RappaR Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 3 minuty temu, memento1984 napisał(a): Booksy w US xD https://www.yelp.com/search?cflt=barbers&find_loc=Washington%2C+DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 4 minuty temu, RappaR napisał(a): https://www.yelp.com/search?cflt=barbers&find_loc=Washington%2C+DC And? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Przepraszam że się wtrace, ale dla pełnego zrozumienia złożoności tematu, powiem że strzyżenie męskie w Lublinie to koszt pomiędzy 50, a 100 zł. Nie dziękujcie za insiderskie info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 36 minut temu, memento1984 napisał(a): And? Price List Hair Cut – $50 Shave – $50 Beard Trim – $40 Neck Shave – $10 Shampoo – $15 Combination Prices Hair Cut & Beard Trim – $80 Hair Cut & Shave – $90 Fresh Cut Swagger – No Charge Cennik mojego barbera jest taki, tylko +10 i waluta złote, a nie dolary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 24 minuty temu, RappaR napisał(a): Price List Hair Cut – $50 Shave – $50 Beard Trim – $40 Neck Shave – $10 Shampoo – $15 Combination Prices Hair Cut & Beard Trim – $80 Hair Cut & Shave – $90 Fresh Cut Swagger – No Charge Cennik mojego barbera jest taki, tylko +10 i waluta złote, a nie dolary. Jakbys poszedl do normalnego fryzjera to by bylo trochu taniej no ale nie ten pierdstiż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 7 minut temu, elwariato napisał(a): Jakbys poszedl do normalnego fryzjera to by bylo trochu taniej no ale nie ten pierdstiż Zwykły "barber" w UK £12-15, długo było po £10 ale podnieśli ostatnio. Jasne że możesz znaleźć i za £50-£100 ale nie jestem fanem żeby ktoś ci robił laskę w miejscach o pulicznych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Mamy tutaj starcie dwóch skrajnych przypadków. Jeden czyli @fluber kupuje wszystko poniżej ceny rynkowej a drugi to @RappaR , który kupuje po najwyższej cenie jaka jest możliwa za daną usługę / towar. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Zwykły "barber" w UK £12-15, długo było po £10 ale podnieśli ostatnio. Jasne że możesz znaleźć i za £50-£100 ale nie jestem fanem żeby ktoś ci robił laskę w miejscach o pulicznych xD Ponizej $20 to bottomowy, 20-25 to srednia (male zaklady ktore sie nigdzie nie promuja) i sa jakies sieciowki. $30-40 topka. jak ktos chce znalezc drozej to sie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Biedaki. Ja płacę 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 5 minut temu, jack napisał(a): Biedaki. Ja płacę 140 Okazja jak za taki fryz: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego ciężko mi wymienić bardziej pedalskie rzeczy niż chodzenie do 'barbera' to jest jakoś pomiędzy piciem whisky a robieniem kolegom fellatio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, julekstep napisał(a): ciężko mi wymienić bardziej pedalskie rzeczy niż chodzenie do 'barbera' to jest jakoś pomiędzy piciem whisky a robieniem kolegom fellatio a jak chodzi sie do barbera ale nie ma sie brody? 23 minuty temu, jack napisał(a): Biedaki. Ja płacę 140 z happy endem? Dej adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Teraz, Koelner napisał(a): a jak chodzi sie do barbera ale nie ma sie brody? pedał to pedał w fetysze się nie wgłębiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 57 minut temu, LAF napisał(a): Mamy tutaj starcie dwóch skrajnych przypadków. Jeden czyli @fluber kupuje wszystko poniżej ceny rynkowej a drugi to @RappaR , który kupuje po najwyższej cenie jaka jest możliwa za daną usługę / towar. xd Ja jestem od dawna żonaty, a Rappar wciąż aktywnie działa na rynku matrymonialnym, więc to normalne, że inwestuje w wygląd ile się da. Kupowanie poniżej ceny rynkowej to złota zasada każdego inwestora. Godzinę temu, memento1984 napisał(a): Ponizej $20 to bottomowy, 20-25 to srednia (male zaklady ktore sie nigdzie nie promuja) i sa jakies sieciowki. $30-40 topka. jak ktos chce znalezc drozej to sie da. To ile zapłaciłeś za swoją ostatnią wizytę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 12 minut temu, fluber napisał(a): To ile zapłaciłeś za swoją ostatnią wizytę? $0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Teraz, memento1984 napisał(a): $0 Jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, fluber napisał(a): Jak to? Pozostawie to Twojej wyobrazni i interpretacji LLMa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 5 minut temu, memento1984 napisał(a): Pozostawie to Twojej wyobrazni i interpretacji LLMa! Moja wyobraźnia mówi mi, że ktos inny np. żona zapłaciła za wizytę, która kosztowała z 200 dolców, ale ani nie chcesz się przyznać, ani nie chcesz kłamać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2 minuty temu, fluber napisał(a): Moja wyobraźnia mówi mi, że ktos inny np. żona zapłaciła za wizytę, która kosztowała z 200 dolców, ale ani nie chcesz się przyznać, ani nie chcesz kłamać. Pajeet dokup tokenów, bo jprld xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Pajeet dokup tokenów, bo jprld xD Wiedzialem ze “pyknie”, nie dziekuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi