memento1984 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 7 godzin temu, fluber napisał(a): @memento1984 Orientujesz się jakie mogą być przyczyny? to pewnie profesorowie/top managerowie tacy jak Ty, co ogarniaja 2etaty w czasie 0.8 jednego na dole dane za ostatnie 30lat These are rounded to one decimal place for clarity, as commonly reported. • 1994: 6.2% • 1995: 6.7% (near peak) • 1996: 6.6–6.8% (historical high around 6.8%) • 1997: ~6.5% • 1998: ~6.2% • 1999: ~6.0% • 2000: ~5.6% • 2001: ~5.4% • 2002: 5.3% • 2003: ~5.2% • 2004: ~5.2% • 2005: ~5.1% • 2006: ~5.1% • 2007: ~5.2% • 2008: ~5.2% • 2009: ~5.1% (Great Recession influence) • 2010: ~5.0% • 2011: ~4.9% • 2012: ~4.9% • 2013: 5.0% • 2014: 4.9% • 2015: ~4.9% • 2016: ~4.9% • 2017: 4.9% • 2018: ~5.0% • 2019: ~5.1% • 2020: ~4.8% (pandemic dip) • 2021: ~5.0% • 2022: ~5.1% • 2023: ~5.1–5.2% • 2024: ~5.2–5.3% • 2025: ~5.4–5.5% (rising trend, with monthly peaks at 5.7% in Nov 2025) *january2026 ~5.3% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego @fluber napiszesz czy dales sie zlapac na jakas falszywke z twittera czy 5.3% to ATH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 17 minut temu, memento1984 napisał(a): @fluber napiszesz czy dales sie zlapac na jakas falszywke z twittera czy 5.3% to ATH? Dałem się złapać na fałszywkę z Twittera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 8 minut temu, fluber napisał(a): Dałem się złapać na fałszywkę z Twittera Proszę potwierdź że FLUBER (ten prawdziwy) żyje i ile chcesz za jego uwolnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Gadałem dziś z moją nauczycielką mandaryńskiego z Chin i zapytała mnie dziś o ceny fryzjera męskiego w Polsce, bo ma też ucznia z USA, który jej powiedział, że chodzi się strzyc max raz na 3 miesiące, bo strzyżenie męskie kosztuje 75 dolarów i go nie stać. Wkręcał ją czy serio tyle wychodzi za strzyżenie w USA @memento1984? Btw. pokazała mi też swój karnet na siłownię za 600 renminbi za 2 lata. Absurdalne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 6 minut temu, fluber napisał(a): Gadałem dziś z moją nauczycielką mandaryńskiego z Chin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 35 minut temu, julekstep napisał(a): On już całkiem jest pierdolnięty . Gadał z niemową i powiedziała że strzyżenie kosztuje $75 a niewidomy to potwierdził bo zobaczył w cenniku. Kiedy mieszkałem w NYC -podobno najdroższym miejscu w US to strzyżenie na Peel Street w Chinatown kosztowało $8-10 , a na Main Street w Flushing $5.Teraz trochę drożej $10-12 i $7-8.Jak dasz dwa dolary tipa to tak dziękują, że nie wiedzą w co całować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Godzinę temu, julekstep napisał(a): ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Gadałem dziś z moją nauczycielką mandaryńskiego z Chin i zapytała mnie dziś o ceny fryzjera męskiego w Polsce, bo ma też ucznia z USA, który jej powiedział, że chodzi się strzyc max raz na 3 miesiące, bo strzyżenie męskie kosztuje 75 dolarów i go nie stać. Wkręcał ją czy serio tyle wychodzi za strzyżenie w USA @memento1984? Btw. pokazała mi też swój karnet na siłownię za 600 renminbi za 2 lata. Absurdalne ceny Ale skąd to zdziwienie? Czy może wychodzić inaczej? Średnia cena w Polsce to 80-100 zł, ja tyle teraz płacę. Jak w USA mają kilka razy większe zarobki, to jak chcesz mieć cenę usługi niższą? Te 75 dolarów to jakieś 270 zł, jakoś 3 razy tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2 godziny temu, fluber napisał(a): Gadałem dziś z moją nauczycielką mandaryńskiego z Chin i zapytała mnie dziś o ceny fryzjera męskiego w Polsce, bo ma też ucznia z USA, który jej powiedział, że chodzi się strzyc max raz na 3 miesiące, bo strzyżenie męskie kosztuje 75 dolarów i go nie stać. Wkręcał ją czy serio tyle wychodzi za strzyżenie w USA @memento1984? Btw. pokazała mi też swój karnet na siłownię za 600 renminbi za 2 lata. Absurdalne ceny Jeszcze dużo nauki przed Tobą żeby zrozumieć co do ciebie Chińczycy mówią xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Godzinę temu, fluber napisał(a): ? Nie wiem w którym momencie się pokapowałeś że trochę za dużo o sobie pisałeś i od grubszego już czasu wrzucasz kolejne zasłony dymne. Kolega słusznie zauważył novum w twoim wpisie tym razem o tym mandaryńskim Sugeruje to że się uczysz tego pięknego języka podczas gdy w innych autopochwalnych wpisach nic o tym nie wspominałeś. Wygląda to po prostu tyle urokliwie co fałszywie. Ta nauczycielka pojawiła się tak nagle. Daj nam ochłonąć :))) No i mnie nie zdziwi nawet odwrócenie kota ogonem że rozmowa z nauczycielką nie znaczy pobierania lekcji można przecież zgłębiać tajniki fryzjerstwa światowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Ale skąd to zdziwienie? Czy może wychodzić inaczej? Średnia cena w Polsce to 80-100 zł, ja tyle teraz płacę. Jak w USA mają kilka razy większe zarobki, to jak chcesz mieć cenę usługi niższą? Te 75 dolarów to jakieś 270 zł, jakoś 3 razy tyle. Pewnie chodzisz do jakiegoś stylisty, ja płacę 45 i to dopiero od tego roku, bo w zeszłym płaciłem 40 (chociaż w innym zakładzie płaciłem 50). Godzinę temu, ignazz napisał(a): Nie wiem w którym momencie się pokapowałeś że trochę za dużo o sobie pisałeś i od grubszego już czasu wrzucasz kolejne zasłony dymne. Kolega słusznie zauważył novum w twoim wpisie tym razem o tym mandaryńskim Sugeruje to że się uczysz tego pięknego języka podczas gdy w innych autopochwalnych wpisach nic o tym nie wspominałeś. Wygląda to po prostu tyle urokliwie co fałszywie. Ta nauczycielka pojawiła się tak nagle. Daj nam ochłonąć :))) No i mnie nie zdziwi nawet odwrócenie kota ogonem że rozmowa z nauczycielką nie znaczy pobierania lekcji można przecież zgłębiać tajniki fryzjerstwa światowego. Uczę się dopiero od kilku miesięcy, więc może nie było okazji wspomnieć, ale nie wiem o co tu robić wielkie halo. Raczej jesteśmy tu w takim gronie, że każdy po pracy się jakoś samorealizuje i rozwija na różnych płaszczyznach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 20 minut temu, fluber napisał(a): Pewnie chodzisz do jakiegoś stylisty, ja płacę 45 i to dopiero od tego roku, bo w zeszłym płaciłem 40 (chociaż w innym zakładzie płaciłem 50). https://booksy.com/pl-pl/s/barber-shop/13750_wroclaw#ba_s=seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Godzinę temu, RappaR napisał(a): https://booksy.com/pl-pl/s/barber-shop/13750_wroclaw#ba_s=seo 40 minut, strzyżenie męskie, 52,80, mi się ta oferta wyświetla od razu po kliknięciu (nawet nie musiałem scrollowac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 5 godzin temu, julekstep napisał(a): Uwielbiam czytać te wpisy flubera i Rappara, w których nie grzeszą skromnością. Oczekują zachwytów i oklasków od anonimów na forum? Chłopy po 30-tce, a zajebistością daleko w tyle te wszystkie Fagaty. "Gdy ostatnio przechodziłem z tragarzami po moim powrocie z Gujany Francuskiej...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Uwielbiam czytać te wpisy flubera i Rappara, w których nie grzeszą skromnością. Oczekują zachwytów i oklasków od anonimów na forum? Chłopy po 30-tce, a zajebistością daleko w tyle te wszystkie Fagaty. "Gdy ostatnio przechodziłem z tragarzami po moim powrocie z Gujany Francuskiej...." Ale jaki to jest k**** luksus uczyć się mandaryńskiego z nativem przez neta jak to kosztuje 11-14 złotych za godzinę? Już nie róbmy sobie jaj, że wydawanie 14 złotych za godzinę lekcji chińskiego to jest jakikolwiek powód do szpanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 54 minuty temu, fluber napisał(a): 40 minut, strzyżenie męskie, 52,80, mi się ta oferta wyświetla od razu po kliknięciu (nawet nie musiałem scrollowac) Musiałeś, bo to druga opcja z góry i jest to strzyżenie maszynką, a nie strzyżenie. Jest różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, fluber napisał(a): Gadałem dziś z moją nauczycielką mandaryńskiego z Chin i zapytała mnie dziś o ceny fryzjera męskiego w Polsce, bo ma też ucznia z USA, który jej powiedział, że chodzi się strzyc max raz na 3 miesiące, bo strzyżenie męskie kosztuje 75 dolarów i go nie stać. Wkręcał ją czy serio tyle wychodzi za strzyżenie w USA @memento1984? Btw. pokazała mi też swój karnet na siłownię za 600 renminbi za 2 lata. Absurdalne ceny 5 godzin temu, mayor napisał(a): On już całkiem jest pierdolnięty . Gadał z niemową i powiedziała że strzyżenie kosztuje $75 a niewidomy to potwierdził bo zobaczył w cenniku. Kiedy mieszkałem w NYC -podobno najdroższym miejscu w US to strzyżenie na Peel Street w Chinatown kosztowało $8-10 , a na Main Street w Flushing $5.Teraz trochę drożej $10-12 i $7-8.Jak dasz dwa dolary tipa to tak dziękują, że nie wiedzą w co całować 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Ale skąd to zdziwienie? Czy może wychodzić inaczej? Średnia cena w Polsce to 80-100 zł, ja tyle teraz płacę. Jak w USA mają kilka razy większe zarobki, to jak chcesz mieć cenę usługi niższą? Te 75 dolarów to jakieś 270 zł, jakoś 3 razy tyle. Za ~$10 to nie widzialem. normalne miesjce, nie mordownia, meskie strzyzenie $20-$25. w warszawie takie samo strzyzenie 75pln. (Sprawdzilem od wakacji ceny w gore i teraz jest 80pln) Edytowane 21 Lutego przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 21 minut temu, memento1984 napisał(a): Za ~$10 to nie widzialem. normalne miesjce, nie mordownia, meskie strzyzenie $20-$25. w warszawie takie samo strzyzenie 75pln. (Sprawdzilem od wakacji ceny w gore i teraz jest 80pln) https://booksy.com/en-us/s/barber-shop/15534_washington Edytowane 21 Lutego przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 10 minut temu, RappaR napisał(a): https://booksy.com/en-us/s/barber-shop/15534_washington Booksy w US xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi