Skocz do zawartości

wydarzenia na świecie (poza polską oraz ukrainą)

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, julekstep napisał(a):

Pajeet dokup tokenów, bo jprld xD

39 minut temu, memento1984 napisał(a):

Pozostawie to Twojej wyobrazni i interpretacji LLMa!

Kiedy staliście się tym pucułowatym, wąsatym wujkiem z wesela? Powtarzanie tego samego dowcipu piętnasty raz to już przesada

7 minut temu, julekstep napisał(a):

Mt 7, 3-5

Ja pierdolę. To nie jest moja wina, że nie ogarniacie, że to co piszę jest zgodne ze stanem faktycznym i w waszych głowach od lat zmyślam informacje o sobie dla zabawy, bo nie przyjmujecie do wiadomości rzeczywistości.

2 godziny temu, LAF napisał(a):

Mamy tutaj starcie dwóch skrajnych przypadków. Jeden czyli @fluber kupuje wszystko poniżej ceny rynkowej a drugi to @RappaR , który kupuje po najwyższej cenie jaka jest możliwa za daną usługę / towar. 

xd

No i na tej zasadzie stawka sie wyrownuje😋 plus choc na jednej lini obaj koledzy moga isc ramie w ramię, niejako dopelniajac się 

1 godzinę temu, julekstep napisał(a):

ciężko mi wymienić bardziej pedalskie rzeczy niż chodzenie do 'barbera'

to jest jakoś pomiędzy piciem whisky a robieniem kolegom fellatio

Czy moze byc cos bardziej prawdziwego niżli to co napisałes, i nie ma to znaczenia przy tej okazji, że masz te zakola😋

2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a):

Jasne że możesz znaleźć i za £50-£100 ale nie jestem fanem żeby ktoś ci robił laskę w miejscach o pulicznych xD

Fryzjerobarber to ma tam ta płachte na kłaczki, wiec chyba idzie dochowac dyskrecji

2 godziny temu, memento1984 napisał(a):

Pozostawie to Twojej wyobrazni i interpretacji LLMa!

akqita.jpg

2 godziny temu, fluber napisał(a):

Moja wyobraźnia mówi mi, że ktos inny np. żona zapłaciła za wizytę, która kosztowała z 200 dolców, ale ani nie chcesz się przyznać, ani nie chcesz kłamać.

1 godzinę temu, julekstep napisał(a):

🤣🤣🤣

[*]

Edytowane przez memento1984
lepszy "flow"

1 godzinę temu, fluber napisał(a):

Kiedy staliście się tym pucułowatym, wąsatym wujkiem z wesela? Powtarzanie tego samego dowcipu piętnasty raz to już przesada

Ja wiem, że trollujesz, ale poziom Twojego trollingu szoruje dno. Jest po prostu kiepski 

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Dobrze, dobrze moja Ty 7/10 21-latko!

Czyli jak pisałem o tym, że wystarczyło mieć ponad połowę zębów i nie być bezdomnym, żeby się ożenić z 21-latką 7/10, która zajmowała się domem to w pierwszej kolejności zinterpretowałeś to jako trolling, a w drugiej jako dosłowne stwierdzenie?

Ręce nie mają gdzie opadać na degradację umysłową tego forum. Serio, 10 lat temu każdy by ogarnął, że to hiperbola, pokazująca że 35 lat temu bez wykształcenia i dobrej pracy łatwo można było znaleźć żonę, która miała mniejszy przebieg niż teraz i robiła znacznie więcej w domu niż teraz i aktualnie przy takich samych warunkach początkowych jest to prawie niemożliwe. 

Uczenie się języka obcego jako hobby uchodzi tu za awangardę równą z posiadaniem niewolników w Afryce. Ludzie, czy wy serio nie uczycie się nowych rzeczy w życiu? Nie rozwijacie się intelektualnie? Siedzicie cały dzień na dupach w pracy, robiąc te same powtarzalne czynności, a potem wegetujecie intelektualnie, bo jesteście zmęczeni ładując w siebie przetworzone żarcie i tłuszcze trans? Co tu się odpierdala? Czy na tym forum jest jeszcze miejsce na żywiołową dyskusję na jakikolwiek temat, z sarkazmem, ironią, brawurowymi tezami? Cokolwiek co by jeszcze uzasadniało istnienie forum DYSKSUSYJNEGO?  Czy już faktycznie zwijamy żagle i razem z forum czekamy na śmierć? 

Teraz, fluber napisał(a):

Czyli jak pisałem o tym, że wystarczyło mieć ponad połowę zębów i nie być bezdomnym, żeby się ożenić z 21-latką 7/10, która zajmowała się domem to w pierwszej kolejności zinterpretowałeś to jako trolling, a w drugiej jako dosłowne stwierdzenie?

Nie. Nie doszedłem do drugiej interpretacji.

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Ręce nie mają gdzie opadać na degradację umysłową tego forum. Serio, 10 lat temu każdy by ogarnął, że to hiperbola, pokazująca że 35 lat temu bez wykształcenia i dobrej pracy łatwo można było znaleźć żonę, która miała mniejszy przebieg niż teraz i robiła znacznie więcej w domu niż teraz i aktualnie przy takich samych warunkach początkowych jest to prawie niemożliwe. 

Znaczy tłumaczysz osobie, która założyła temat wojna płci o narastającym konflikcie między płciami i niemożności tworzenia związków, że kiedyś było łatwiej wchodzić w związki i w tym samym akapicie piszesz o degradacji umysłowej?

Czy też chwalisz się przełomowym wnioskiem, że upowszechnienie się automatycznych pralek, zmywarek i mikrofalówek zmniejszyło czas obowiązków domowych?

4 minuty temu, fluber napisał(a):

Uczenie się języka obcego jako hobby uchodzi tu za awangardę równą z posiadaniem niewolników w Afryce. Ludzie, czy wy serio nie uczycie się nowych rzeczy w życiu? Nie rozwijacie się intelektualnie? Siedzicie cały dzień na dupach w pracy, robiąc te same powtarzalne czynności, a potem wegetujecie intelektualnie, bo jesteście zmęczeni ładując w siebie przetworzone żarcie i tłuszcze trans? Co tu się odpierdala? Czy na tym forum jest jeszcze miejsce na żywiołową dyskusję na jakikolwiek temat, z sarkazmem, ironią, brawurowymi tezami? Cokolwiek co by jeszcze uzasadniało istnienie forum DYSKSUSYJNEGO?  Czy już faktycznie zwijamy żagle i razem z forum czekamy na śmierć? 

Tutaj niestety się muszę zgodzić, bo właśnie się dowiedziałem, że chodzenie do typowego barbera z typowymi cenami, których otworzyło się prawie tyle co żabek, jest jakimkolwiek przejawem ekstrawagancji. 

22 minuty temu, RappaR napisał(a):

Tutaj niestety się muszę zgodzić, bo właśnie się dowiedziałem, że chodzenie do typowego barbera z typowymi cenami, których otworzyło się prawie tyle co żabek, jest jakimkolwiek przejawem ekstrawagancji

Mignelo tam w buksach ~690 zakladow fryzjerskich a zabek jest we Wroclawiu ~400 (!)

28 minut temu, fluber napisał(a):

Czy na tym forum jest jeszcze miejsce na żywiołową dyskusję na jakikolwiek temat, z sarkazmem, ironią, brawurowymi tezami?

“Polacy sa nieszczesliwi do tego stopnia ze chca miec zdecydowanie mniej dzieci per capita co rownie zamozni sasiedzi”

fluber:

”dane w PL sa zanizone bo gus wlicza wszystkich zameldowanych, a 20% niedoszacowanie to kwestia mianownika, tj ~20% bardzo szczesliwych kobiet w wieku rozrodczym nie chce mieszkac w PL i wyjechalo w przyplywie tej euforii tylko nie chcialo im sie wymeldowac” 

xD

mi tam sie podobaja te brawurowe tezy!

Edytowane przez memento1984