jack Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 30 minut temu, blackmagic napisał(a): Ogolnie te limity dla samochodów spalinowych są memem skoro można w tym samym czasie ciągle kupić Passata b5 w dieslu i tym legalnie jeździć. Jest cała masa ludzi, która nawet jakby bardzo chciała mieć elektryka to nie może bo nie ma go gdzie ładować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 10 godzin temu, jack napisał(a): Jest cała masa ludzi, która nawet jakby bardzo chciała mieć elektryka to nie może bo nie ma go gdzie ładować. Może się przeprowadzić do Brukseli w okolice europarlamentu i tak sobie podładuje jak europosłowie. Wystarczy trochę chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Od wczoraj wyświetla się u mnie taka reklama na YT. Nie wiem co zrobiłem, że mnie tak ztargetowali Nie miałam jak reklamę skopiować, ale szybko znalazłem źródło pochodzenia. Reklama jest identyczna jak ten filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, DRK napisał(a): Od wczoraj wyświetla się u mnie taka reklama na YT. Nie wiem co zrobiłem, że mnie tak ztargetowali Nie miałam jak reklamę skopiować, ale szybko znalazłem źródło pochodzenia. Reklama jest identyczna jak ten filmik. też dziś to miałem, jak oglądałem jakiś filmik 'podróżniczy' z Iranu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, julekstep napisał(a): też dziś to miałem, jak oglądałem jakiś filmik 'podróżniczy' z Iranu xD Może celują przekazem w żymianosceptyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi