memento1984 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 27 minut temu, julekstep napisał(a): https://www.ft.com/content/f256cc27-b80f-4fce-88cf-e80cb2451ef5 xDDDDDD https://www.archivebuttons.com/articles?article=https://www.ft.com/content/f256cc27-b80f-4fce-88cf-e80cb2451ef5 *burzuju Ty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Tak się gra w politykę. Niby budzi oburzenie ale trzeba raczej podziwiać konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) W Argentynie to są dopiero jaja. Dziwna decyzja prezydenta, Żydzi, pożary, masowe protesty. W tvn, republice, Polsacie, tvp, u Karnowskich i u Stanowskiego dwoją się pewnie i troją jak tematu nie ruszyć Edytowane 12 Stycznia przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia hameryka to jednak wyznacza standardy, u nas tez by mogli zrobic takie jednostki "specjalne" werbowane posrod srodowisk kibolsko drecholskich, tacy patrioci sa wszedzie, mozna korzystac z ich uslug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, elwariato napisał(a): hameryka to jednak wyznacza standardy, u nas tez by mogli zrobic takie jednostki "specjalne" werbowane posrod srodowisk kibolsko drecholskich, tacy patrioci sa wszedzie, mozna korzystac z ich uslug Bezbronna matka 3jki dzieci ze swoimi ziomeczkami ha ha ha Edytowane 13 Stycznia przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia @memento1984 bronisz tego zastrzelenia? bo nie wiem jak cię rozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 12 minut temu, lorak napisał(a): @memento1984 bronisz tego zastrzelenia? bo nie wiem jak cię rozumieć. A jak nie bronić tego zastrzelenia? Co ma zrobić agent ICE kiedy wjeżdża w niego samochód jak nie strzelać w obronie własnej? Przecież jest nagranie na którym widać, że kobieta w niego wjeżdża i on wtedy strzela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 13 minut temu, fluber napisał(a): A jak nie bronić tego zastrzelenia? Co ma zrobić agent ICE kiedy wjeżdża w niego samochód jak nie strzelać w obronie własnej? Przecież jest nagranie na którym widać, że kobieta w niego wjeżdża i on wtedy strzela. z tego co widzę to obie strony mają tutaj swoją wersję nagrania na której widzą to co chcą widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2 minuty temu, julekstep napisał(a): z tego co widzę to obie strony mają tutaj swoją wersję nagrania na której widzą to co chcą widzieć No dokładnie. Są nagrania, na których widać, że agent został potrącony i takie, na których nie widać. Ciekawe jakie z tego wyciągnąć wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Ja widziałem analizę, gdzie sam moment strzału jest dokładnie wytłumaczony i że to był naturalny odruch. Natomiast wcześniej ten agent swoim zachowaniem nie do końca zachowywał procedury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 23 minuty temu, fluber napisał(a): No dokładnie. Są nagrania, na których widać, że agent został potrącony i takie, na których nie widać. Ciekawe jakie z tego wyciągnąć wnioski. że każdy nie tyle żyje w swojej bańce, co się w niej urządził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 3 godziny temu, julekstep napisał(a): z tego co widzę to obie strony mają tutaj swoją wersję nagrania na której widzą to co chcą widzieć a ty co widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 1 minutę temu, lorak napisał(a): a ty co widzisz? ja nie patrzę bo to daleko to za oceanem aż a poważnie -> czy laska zasłużyła na konsekwencje? jak najbardziej, powinna dostać oklep na ogarnięcie, na pewno nie zasłużyła (byciem wkurwiającą) na śmierć czy wobec funkcjonariusza powinny zostać wyciągnięte konsekwencje? jakieś na pewno -> i pewnie coś pomiędzy broniącymi go 'republikanami' a urządzającymi nagonkę 'demokratami', tutaj kwestia jak bardzo odszedł od procedur przed strzałem (nie znam się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia mógł strzelać w koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 6 minut temu, Koelner napisał(a): mógł strzelać w koła W tym materiale, który oglądałem to było wyjaśnienie, że te strzały to był odruch przy próbie odsunięcia czy też odepchnięcia się od ruszającego samochodu. A że miał pistolet w ręce to doszło do strzałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 11 minut temu, Koelner napisał(a): mógł strzelać w koła Zaoferować kawę, zapytać czy z cukrem czy bez i jeszcze zacytować Marka Ruffallo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 17 minut temu, Koelner napisał(a): mógł strzelać w koła oby w instrybutor nie szczelili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia przecież każdy wie że dla tego policjanta zabicie kogoś z tego powodu to życiowa porażka, tylko na filmach są psychole którzy lubią zabijać. mnie tego gościa po prostu szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 4 godziny temu, lorak napisał(a): @memento1984 bronisz tego zastrzelenia? bo nie wiem jak cię rozumieć. Stoje po stronie wersji w ktorej mogl uzyc broni. Uzyl, w tym wypadku zabijajac napastnika. cala ta otoczka, “wypierdalajcie z mojego miasta”, jakies randomowe lokalne biale mamy z dzieckiem na ramieniu przychodzace i mamrotajace “agenci federalni nie maja prawa decydowac kto bedzie u nas w minesocie mieszkal”, skladanie wiencow, swieczki - zwykle polityczne obrzydliwe tlo nastawione na to zeby sie napierdalac miedzy soba i byc przyklejonym do ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 23 minuty temu, memento1984 napisał(a): Stoje po stronie wersji w ktorej mogl uzyc broni. Uzyl, w tym wypadku zabijajac napastnika. cala ta otoczka, “wypierdalajcie z mojego miasta”, jakies randomowe lokalne biale mamy z dzieckiem na ramieniu przychodzace i mamrotajace “agenci federalni nie maja prawa decydowac kto bedzie u nas w minesocie mieszkal”, skladanie wiencow, swieczki - zwykle polityczne obrzydliwe tlo nastawione na to zeby sie napierdalac miedzy soba i byc przyklejonym do ekranu. Wyszedł problem bo zabita była biała. Było tak blisko, żeby jakiegoś ciemnego zastrzelić. Interwencja słuszna. Nie będzie drugiego Floyda i po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi