten sam przekaz. Co się zmieniło? zachwyt nad DT = "Trump jaki jest taki jest" mkay a pozostałych dwóch userów odpowiedziało ci na pytanie 'co się zmieniło' (wojna na Ukrainie ciągle trwa, więc DT nie zrealizował tej obietnicy) -> mam nadzieję że pomogłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): stawianie kogoś trochę wyżej od dziadka z alzheimerem? (bo ja kojarzę że narracja tu to od dawna spory mindfuck że walka o najbardziej wpływowe stanowisko świata to starcie tetryków, którzy powinni bawić wnuki) Tak tylko przypomnę, że tam w pewnym momencie za ,,trzecią drogę'' robił Bernie Sanders, który jest starszy i od Trumpa i od Bidena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): zachwyt nad DT W dniu 6.11.2024 o 17:13, airmax napisał(a): Mnie w kontekście wyborów w USA interesuje tylko i wyłącznie kwestia wojny za naszą wschodnią granicą. Średnio podobała mi się wizja utrzymania dotychczasowej sytuacji. Jeśli jest kandydat, który mówi "trzeba wojnę zakończyć jak najszybciej" to mi więcej nie trzeba Mając wojnę w sąsiednim kraju dyskutujemy o cłach jako jakimś argumencie? Come on zachwyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca W dniu 8.02.2025 o 10:21, Pablo81 napisał(a): Uważam, że Trump ma świetny pomysł z Riwierą Wschodu przekazaną USA przez Izrael. Bardzo dobra idea. To już prędzej to jest zachwyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Teraz, fluber napisał(a): To już prędzej to jest zachwyt W Indiach nie rozpoznajecie ironii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 19 minut temu, Pablo81 napisał(a): W Indiach nie rozpoznajecie ironii? Error404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 4 godziny temu, jack napisał(a): Ehh, jak bardzo postać przywódcy zachodniego świata musi utwierdzać Irańczyków w przekonaniu, że są po właściwej stronie. tylko cholera trzeba raz na jakis czas przyciac kilkanascie tysiecy swoich zeby "nie szurali". jak zyc!?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Trump wprowadza nam zielony ład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 24 minuty temu, Pablo81 napisał(a): W Indiach nie rozpoznajecie ironii? Fluber nie jest Indianinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a): Fluber nie jest Indianinem. ani nie mieszka nad zatoka amerykanska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 6 minut temu, fluber napisał(a): Lol Przecież 750 milionów w kontekście zbrojeń to nie jest jakaś wielka suma. Jedno F35 kosztuje 90 baniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 14 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Przecież 750 milionów w kontekście zbrojeń to nie jest jakaś wielka suma. Jedno F35 kosztuje 90 baniek. afera -> desperacja -> pewniak! 37 minut temu, fluber napisał(a): Lol what a fucking LIE hahaha PURL (Prioritized Ukraine Requirements List) is only a NATO coordination list — it tells Allies what Ukraine needs most urgently. It is not a funding program or a pot of money. NATO does not have a large central “combined NATO fund” for buying weapons and military equipment for Ukraine. NATO common funds (like the NATO Security Investment Programme – NSIP) are relatively small and used mainly for infrastructure, headquarters, and exercises — not for direct lethal aid. Almost all military aid to Ukraine (weapons, ammunition, equipment) is provided bilaterally by individual countries using their own national budgets. The United States is the largest donor. When the Pentagon supplies items that match the PURL list, it is using US funds appropriated by Congress (through mechanisms like Presidential Drawdown Authority, USAI, FMF, etc.). In short: The Pentagon is aligning US money with Ukraine’s PURL priorities. It is not taking or diverting money from a shared NATO budget. PAJEET TRY HARDER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 6 godzin temu, julekstep napisał(a): jak stawiać chochoły 101 Nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Nawet Sean Strickland się obraził na Trumpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Nawet Sean Strickland się obraził na Trumpa Strickland miał dojebanego crossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Trump administration doing all it can to get Hungary's Orban re-elected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca @memento1984 Trump dostał hasło do konta białego domu na x? Czy już serio nie macie nikogo zdrowego na umyśle w administracji w trakcie wojny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi