RappaR Opublikowano 11 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2025 18 minut temu, lorak napisał(a): kiedyś oglądało się ludzi w zoo, potem w TV, a teraz w necie. Zapisałeś się już na terapię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2025 4 godziny temu, RappaR napisał(a): https://biznes.interia.pl/finanse/news-zajeli-hotel-na-teneryfie-mieszkaja-za-darmo-a-wlasciciele-p,nId,7997759 Tusk nam zrobi drugą Hiszpanię https://agnesinversiones.com/blog/czym-jest-okupas-i-dlaczego-nie-dotyczy-nieruchomosci-na-costa-del-sol/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2025 20 minut temu, jack napisał(a): https://agnesinversiones.com/blog/czym-jest-okupas-i-dlaczego-nie-dotyczy-nieruchomosci-na-costa-del-sol/ Przeczytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2025 11 minut temu, RappaR napisał(a): Przeczytałeś? Ja tak ale tobie się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2025 15 minut temu, jack napisał(a): Ja tak ale tobie się przyda Przeczytałem i co w związku z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2025 18 minut temu, RappaR napisał(a): Przeczytałem i co w związku z tym? To teraz poproszę wyjaśnij mi związek z Tuskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2025 (edytowane) Mnie zawsze zastanawia dlaczego tam nie działa metoda siłowa uwolnienia się od włamywaczy. Przeciez Ukraińców jest już sporo w tamtych regionach. A sam przepis to prezent od lokalnych rządów o zabarwieniu socjalistycznym. I praktycznie problem nie dotyczy ogarniętych właścicieli indywidualnych. Ale fajnie się w prasie czyta bo odciąga to uwagę kapitału od hiszpańskiego rynku nieruchomości . Gdzieś już kiedyś przytaczałem że te najbardziej problematyczne przypadki to jest ich około 200 rocznie. W skali całego kraju można powiedzieć że marginalne znaczenie ale wydźwięk potężny bo cała Europa się boi. Edytowane 11 Lipca 2025 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2025 3 minuty temu, jack napisał(a): To teraz poproszę wyjaśnij mi związek z Tuskiem. Tusk dąży do wzorów zachodnioeuropejskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2025 23 minuty temu, RappaR napisał(a): Przeczytałem i co w związku z tym? Wygląda na to że właśnie nic. Czyli że nie istnieje jakikolwiek związek przyczynowo skutkowy gdy czytasz jakiś materiał i w następstwie tej czynności wyciągasz prawidłowe lub jakiekolwiek wnioski( bo ja akurat jestem mało wymagający i wystarczyły by mi jakiekolwiek wnioski). Zastanawiające jest to ze będąc w kwiecie wieku i prime kariery - po dowiezieniu trudnych studiów medycznych i jeszcze trudniejszych praktyk wojujesz o pierdoly z co drugim userem na forum o dziwnej dla mnie krucjacie antybab nie wspominając. 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Tusk dąży do wzorów zachodnioeuropejskich Te rozwiązania prawne wywodzą się z innych źródeł niż ustawodawstwo UE. Są wręcz pewną przeciwwagą i radosną twórczością socjalistycznych rządów lokalnych. I kłopot z tymi zajęciami nieruchomości jest dosyć wyjątkowy na skalę europejską i występował przed tym jak Europa zaczęła się zmagać z napływem inżynierów na niespotykaną skalę. Ruszanie tego aspektu w kontekście walki PiS PO jest całkowicie błędne. 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Zapisałeś się już na terapię? O takie wpisy mi chodzi. Nie rozumiem jak człowiek wykształcony dobrze zarabiający singiel nie uwiązany w trudy życia rodzinnego mogący korzystać z życia chociażby podróżując bawi się co rok w takim stylu. Tylko zmieniasz „adresata” ataków bo przeważnie co roku był to ktoś kto wpisami nie przypadł do gustu i ciągle w powtarzalny sposób atakowałeś kogoś do znudzenia. Dosyć natarczywie to robisz a nie jesteś za stary aby tym tłumaczyć takie wpisy. Niezrozumiałe to jest dla mnie. Józka czy mnie to wiek „starczy” tłumaczy. Ale Ciebie? Tak wiele pytań a tak mało odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2025 Przykre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 Fajne te Niemcy. Takie mało sprawiedliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 Nazwisko mocne. Może dostał facet wyrok bo się nie przykładał w robocie. A dziadek naskarżył wnuczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): o! Rzymianie znów się bronią wyprzedzającymi kontratakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2025 ale, że na koncercie ich przypalili? kto to słyszał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2025 @memento1984 dacie radę?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2025 https://francuskie.pl/komisja-europejska-zwariowala-od-2030-r-chca-zakazac-samochodow-spalinowych-flotom-i-wypozyczalniom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2025 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): https://francuskie.pl/komisja-europejska-zwariowala-od-2030-r-chca-zakazac-samochodow-spalinowych-flotom-i-wypozyczalniom/ Floty nie są w stanie zrobić 100% elektryków. 90-95 tak ale nie 100% i to tylko LCV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2025 Ogolnie te limity dla samochodów spalinowych są memem skoro można w tym samym czasie ciągle kupić Passata b5 w dieslu i tym legalnie jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi